Αλβανικό προπαγανδιστικό lifestyle δημοσίευμα περιγραφει τις διακοπές της Dua Lipa στην χώρα μας: Πολύχρωμα μινιμαλιστικά μπικίνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Αθήνα και το μνημείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία κάνει διακοπές στην Ελλάδα, γράφουν σήμερα αλβανικά δημοσιεύματα.

Η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε κάποιες στιγμές στα κοινωνικά δίκτυα κατά την επίσκεψή του στο αρχαίο ελληνικό μνημείο. Με πρακτικό ντύσιμο φαίνεται πως η Dua και ο σύντροφός της έχουν εξερευνήσει τον ιστορικό χώρο. Φοράει παντελόνι, λευκό πουκάμισο, ψάθινη τσάντα, ενώ δεν έχει γλιτώσει από χρυσά αξεσουάρ.

4 5

Για άλλη μια φορά, η Dua επιβεβαίωσε το μοναδικό της στυλ. Πολύχρωμα μινιμαλιστικά μπικίνι, φορέματα με ακανόνιστα κοψίματα ή διάφανα ρούχα είναι μερικοί από τους συνδυασμούς που μπορούν να εμπνεύσουν την καθεμία από εμάς, όπως σημειώνεται.

5

Η Dua Lipa έχει τραβήξει την προσοχή των followers, καθώς περνά τις διακοπές της στη γειτονική χώρα, μαζί με τον Romain Gavras, με τον οποίο είναι σε ειδύλλιο εδώ και αρκετούς μήνες.

2 33

Τις προηγούμενες μέρες η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης έμειναν στο νησί της Σνίφου στην Ελλάδα, όπου απόλαυσαν τη θάλασσα, το φαγητό και το εντυπωσιακό τοπίο του νησιού.

Επίσης, χρησιμοποιούσε τον ελεύθερο χρόνο της για να διαβάσει, καθώς μοιράστηκε μερικά από τα βιβλία με τους ακόλουθούς της. Στην Αλβανίδα καλλιτέχνιδα φαίνεται ότι αρέσουν τα έργα του συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ, υποψήφιου για «Νόμπελ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

3 12

The Hellenic Information Team

Υ.Γ. απο το Olympia:

Να θυμησουμε πως τον Ιούλιο του 2020, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ανάρτηση που απεικόνιζε σημαία με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία εκτός από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο περιλάμβανε ακόμη εδάφη γειτονικών κρατών, ήτοι της Ελλάδας, της Σερβίας, των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου.

Η εικόνα σύμφωνα με το el.wikipedia.org συνοδευόταν με αναφορά της Λίπα περί αυτοχθόνων σε αντιδιαστολή με τους απογόνους μεταναστών ή εποίκων. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς συνδέθηκε με την ρητορική αλβανικών υπερεθνικιστικών κύκλων.

Ο Λουξεμβουργιανός ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας με πεδίο μελέτης τα Βαλκάνια, Φλόριαν Μπίεμπερ, χαρακτήρισε την ανάρτηση ως «ηλίθιο εθνικισμό», ενώ αντιμετώπισε επικριτικά και την αναφορά της Λίπα σε αυτόχθονες, ειδικά από τη στιγμή που η ίδια αποτελεί παράδειγμα ενός επιτυχημένου παιδιού μεταναστών.

Αργότερα η Λίπα ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να προκαλέσει μίσος και έκανε λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία της ανάρτησής της, δηλώνοντας αντίθετη σε κύκλους που προωθούν την εθνικιστική απόσχιση αλλά και περήφανη για την καταγωγή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ