22χρονο παλικαρακι τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να πιάσει τον σταυρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο του χέρια νοσηλεύεται ένας 22χρονος ο οποίος βούτηξε σήμερα να πιάσει τον Σταυρό στον Θεολόγο Μαλεσίνας, κατά την διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανίων.

Το παλικάρι, όπως φαίνεται και στο βίντεο του tvstar έκανε βουτιά, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει ότι τα νερά ήταν ρηχά. Ο 22χρονος έπιασε τον Σταυρό, σηκώθηκε και αφού τον φίλησε, ζαλίστηκε και έπεσε κάτω.

Πολίτες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια ο νέος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης  απ’όπουδιακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπάσει και τα δύο του χέρια, ενώ παράλληλα έχει χτυπήσει και στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι το μοναδικό ασθενοφόρο της Αταλάντης καθυστέρησε γιατί ήταν απασχολημένο με άλλη διακομιδή. Μετά από αρκετή καθυστέρηση, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κατάγματα στους αγκώνες, ενώ είχε χτυπήσει και στον αυχένα. Αυτός ήταν και ο λόγος που διακομίστηκε τελικά στο Νοσοκομείο Λαμίας. O νεαρός θα υποβληθεί σε επέμβαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ