Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραγικο τελος για 59χρονο στην εθνική οδό: Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 59χρονος στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε στις 10.25 σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι.

Ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ένας 26χρονος γεννημένος στην Αλβανία με ελληνική ταυτότητα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 59χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγος του 59χρονου που επέβαινε στο ΙΧ είναι καλά στην υγεία της όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ