Ανθυπασπιστής του Λιμενικού πέταξε χειροβομβίδα στο σπίτι της αξιωματικού και έκαψε το αμάξι της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση που προκάλεσε αναστάτωση στη Γλυφάδα την περασμένη εβδομάδα, όπου μια χειροβομβίδα βρέθηκε μέσα σε αυλή πολυκατοικίας στην οποία μένει αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, ενώ παράλληλα η ίδια κατήγγειλε εμπρησμό του αυτοκινήτου της.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι δράστης της επίθεσης ήταν ένας 45χρονος… ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό, απόπειρα έκρηξης, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο 45χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της αξιωματικού και στη συνέχεια πέταξε χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου μένει η ίδια.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κινητό τηλέφωνο, 100.000 ευρώ, δύο καραμπίνες, καραμπίνα άνευ αριθμού και λοιπών ενδείξεων, ένα πιστόλι, μια δερμάτινη ζώνη εξάρτησης, χειροπέδες, 3 μεταλλικοί γεμιστήρες, 7 φυσίγγια «Hollow point» και ένα όχημα.

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ