Το Ιράν επιτίθεται στην Αλβανία! Οργανώνει ισλαμιστές τρομοκράτες μία ανάσα από τα ελληνικά σύνορα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που διακόπηκαν οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών. Το θέμα όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά και την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ισλαμιστές αποτελούν μία πραγματική βόμβα, μία ανάσα από τα σύνορα μας. Είχαμε μάλιστα ασχοληθεί εκτενώς με την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία δυστυχώς δεν απασχολεί ούτε την κυβέρνηση ούτε τα ΜΜΕ.

Γράφαμε συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021: Συναγερμό θα πρέπει να προκαλέσει στην Ελλάδα, η αποκάλυψη του Ιράν ότι η Αλβανία φιλοξενεί στο έδαφος της χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων και την σφαγή 17.000 αμάχων, γυναικών και παιδιών!

Ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου της Ιρανικής Δικαιοσύνης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αλί Μπακέρι Κανί, απαντώντας στον ισχυρισμό της Αλβανίας ότι το Ιράν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκάλυψε ότι η Αλβανία αν και γνώριζε τα αμέτρητα εγκλήματα της τρομοκρατικής ομάδας των «Μουτζαχεντίν του Ιράν», συμφώνησε να δημιουργήσει δομή για την φιλοξενία της στην αλβανική επικράτεια!

«Μια ομάδα που σκότωσε περισσότερες από 17.000 γυναίκες, παιδιά και πολίτες και τα έγγραφα αυτά έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς οργανισμούς πολλές φορές», ανέφερε ο Μπακέρι.

erntogan rama 1
Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου

Οι Μουτζαχεντίν του Ιράν θεωρούνται τρομοκρατική οργάνωση ισλαμιστών με πολλά εγκλήματα στο ενεργητικό τους. Δρούσαν στο έδαφος του Ιράκ μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν και κατηγορούνται για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ιρανικό έδαφος με στόχο αμάχους. Το γεγονός ότι σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η Αλβανία έχει δώσει άσυλο στο έδαφος της σε 3000 μέλη της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, συνιστά μεγάλο εθνικό κίνδυνο και για την Ελλάδα.

Πόσοι από αυτούς εισέρχονται σε ελληνικό έδαφος ως εργάτες γης; Έχουν δοθεί οι εξηγήσεις από την Αλβανία για τους λόγους που επέτρεψε σε επικίνδυνους τρομοκράτες να βρουν άσυλο στο έδαφος της; Έχει ζητήσει η Ελλάδα ανάλογες εξηγήσεις από την αλβανική πλευρά; Ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης.

Σχέδιο αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με τους Μουτζαχεντίν

Μια αποκάλυψη – βόμβα που αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου στη Βόρειο Ηπειρο έκανε μέσω διαδικτύου ο Αλβανός δημοσιογράφος Νορέλ Ζαΐμης (Ζαΐμι), Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Αλβανός δημοσιογράφος έγραψε ότι η κυβέρνηση Ράμα σχεδιάζει την εγκατάσταση 100 χιλιάδες Ιρανών αντικαθεστωτικών (Μουτζαχεντίν) στην Αλβανία.

Γράφει, ακόμη, ότι οικισμοί και χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά της χώρας (Βόρειο Ήπειρο). «Η Αλβανία περιμένει 100 χιλιάδες Μουσουλμάνους – Ιρανούς Μουτζαχεντίν. Οι οικισμοί και οι χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά. Οι πηγές είναι σοβαρές και δεν είναι εφεύρημα των μέσων ενημέρωσης!!!» γράφει ο Νορέλ Ζαΐμι.

Προς το παρόν, η Αλβανία φιλοξενεί πάνω από 4.000 αντικαθεστωτικούς μουτζαχεντίν.

Στεγάζονται στο στρατόπεδο «Ashraf 3», κοντά στην Μάνζα, 30 χλμ από τα Τίρανα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2011 η οργάνωση είχε 5.000 με 13.500 μέλη.

Σύμφωνα με στοιχεία της αλβανικής INSTAT, μέχρι το 2018 στην Αλβανία είχαν εισέλθει ήδη 4.000 μέλη της οργάνωσης!

Αν το σχέδιο αυτό προχωρήσει μιλάμε για ολική εξόντωση του ελληνικού στοιχείου και παράβαση κάθε διεθνούς σύμβασης.

Η σημερινή εξέλιξη με την διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ιράν – Αλβανίας

Τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεών της με το Ιράν αποφάσισε η Αλβανία, κατηγορώντας την Τεχεράνη για μαζικές κυβερνοεπιθέσεις. «Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την διακοπή με άμεση ισχύ των διπλωματικών σχέσεων με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν», δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα. Η πρεσβεία του Ιράν στα Τίρανα έλαβε επίσημη ειδοποίηση με την οποία απαιτείται το σύνολο του προσωπικού, διπλωματικό, τεχνικό, διοικητικό και προσωπικό ασφαλείας να εγκαταλείψει το αλβανικό έδαφος σε 24 ώρες.

Ο Έντι Ράμα κατηγορεί το Ιράν για μεγάλη κυβερνοεπίθεση κατά των ψηφιακών υποδομών της αλβανικής κυβέρνησης με στόχο την καταστροφή τους που εκδηλώθηκε στις 15 Ιουλίου. «Εμπεριστατωμένη έρευνα μας έδωσε την αδιαμφισβήτητη απόδειξη» ότι η κυβερνοεπίθεση αυτή είχε «ενορχηστρωθεί και είχε σπόνσορα» την Τεχεράνη ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Η εν λόγω επίθεση απέτυχε… Οι βλάβες μπορούν να θεωρηθούν ελάχιστες σε σχέση με τους στόχους της επίθεσης. Ολα τα συστήματα αποκαταστάθηκαν πλήρως και δεν υπήρξε ανεπανόρθωτη αφαίρεση δεδομένων».

O Λευκός Οίκος από την πλευρά του ανακοίνωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα λάβουν επιπλέον μέτρα ώστε το Ιράν να λογοδοτήσει» μετά την κυβερνοεπίθεση. «ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν με δριμύτητα την κυβερνοεπίθεση του Ιράν κατά του συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ, της Αλβανίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Έιντριεν Γουότσον.

Από το 2013, η Αλβανία υποδέχεται στο έδαφός της, κατόπιν αιτήματος της Ουάσινγκτον και του ΟΗΕ, μέλη της Οργάνωσης των Μουτζαχεντίν του Λαού, εξόριστου κινήματος που έχει τεθεί υπό απαγόρευση στο Ιράν και αντιφρονούντες του καθεστώτος της Τεχεράνης. Οι μουτζαχεντίν οργανώνουν συστηματικά συναντήσεις στην πόλη που έχουν κατασκευάσει κοντά στα Τίρανα και στην οποία κατοικούν 3.000 άνθρωποι. Ομως φέτος, η συνάντηση που είχε προγραμματισθεί για τον Ιούλιο αναβλήθηκε «για λόγους ασφαλείας», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Η συνάντηση αναβλήθηκε κατόπιν συστάσεως της αλβανικής κυβέρνησης για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας απειλών και τρομοκρατικών συνωμοσιών, είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο η Οργάνωση των Μουτζαχεντίν του Λαού.

Εναν μήνα νωρίτερα, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς είχε γίνει δεκτός από την οργάνωση στην πόλη που ονομάζεται Ashraf 3.

Η Οργάνωση των Μουτζαχεντίν του Λαού υποστήριξε τον αγιατολάχ Χομεϊνί στην διάρκεια της επανάστασης του 1979 που ανέτρεψε τον Σάχη. Ομως η οργάνωση ετέθη εκτός νόμου το 1981, όταν κατηγορήθηκε για βομβιστική επίθεση με 74 νεκρούς, ανάμεσά τους και ο δεύτερος στην ιεραρχία του ιρανικού καθεστώτος. Οι μουτζαχεντίν ουδέποτε ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτή, αντίθετα με άλλες.

Η Αλβανία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ το 2009 και είναι υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Τίρανα βρίσκονται σε σύγκρουση με το Ιράν. Από τον Δεκέμβριο 2018, τέσσερις ιρανοί διπλωμάτες στα Τίρανα, ανάμεσά τους και ο πρεσβευτής, απελάθηκαν από την Αλβανία κατηγορούμενοι για «δραστηριότητες επιζήμιες για την εθνική ασφάλεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ