Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Επιτέλους, τον τελείωσα, επιτέλους τον σκότωσα”: Τα λόγια του φονιά που εκτέλεσε τον 39χρονο για μια θέση παρκινγκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμη αναπάντεχο έγκλημα ήρθε σήμερα να συγκλονίσει την κοινή γνώμη, με έναν 68χρονο άνδρα να πυροβολεί με την καραμπίνα του και να δολοφονεί εν ψυχρώ έναν 40χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά, με τον οποίο είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί.

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγη ώρα μετά την αιμοσταγή πράξη του, με το ρεπορτάζ να αποκαλύπτει πως ο 68χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης επιχείρησης, καθώς «επέμεναν» να… βάζουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κατά την άφιξή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, ο 68χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σύμφωνα, εξάλλου, με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον 40χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ, πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών, πυροβολώντας τον εξ πεαφής στο πρόσωπο και, στη συνέχεια, δίνοντάς του τη χαριστική βολή, είπε «επιτέλους, τον “τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα»!

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ALPHA και η εκπομπή «T-Live», το θύμα ήταν αλβανικής καταγωγής, με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί. Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού μεταδόθηκε επίσης πως η γειτονιά κάνει λόγο για ένα «χαμογελαστό, ευγενικό που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Κατά πληροφορίες πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, με τον ηλικιωμένος να πηγαίνει κατόπιν σπίτι του, να παίρνει την κυνηγετική καραμπίνα του και να επιστρέφει στο πάρκινγκ για να εκτελέσει τον 40χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ