Τουρκία: Όπως ο εγκληματίας, μυρίζεται το χρήμα και το αίμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοί οι Τούρκοι, δεν έχουν τον «Αλλάχ» τους !

Την φορά αυτή δια στόματος Ακάρ, που είναι και υπουργός άμυνας εκεί, κατηγόρησαν την Ελλάδα πως λοκάρισε (ηλεκτρονική σκόπευση) τα τούρκικα (τα άλλα Νατοϊκά τί ήσαν;) μαχητικά σε Νατοϊκή άσκηση !! Και από αυτό συνάγουν το ότι η Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο την συμμαχία, της οποίας είναι μέλος. Ενώ οι Τούρκοι παραμένουν «πιστοί».

Ποιοί; Οι Τούρκοι!! Οι Τούρκοι που αγνόησαν κάθε συμμαχική απόφαση κυρώσεων κατά Ρωσίας και ολίγαρχών αυτής (οι θαλαμηγοί τους εκεί λιμανιάζουνε) στους οποίους και προσφέρει …ότι της ζητηθεί. Καλύτερο σύμμαχο δεν θα εύρισκε ο εχθρός του ΝΑΤΟ Ρώσος πρόεδρος. Και το έχει πεί παινεύοντας τον Ερντοάν γι αυτό. Τώρα πως γίνεται να το έχει πει και ο Ζελένσκι ακριβώς το ίδιο, ουδείς γνωρίζει το γιατί. Συνεπώς το συμπέρασμα είναι πως να η ευκαιρία να γλείφουμε τις ΗΠΑ.

Έστω λοιπόν κι αν συνέβη, εάν συνέβη, το συμβάν αυτό που καταγγέλουν, τα τούρκικα μαχητικά δεν παύουν είναι αυτό που οι ίδιοι οι Τούρκοι φωνάζουν, εχθρός. Δεν παύουν να λειτουργούν εχθρικά προς την Ελλάδα, σε ότι σχηματισμούς και να πετούν. Ιδιαίτερα δε συμμαχικούς, αφού επωφελώς εκμεταλλεύονται ότι ευκαιρία τούς δοθεί. Για να χτυπήσουν την Ελλάδα φυσικά όταν ο καιρός τούς συμπέσει.

Το φωνάζουν καθημερινά. Εδώ κοροϊδεύουν την συμμαχία καταθέτοντας πιστοποιητικά δήθεν «αληθινού συμμάχου» που ποτέ δεν υπήρξαν, χρόνια τώρα. Υπήρξαν μόνο όπου κυρίως την Τουρκία βόλευε το επιχείρημα, δες Αραβική Άνοιξη.

Τέλος βλέποντας πως τώρα κάτι δεν τους πάει στη Συρία, αφού ο Πούτιν δεν εγκρίνει κι άλλη εισβολή, αλλά και στην Λιβύη όπου ο δικός τους εκεί αχυράνθρωπος ως πρωθυπουργός δεν καλοστέκεται άλλο, ο εξαφανισμένος ΓΓ του ΟΗΕ δεν μιλάει, το γυρνάνε. Θα φαίνεται πιό καθαρά καθημερινά. Πρώτη πράξη, τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων στις Κυπριακές εξορύξεις.

Σε όλα χώρια, αλλά στις εισπράξεις….μαζί. Βεβαίως μαζί εφόσον το Κυπριακό επιλυθεί πάνω στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και μέχρι τότε….τί; Θα τους περάσει άραγε; Θα δούμε._

ΔΗΜΟΦΙΛΗ