Σφραγίστηκαν τα γραφεία της Καϊλή και των άλλων δυο ευρωβουλευτών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, «σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Echo , στο σπίτι της κυρίας Καϊλή βρέθηκαν τσάντες με χρήματα, ενώ σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα προσήχθη και ο πατέρας της με τσάντα στην οποία υπήρχαν μέσα χρήματα.

Δεν υπάρχει αναφορά σε συγκεκριμένο ποσό, ενώ η βελγική εφημερίδα Soir η οποία είναι μεταξύ των δύο μέσων που έφεραν στη δημοσιότητα αυτό το σκάνδαλο, αναφέρεται σε πέντε προσαγωγές συνολικά και λέει ότι οι πέντε οδηγήθηκαν για ακρόαση. Μπορούν να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστή εντός 48 ωρών, ο οποίος στη συνέχεια θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα σύλληψης. Όλοι θεωρούνται αθώοι μέχρι στιγμής.

Μιλούν για κράτηση έτσι ώστε να γίνει ανάκριση. Δεν γίνεται αναφορά σε σύλληψη και θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο αν θα μετατραπεί σε σύλληψη. Συνολικά έχουν σφραγιστεί τα γραφεία της κυρίας Καϊλή όπως και τα γραφεία συνεργατών ακόμη δύο ευρωβουλευτών των Σοσιαλδημοκρατών[…] Είναι σε εξέλιξη όλη η διαδικασία. Είναι τα πάντα ρευστά και δεν ξέρουμε αν έχουν μπει στη δημοσιότητα και άλλα ονόματα όσο περνούν οι ώρες».

ertnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ