Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φρικτό βίντεο με δολοφονία αιχμαλώτων από Ουκρανούς εγείρει νέα ερωτήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή, το άρθρο περιέχει σκληρές εικόνες

Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από την ευρύτερη περιοχή του Κιέβου. Η μεθοδολογία όμως της δολοφονίας των αιχμαλώτων, παραπέμπει στην σφαγή της Bucha. Παρότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από τους ίδιους τους Ουκρανούς, έχει μετατραπεί σε όπλο στα χέρια των ρώσων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ομοιότητες στην μεθοδολογία της δολοφονίας των αιχμαλώτων στο συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύουν ότι οι Ουκρανοί έκαναν και την σφαγή στην Μπούτσα.

Φυσικά κανένας ισχυρισμός δεν μπορεί να τεκμηριωθεί εάν δεν γίνει ανεξάρτητη, επιτόπια έρευνα που θα εντοπίσει τους νεκρούς, θα τους ταυτοποιήσει και εκεί θα φανούν όλα.

351ACF08 C5A9 469F ACAB C0971BB89EE6
Οι σκληρές εικόνες που δυστυχώς παραπέμπουν στην σφαγή της Bucha

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει δοθεί στην δημοσιότητα, το οποίο σίγουρα έχει τραβηχτεί από τους ίδιους τους Ουκρανούς. Το πώς βρέθηκε στη δημοσιότητα, είναι άγνωστο. Μπορεί να έγκειται στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που διεξάγεται στο περιθώριο του πραγματικού. Μπορεί να βρέθηκε σε κινητό Ουκρανού αιχμαλώτου που έπεσε στα χέρια των Ρώσων και να το διέρρευσαν οι Ρώσοι. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Στο βίντεο πάντως φαίνεται η διάπραξη εγκλημάτων πολέμου από τους Ουκρανούς, άρα θα πρέπει να είναι τελείως ανεγκέφαλος εάν ήταν Ουκρανός αυτός που το δημοσιοποίησε.

F0FF26B2 6013 4F19 8A19 EBA2E6AE089F

Το σημαντικό σημείο όμως είναι άλλο. Στο βίντεο φαίνεται εκτέλεση αιχμαλώτων οι οποίοι έχουν λευκό περιβραχιόνιο και χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Όπως ακριβώς είναι μεγάλος αριθμός των θυμάτων από την Μπούτσα.

Το ίδιο στυλ της δολοφονίας με χέρια και πόδια δεμένα πισθάγκωνα και λευκό περιβραχιόνιο στο μπράτσο, φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την μαρτυρική πόλη.

Όλες αυτές οι απορίες και οι αμφισβήτησης θα λυθούν πάντως, εάν η Βρετανία σταματήσει να μπλοκάρει την σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας και σχηματιστεί ανεξάρτητη επιτροπή για να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ