Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε: 18 ημέρες νεκρή η Ματούλα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έζησε στην χλιδή. Η ζωή της ήταν συνώνυμο της πολυτελείας, της προβολής, ένα πρότυπο που θα το ζήλευαν πάρα πολλοί. Η τελοσπάντων, αυτό το πρότυπο θέλει να περάσει το σύστημα, ως «ζωή χαρισάμενη».

Μέχρι που ήρθε το τέλος.

Ένας άνθρωπος, νεκρός για 18 ημέρες. Ένας άνθρωπος που ο θάνατος του έγινε γνωστός, λόγω της δυσοσμίας. Ένας άνθρωπος, κυριολεκτικά στα αζήτητα.

Πόσο ζηλευτή στα αλήθεια ήταν αυτή η ζωή;

Μια νέα πληροφορία βγήκε στην επιφάνεια σήμερα μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με το θάνατο της Ματούλας δια στόματος του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών που ανέλαβε τις διαδικασίες της αποτέφρωσής της. Σύμφωνα λοιπόν με τον Θεόδωρο Επισκόπουλο, η Ματούλα βρέθηκε νεκρή όχι επτά αλλά δεκαοκτώ μέρες μετά το θάνατό της.

«Οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες του θανάτου και τα υπόλοιπα πρέπει να συμβαδίζουν με την επιθυμία της οικογένειας. Ανευρέθηκε μετά από ημέρες 18 το γνωρίζετε ήδη  Υπάρχουν και άλλες συνθήκες, που δεν επιτρέπεται να λέμε ανοικτά τι επιθυμία έχει η οικογένεια. Το ξέρετε και από άλλες περιπτώσεις. Σέβομαι την δημοσιογραφική έρευνα και την ανάγκη ενημέρωσης πολλών ανθρώπων που την γνώριζαν. Ας προστρέξουν στον συγγενή της και αν αυτός θέλει να πει τι και πως, ας το πει ο ίδιος. Η σορός είναι νεκροτομείο και τα λοιπά έπονται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ