Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ιρλανδέζα υπάλληλος του κοινοβουλίου και ο εκβιασμός στους Έλληνες πολιτικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τι εννοει ο Κοττακης με την Ιρλανδεζα βουλευτη κι αυτα που θα βγουν;

Περαιτέρω προϋπόθεση για τη συγκρότηση μίας τέτοιας κυβέρνησης, εκτός από τη δίωξη Δημητριάδη, είναι είτε η επιλογή τρίτου προσώπου για το αξίωμα του πρωθυπουργού είτε η διατήρηση του κ. Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία, αν αναλάβει δεσμεύσεις στον διεθνή παράγοντα για άλλα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος.

Στην πραγματικότητα, αναλόγως του ποσοστού που θα επιτύχει η Ν.Δ. στον πρώτο γύρο, ο κύριος πρωθυπουργός θα κληθεί ή όχι να θυσιάσει τον ανιψιό του για να γλιτώσει τυχόν δική του ποινική δίωξη και για να διατηρήσει το αξίωμά του.

Αυτό συνέβη προχθές μπροστά σε 3.000.000 Ελληνες τηλεθεατές, αλλά επειδή η διαπραγμάτευση έγινε τμηματικά και κατά διαστήματα δεν έγινε κατά βάθος αντιληπτή.

Αντιλαμβανόμενος τη συναλλαγή που έγινε υπό το φως των προβολέων της ΕΡΤ (υπάρχουν και άλλα αθέατα, όπως η εν αναμονή δημοσίευση ή μη της συνέντευξης Ιρλανδέζας υπαλλήλου του Ευρωκοινοβουλίου στην εφημερίδα «Sun» για ανδραγαθήματα πολιτικού προσώπου), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας έδειξε ανακλαστικά και παρενέβη αμέσως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ