Ο άνθρωπος που τον κυνηγούσαν οι κεραυνοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά που συνέβησαν στη ζωή ενός Βρετανού αξιωματικού, του Γουόλτερ Σάμερφορντ (Walter Summerford), είναι από τα πλέον ασυνήθιστα γεγονότα και σίγουρα, τον κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο άτυχους ανθρώπους του πλανήτη. Ο Summerford ήταν κάτι σαν… αλεξικέραυνο και σε όλη του τη ζωή τον κυνηγούσαν οι κεραυνοί.

Χτυπήθηκε πρώτη φορά από κεραυνό, στη διάρκεια μιας μάχης, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1918, στο Βέλγιο.

Το άλογο του πέθανε, όχι όμως ο ίδιος, που κατάφερε να απομακρυνθεί αν και είχε παραλύσει από τη μέση και κάτω. Αναγκασμένος σε πρόωρη συνταξιοδότηση, ο Walter ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Βανκούβερ του Καναδά, όταν η υγεία του επανήλθε σε μεγάλο βαθμό.

Αλλά η περιπέτεια συνεχίστηκε.

Το 1924 καθόταν κάτω από ένα δέντρο και ψάρευε κατά μήκος της όχθης ενός τοπικού ποταμού. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι βρισκόταν τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να ξεσπάσει καταιγίδα, ένα κεραυνός χτύπησε το δέντρο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να παραλύσει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν τον κατέβαλε το νέο χτύπημα του κεραυνού, και μετά από δύο χρόνια, ήταν σε θέση να περπατήσει ξανά.

Όμως, ο Walter δεν είχε τελειώσει με τους κεραυνούς. Μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα του 1930, αποφάσισε να κάνει βόλτα μέσα από ένα πάρκο. Ο ουρανός αγρίεψε ξαφνικά, συγκεντρώθηκαν μαύρα σύννεφα και ένας κεραυνός τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη, ώστε παρέλυσε εντελώς.

Ο άτυχος άνδρας έζησε μέσα στη δυστυχία άλλα δύο χρόνια και παρά την πάλη του να ξεπεράσει και το τρίτο χτύπημα, δεν τα κατάφερε και πέθανε το 1932, περιτριγυρισμένος από συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, ακόμα και νεκρό οι κεραυνοί τον κυνηγούσαν!

Σε μια νύχτα της Άνοιξης του 1936, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του, μια άλλη καταιγίδα οδήγησε σε ένα εξωφρενικό γεγονός. Ένας κεραυνός έπεσε πάνω στον τάφο του, κόβοντας την ταφόπλακα στα δύο!

Το μυστήριο είναι ότι κανένας άλλος τάφος στο νεκροταφείο του Βανκούβερ δεν χτυπήθηκε από κεραυνούς…

[snoopit24.com]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ