Πηλιο: Βρέθηκε νεκρή η 32χρονη νιόπαντρη Αυστριακή τουρίστρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του νιόπαντρου ζευγαριού από την Αυστρία, που αγνοείτο στο Πήλιο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Σήμερα Πέμπτη, δέκα ημέρες μετά την παράσυρση από το ορμητικό ρέμα του εξοχικού καταλύματος στο οποίο διέμεναν στην περιοχή των Ποτιστικών, ταυτοποιήθηκε η σορός της 32χρονης Αυστριακής τουρίστριας.

Η σορός είχε εντοπιστεί στην παραλία Θεοτόκος του Πηλίου. Ο 35χρονος σύζυγός της, επίσης Αυστριακός, εξακολουθεί να αγνοείται.

Το ζευγάρι είχε έρθει στο Πήλιο για να παντρευτεί και να κάνει ταξίδι του μέλιτος. Μαζί τους ήταν και ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο εντοπίστηκε εν μέσω των μαινόμενων καιρικών φαινομένων.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Έχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα. Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Philip με την Michaela, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», είχε δηλώσει σε τοπικό μέσο ο ιδιοκτήτης των εξοχικών κατοικιών, κ. Σαμαράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ