Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρέθηκε κάτι στο κινητό της Αναστάζια και κάλεσαν ξανά τον σύντροφό της για κατάθεση;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, το οποίο εντοπίστηκε χθες από διερχόμενο πολίτη, στην περιοχή Μαρμάρι όπου διαμένει ο 32χρονοςΜπαγκλαντεσιανός και όπου εντοπίστηκε νεκρή η νεαρή γυναίκα, αποτελεί «κλειδί» για τις έρευνες στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης, ο οποίος κατέθεσε πρώτος στην ανακρίτρια, σήμερα, αφού ο 32χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, κλήθηκε εκ νέου να δώσει περισσότερα στοιχεία, στο ΑΤ της Κω.

anastazia5

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 27χρονη λίγο αφότου πέρασε το κατώφλι του σπιτιού του Μπαγκλαντεσιανού και ενώ ήταν -σύμφωνα με μαρτυρίες- μεθυσμένη, περίπου μετά από μιάμιση ώρα, ενημέρωσε τον σύντροφό της Μίχαλ μέσω μηνυμάτων, για το που βρίσκεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φέρεται να του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί και ότι πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ μάλιστα του ζήτησε να πάει να την πάρει από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.

anastazia6

Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίχαλ δεν αντέδρασε άμεσα μετά την επικοινωνία που είχε μέσω μηνυμάτων με την 27χρονη και αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά στις αρχές. Την ίδια ώρα, ο Πολωνός σύντροφος της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει ότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε η Αναστάζια γνώριζαν τον 32χρονο.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές ότι το τελευταίο διάστημα, η 27χρονη και ο Πολωνός σύντροφός της καβγάδιζαν έντονα και ότι τα πράγματα στην σχέση τους δεν κυλούσαν ήρεμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ