Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος TikToker που παρενόχλησε δύο ανήλικα κορίτσια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ξανά ο «Red Dragon», τα βίντεο του οποίου στο Tik Tok και στο YouTube γίνονται viral. O 57χρονος ο οποίος πριν από έναν μήνα συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών, είναι ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 57χρονος επιτέθηκε στα κορίτσια, τα θώπευσε και τα φίλησε. Τα παιδιά έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να τρέχουν, ενώ ζήτησαν βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

@odhiseas_m18φίλε θα σε γαμησω 😂😂#reddragon#fy#viral♬ πρωτότυπος ήχος – odhiseas_m18

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ