Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανελέητο κράξιμο στον Μητσοτάκη για το μήνυμα του μετά την ομιλία Ζελένσκι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής υπήρξε ιστορική. Φιλοξένησε τον ηγέτη ενός λαού που μάχεται για την πατρίδα του. Και ταυτόχρονα υπερασπίζεται τη νομιμότητα και τη Δημοκρατία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τη φωνή των πληγωμένων Ουκρανών που μένουν όρθιοι. Πολιορκημένοι, αλλά ελεύθεροι!

Χαμός απο σχόλια στο μηνυμα του πρωθυπουργού μετα την ομιλία του Ζελενσκι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με κάποιον πολίτη που του έγραψε: Να σε ρωτήσω…….στη φωτό δεν είχες πάρει χαμπάρι τι έβλεπες;;; και του κόλλησε και τη φωτο με το μελος του Αζοφ.

Μετά από την σημερινή ξεφτίλα ο Μητσοτάκης πιστεύει ακόμα πως βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας; #Ζελενσκι_Βουλη

Μαχητές του τάγματος Αζοφ απευθύνθηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Αυτή ήταν η κιντερ έκπληξη τους #Ζελενσκι
Διώξαμε τη Χρυση Αυγή και τους Κασιδιάρηδες και τους έβαλε από την πίσω πόρτα ο #Κουλης στη #Βουλη
ΥΓ. Γιατι οι δυο Έλληνες ομογενείς δεν είπαν ούτε μια Ελληνική λέξη;

https://twitter.com/marka2_/status/1512002617156722688?s=21&t=EqCeP6jpQwN9jDVHnWp_rw

Να αλλαξει το συνθημα απο Αιμα τιμη Χρυση Αυγη, σε Αζοφ τιμή ελληνικη Βουλη! #Ελλαδα #Μητσοτακης #Νεοναζι #Greece #Ζελενσκι

Σε όσα κοινοβούλια μίλησε ο #Ζελενσκι, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Ήταν επιλογή του ειδικά στην Ελλάδα να εμφανίσει μέσα στην ελληνική Βουλή μέλη του ναζιστικού Τάγματος Αζοφ. Αυτή την προσβολή μας ετριψε στα μούτρα. Και τον χειροκροταγαν.
Ντρεπομαι

Αγωνιστήκατε να βγάλετε τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή; Ξαναμπήκε στο κοινοβούλιο μέσω του τάγματος Αζόφ και ο Μητσοτάκης τη χειροκρότησε όρθιος. Αισθάνομαι αληθινή ντροπή.
#Ζελενσκι #Ζελενσκι_βουλη

Μετά και το σημερινό Βατερλό στη Βουλή, ο Μητσοτάκης έδειξε ότι είναι ένας θλιβερός πολιτικάντης, ανίκανος να κάνει σοβαρή εξωτερική πολιτική, και απλά κοιτάζει να παίξει επικοινωνιακά θυσιάζοντας το εθνικό συμφέρον. Επιπλέον μετέτρεψε την Βουλή σε γιάφκα ναζιστών δολοφόνων

https://twitter.com/leftsideris/status/1512037228675047433?s=21&t=ksY3ACwGKFFG4dJ9I8ZwtQ

Είχα δουλίτσα από το πρωί και τώρα βλέπω πως Μητσοτάκης και Ζελένσκι τα είχαν κανονίσει στα μουλωχτά να μιλήσουν ΑΖΟΦίστες στην ελληνική βουλή στους βουλευτές κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλά σας έκαναν ΣΥΡΙΖΑίοι. Καλά έκαναν και στην βουλή τέτοια που είναι. Τέλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ σήμερα έδωσαν φωνή σε αυτούς εδώ. Είναι ίσως η μεγαλύτερη ντροπή της μεταπολιτευτικής ιστορίας αυτό που συνέβη. Σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν κιόλας. Τα πρωτοκλασάτα μέλη της ΝΔ θυμήθηκαν τα νιάτα τους. Ντροπή σας άθλιοι! #Ζελενσκι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ