Το Σουβλάκι κατάντησε “χαβιάρι”: Έκρηξη τιμών έως και 35% στα τυλιχτά – Ποιοι οι λόγοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για αύξηση μέχρι και 35% τους τελευταίους μήνες στις τιμές των προϊόντων από τα καταστήματα fast food κάνει λόγο στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), Νίκος Τσεμπερλίδης, τις οποίες χαρακτηρίζει ως υπερβολικές και δυσβάστακτες για την τσέπη των νοικοκυριών.

Ο ίδιος ρίχνει ευθύνες για τη συγκεκριμένη κατάσταση στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, οι οποίοι, ουσιαστικά, δεν προχωρούν σε ελέγχους για την πάταξη της αισχροκέρδειας, ανακοινώνοντας, ταυτόχρονα, πλασματικά στοιχεία για τον πληθωρισμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων – Ψητοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Φιλοκώστας, τονίζει ότι δεδομένων των συνθηκών στην αγορά, εξαιτίας της εκτίναξης των αξιών των πρώτων υλών, οι αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων από τα καταστήματα fast food ήταν μονόδρομος, αφού διαφορετικά θα έπρεπε να κλείσουν ή να κηρύξουν στάση πληρωμών.

Ένα ευρώ αύξηση στο τεμάχιο με την ίδια ποσότητα Διαβάστε το γιατί εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ