Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρέθηκαν νεκροί το ζευγάρι Αμερικανών ηλικιωμένων που αγνοούνταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος για το ζευγάρι των ηλικιωμένων Αμερικανών που είχε εξαφανιστεί στη Μεθώνη, καθώς πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκαν νεκροί τους σε χαράδρα στον Ταΰγετο.

Το ζευγάρι των Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και της Λουκρητία Ρόμπινσον, για το οποίους, μάλιστα, είχε σημάνει Silver Alert, αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από την περιοχή της Μεθώνης ενώ, νωρίτερα σήμερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους στην περιοχή «Πέντε δρόμοι», στο σημείο όπου, τελικά, εντοπίστηκαν και οι σοροί τους.

Ο εντοπισμός του οχήματός τους έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες αρχές στη Μεσσηνία, με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο, για να προχωρήσουν άμεσα οι έρευνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του best-tv.gr, άνδρες της ΕΜΑΚ «σκάναραν» την περιοχή με τη χρήση drone, εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος. Αυτή την ώρα εξελίσσεται η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών τους.

Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στον γκρεμό, οι δύο τους «εκτοξεύτηκαν» από το παρμπρίζ και κατέληξαν στο βάθος της χαράδρας, όπου και εντοπίστηκαν σήμερα σε προχωρημένη αποσύνθεση, έπειτα από εβδομάδες άκαρπων ερευνών.

Θυμίζουμε ότι η κόρη τους, η οποία ζει στην Αμερική, είχε δηλώσει πεπεισμένη πως οι γονείς της είχαν πεθάνει, ωστόσο επέμενε να συνεχιστούν οι έρευνες ωσότου βρεθούν οι σοροί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ