Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Γελοίος και απατεώνας όποιος πιστεύει ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα μαχητικά κατά της Ρωσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει λοιπόν αρχίσει δυναμική εκστρατεία από την Τουρκία πάση δυνάμει και δυνάμει πάσα να αποκτήσει τα μαχητικά F16 από τις ΗΠΑ.

Έτσι μετά το Στέητ πήρε θέση και ο Λευκός υπέρ Αγκύρας, και η μάχη μεταφέρεται πλέον στο Αμερικανικό Κογκρέσο όπου, ως οι Τούρκοι δηλώνουν, θα καμφθούν και οι αντιρρήσεις των εκεί.

Η αιτία, όπως οι μέχρι τώρα καμφθέντες στις ΗΠΑ δηλώνουν, είναι πως
«σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ» και άλλα ηχηρά υπέρ Τουρκίας τοιαύτα, όμως όλα άνευ ουσίας. Άνευ ουσίας διότι ουδέποτε και μηδέποτε θα χρησιμοποιηθούν υπέρ της Συμμαχίας, και εναντίον των δεδηλωμένων εχθρών αυτής όπως η Ρωσσία και των εν δυνάμει υποστηρικτών αυτής. Ήδη ο πρόεδρος Πούτιν έχει δηλώσει έκδοση διαταγής, πως με το πρώτο «μπάμ» εκ μέρους του ΝΑΤΟ, πυρηνική απάντηση! Είναι λοιπόν αστείο να περνάει αντιμετώπιση πυρηνικής μάχης με τα F 16.

Ως εκ των ως άνω συνάγεται πως ότι όπλα προμηθευτούν οι Τούρκοι μόνο για τον σκοπό που «νομίζουν» οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Εναντίον Συμμάχων στο ΝΑΤΟ, και όχι αμυντικά,ίσως ναί και έως βέβαιον. Όπως επίσης και πάντοτε επιθετικά εναντίον Κούρδων «τρομοκρατών», που μόνο τέτοιοι δεν είναι, όπως και εναντιωμένων στη κλοπή του πλούτου των λαών της Λιβύης.

Επιπροσθέτως οι Αμερικανοί γνωρίζουν πως οι Κουρδοι αντιστασιακοί ποτέ δεν προβήκαν σε απαγωγές, εκτελέσεις όπως και τυφλές επιθέσεις εναντίων αόπλων και μάλιστα μαζικές όπως οι Ισλαμικές τέτοιες,που ως λέγεται αρκετές εξ αυτών
χρηματοδοτούνται από το καθεστώς Ερντοάν, για προώθηση του μεγαλοϊδεατισμού του. Άν λοιπόν οι Κούρδοι πρέπει να αντιμετωπισθούν με ΕΦ16 τότε οι Ισλαμιστές, τζιχάντ, με τι;

Άρα προς τί η πώληση οπλισμού στην Τουρκία, πέραν της εμπορικής συνδιαλλαγής; Δικαιολογίες όπως αυτές προτάσσονται δια στόματος ακόμα και Μπάιντεν μόνο θυμηδία και μάλιστα πικρή τέτοια προκαλούν στον Ελληνικό λαό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ