Με τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε απο τους Δελφους συγκρούστηκε το αυτοκίνητο μεσα στο οποιο κάηκε η 67χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη πιο τραγική διάσταση λαμβάνει το αποτρόπαιο περιστατικό με την 67χρονη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της σήμερα το μεσημέρι στη Φωκίδα, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με τουριστικό λεωφορείο.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το lamiareport.gr, σε προπορευόμενο ΙΧΕ βρισκόταν η κόρη της, η οποία, άθελά της έγινε μάρτυρας του φριχτού θανάτου της μητέρας της. Το όχημα της άτυχης γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 34 Κινέζοι τουρίστες που είχαν επισκεφθεί τους Δελφούς. Μάλιστα, εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης το ΙΧ της 67χρονης ανετράπη, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί σε αυτό και να βρει φρικιαστικό θάνατο στη φωτιά που ξέσπασε σχεδόν αμέσως στο όχημά της.

Λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στις 15:30, η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού διακόπηκε και επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα, με τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες πέντε από τους τουρίστες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Προανάκριση για το φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας.

*πηγή φωτο: lamiareport.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ