Κρατούσαν αιχμάλωτους δέκα αλλοδαπούς και τους βασάνιζαν για να τους αποσπάσουν χρήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιαλτικές μέρες περνούσαν δέκα αλλοδαποί τους οποίος δύο αδέρφια είχαν σχεδόν φυλακίσει σε σπίτι στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης χωρίς την θέλησή τους και τους χτυπούσαν με απώτερο σκοπό να τους πάρουν χρήματα!

Οι αλλοδαποί αναπνέουν πια με ανακούφιση καθώς μετά την αξιοποίηση πληροφορίων από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο βρίσκονταν εντοπίστηκε, εκείνοι απελευθερώθηκαν και τα δύο αδέρφια, ένας 33χρονος και μία 38χρονη αντίστοιχα συνελήφθησαν.

Δείτε φωτογραφία από το σπίτι:

metanastes1 1

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, της εκβίασης και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε οι αλλοδαποί ήταν μετανάστες που στερούνταν εγγράφων και τα δύο αδέρφια τους χτυπούσαν αρκετές φορές με σκοπό να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα.

Δείτε φωτογραφία:

metanastes2 1

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, σε διαμέρισμα άλλου κτηρίου όπου διαμένει 30χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού 78,5 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι πολεμικού τύπου και ένα μαχαίρι – μπαλτάς. Ο νεαρός συνελήφθη επίσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ