Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρηνος στον Πυργο: Έφυγε απο τη ζωη στα 47 της μόλις χρόνια η Τασουλα Καλογεροπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλου έφυγε από τη ζωή στα 47 της.

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία του Πύργου προκαλεί η είδηση της απώλειας της Τασούλας Καλογερόπουλου, 47 ετών, σύζυγο του επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλου (Comfuzio κ.α.).

kalogeropouloun

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο σύζυγός της με μια ανάρτηση γεμάτη συγκίνηση και πόνο…

Αγαπη μου..
Κοριτσάκι μου..
Τασουλα μου!Από την πρωτη στιγμή στις 4/9/1976 που ήρθες στην γη ήσουν ένας αγγελος.. σήμερα 12/07/2023 03:57 ο θεούλης μολις στα 47 σου χρόνια αποφάσισε να γινεις αγγελος στον ουρανό, για εμένα ,για το Μαριζακι μας και για τον Χαραλαμπακο μας.. θα εισαι πάντα διπλα μας ..στο μυαλό μας ..στην καρδιά μας.. στα όνειρα μας …ξερουμε πως θα μας προσεχείς όπως εκανες πάντα ..θα μας δινεις την δύναμη σου ,την καλοσύνη σου , τις συμβουλές σου,την αγάπη σου την σοφια σου και την αισιοδοξία σου , έλεγες ..όλα θα πάνε καλά ότι και αν συμβεί. Ξεκουράσου αγάπη μου..η μάχη ήταν μεγάλη και σκληρή

Η εκλιπούσα σύμφωνα με πληροφορίες του iliaenimerosi.gr νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίο το τελευταίο διάστημα δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή… άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της  Τετάρτης.

Η Τασούλα Καλογεροπούλου ήταν ένας πρόσχαρος χαρακτήρας, ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία του Πύργου και μαζί με τον σύζυγό της απέκτησαν δυο παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ