Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νεκροί και οι τρεις αγνοούμενοι απο την έκρηξη στο εργοστάσιο με τους δυναμίτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί εντοπίστηκαν οι τρεις αγνοούμενοι από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στις 08:15 στην περιοχή της Ιτέας Γρεβενών, σε εργοστάσιο δυναμίτιδας.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τους αγνοούμενους. Ο ένας από τρεις εργαζομένους ήταν από το χωριό Δήμητρα, ο δεύτερος από την πόλη των Γρεβενών, ενώ ο τρίτος από χωριό της Κοζάνης.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο φύλακας του εργοστασίου, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο φύλακας είχε μόλις αλλάξει την βάρδια του και έφευγε για το σπίτι του.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κατάσταση υγείας του φύλακα δεν εμπνέει ανησυχία ενώ του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Στο εργοστάσιο, σύμφωνα με το ThessToday, εργάζονται συνολικά 10 άνθρωποι και επιπλέον υπάρχει και το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των κτηρίων. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου εκτείνονται στα 100 στρέμματα, περιλαμβάνοντας 14 βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες χωρητικότητας 700 τόνων πρώτης ύλης και 200 τόνων εκρηκτικών υλικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ