Αυτόματη απέλαση για όποιον δηλώνει Τούρκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη πάλι ξανά και για χιλιοστή φορά όπως η «καλησπέρα του Παπαγάλου» του μεγάλου μας Παπαντωνίου, μας απείλησε με τα ίδια λόγια κυρίως το «κακομαθημένο
παιδί της Δύσης»…κλπ.

Δηλαδή ότι ακριβώς υπήρξαν μέχρι χθές οι Τούρκοι ελέω πάσης μορφής, προς ΗΠΑ κυρίως, όχι απλώς τεμενάδων αλλά πολλάκις «ερπετοειδώς σερνάμενοι» ενώπιον των Αμερικανών ακόμα και σήμερα, επιτυγχάνοντας δολοπλόκως την παράσυρση αυτών στην έγκριση των εγκληματικών πολεμικών τους επιχειρήσεων, πράγμα που δείχνει πως αυτή η εν λευκώ έγκριση τελείωσε.

Και δια τούτο λυσσάνε συλλήβδην διαρρέοντας «προσαρτήσεις κατεχομένων» μεταξύ άλλων, και όλα επεκτατικά σε γη, αέρα και θάλασσα. Έλεος. Μήπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευνοεί την δίψα τους για τα F16 για να τους κατευνάσει;

Λάθος. Η ιστορία άλλα γράφει. Η πολλές φορές ειπωθείσα του Τούρκου πιο πάνω απειλής πρόθεση οποία και συμπίπτει χρονικά με την επιστολή προς Μπάιντεν μελών του Αμερικανικού Κογκρέσου είθε να εισακουστεί από τον Λευκό Οίκο και τους παροικούντες αυτού.

Εμείς εδώ; Όλος ο κόσμος περιμένει να ακούσει από τους εκάστοτε ταγούς του
ΑΠΕΛΑΣΗ αυτόματη σε όποιον δηλώνει Τούρκος αποποιούμενος ούτω την
Ελληνική Μουσουλμανική υπηκοότητα οποία και προστατευτικά του παρέχεται, τί βλέπουμε;

Ανέγγιχτοι, και αμολυτοί, μη τυχόν επιβληθούν αντίποινα στην δική μας μειονότητα της Κωνσταντινούπολης, αν ακόμα αυτή υπάρχει. Καλά να πάθουμε. Με τον φόβο δεν πας πουθενά. Μόνο χάνεις. Ολίγον κατ ολίγον μέχρι ολοσχερώς χαθείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ