Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια γυναίκα πολτοποιηθηκε σε ένα φοβερό ατυχημα προσπαθώντας να διασχίσει κεντρικό δρόμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν βυτιοφόρο κάνοντας όπισθεν δεν αντιλήφθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που διέσχιζε τον δρόμο με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την διαμελίσει.

Η γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο προκειμένου να πάει στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης όπου πραγματοποιεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Λόγω της συγκεκριμένης επίσκεψης υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας στο σημείο, και για αυτό ο δρόμος ήταν κλειστός.

Σύμφωνα με όσα όσα είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του βυτιοφόρου όταν διαπίστωσε ότι ο δρόμος προς τον ιερό ναό ήταν κλειστός με σήμα της αστυνομίας άρχισε να κάνει όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή η ηλικιωμένη περνούσε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της και να την διαμελίσει.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι περίοικοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα και όσα είδαν. Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού είπε στον ΑΝΤ1 ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «δεν την πρόσεξε ο οδηγός του βυτιοφόρου και έπεσε πάνω της. Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της». Τα τραύματα της γυναίκας μετά την παράσυρσή της από το βυτιοφόρο ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν την ηλικιωμένη, τη σορό της οποίας παρέλαβε ασθενοφόρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ