Σφυροκόπημα του Ευαγγελου Αντωναρου σε Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ”

Ξεκάθαρα πράγματα: Όσοι είναι πραγματικοί εμπρηστές να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Κσι να τιμωρηθούν παραδειγματικά εφόσον φταίνε.
Αλλά: θα μας πει η κυβερνηση ποσοι εμπρηστές καταδικαστηκαν απο το καλοκαιρι του 2019 που βρίσκεται στην εξουσία, σε τι ποινές και πόσοι βρίσκονται ακόμη στη φυλακη;
Υποπτεύομαι ελάχιστοι.
Γιατί η πραγματικότητα και φέτος και το 2022 και το 2021 είναι άλλη: οι φωτιές φουντώνουν και γιατί η απαραίτητη αντιπυρική προετοιμασία δεν έχει γίνει, και γιατί δασικές υπηρεσίες και πυροσβεστική είναι υποστελεχωμένες, και γιατί η πυρόσβεση είναι αναποτελεσματικη, και γιατι επί Μητσοτάκη επικρατεί η άποψη αφήστε τα να καούν — και μετά βλέπουμε.
Τωρα ανακάλυψαν και την κλιματική αλλαγή — εδώ και λίγο καιρό έχουμε και σχετικό υπουργείο. Για να βγάλει τη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό από το κάδρο των πολιτικών ευθυνών που ασφαλώς έχουν.
Κι έτσι θα γεμίσουν τα κρατητήρια με καμιά εκατοσταρια υπόπτους για εμπρησμό — ώστε να δημιουργηθεί στους πολλούς η τεχνητή εντύπωση ότι αυτοί φταίνε κι οχι η ανικανότητα της κυβέρνησης και των αρχών.
Η Ίδια μέθοδος εφαρμόστηκε με τους Κροάτες χουλιγκαν. Στείλανε στη φυλακή καμιά εκατοσταρια από δαύτους αφού οι αστυνομικές αρχές δεν μπόρεσαν ( η δεν θελησαν!) να σταματήσουν την εμφανή και πρααναγγελθεισα προέλαση τους από τα βόρεια σύνορά μας μέχρι την Αθήνα οπου δολοφονήθηκε ο ατυχής Χρηστος.
Τωρα δεν μπορούν να βρουν ποιος η ποιοι τον σκότωσε κι έτσι τους κρατούν όλους μπαγλαρωμένους. Μέχρι μετά από λίγες μέρες η εβδομάδες να τους αφήσουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους.
Και να ομολογήσουν έτσι την ανικανότητα τους να βρουν τον/τους ενοχο/υς…
Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και.με τους εμπρηστες που απειλεί απο τηλεοράσεως ο αρμόδιος υπουργός. Να μου το θυμηθείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ