Πέθανε ξαφνικά σε ηλικια μόλις 50 ετων, ο Γιώργος Σταυράκης απο τους Χαΐνηδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδόν επτά μήνες μετά την απώλεια του μπασίστα των Χαΐνηδων, Γιάννη Νόνη, ένας ακόμη συνεργάτης του αγαπημένου συγκροτήματος έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δεξιοτέχνη στην κιθάρα και στο ούτι,  Γιώργο Σταυράκη, τον «Πάκο», ο οποίος πέθανε ξαφνικά, όπως ενημέρωσαν οι Χαΐνηδες μέσω facebook.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ – ”ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΙΝΗΔΩΝ”…ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΕΤΩΝ…

Ξεπαστρέβουν τον κόσμο από πριν φανταστείτε να προχωράνε και στις επόμενες δόσεις το τι θα γινόταν και το φώναζαν πολλοί ότι θα βλέπετε τον κόσμο με τα εμβόλια να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα…Εφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή πρώην μέλος των «Χαΐνηδων», ο μουσικός Γιώργος Σταυράκης, γνωστός ως Πάκο…Ο Σταυράκης, που ήταν 50 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο σπίτι του στο Ηράκλειο από συγγενικό του πρόσωπο -σύμφωνα με πληροφορίες τη μητέρα του- η οποία τον αναζητούσε για ώρες…Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Σταυράκης, γνωστός και ως «Πάκο», των Χαΐνηδων, όπως ενημερώνει το συγκρότημα με ανακοίνωσή του στα social media.
«Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία» συμπληρώνεται.
«Καλό ταξίδι σύντροφε!» καταλήγει το κείμενο.
Οι Χαΐνηδες, να σημειωθεί, είναι ελληνική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά.
Τα μέλη του συγκροτήματος κατά τη δημιουργία του το 1990 ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, η Κάλλια Σπυριδάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μαρία Δοκούζη, η Αναστασία Γαλάνη, ο Διαμαντής Αλβανός και ο Γιώργος Λαοδίκης.
Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπήκαν αλλά και αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ σε όλα τα ενδιάμεσα σχήματα έως σήμερα παραμένουν σαν ιδρυτικά μέλη οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι.Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ