Θετικός ο Κυριάκος για συνάντηση με τον Ζελένσκι – Αν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα ήταν ήδη στο Κιεβο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος θέλει διακαώς να συναντήσει τον Ζελένσκι, για να του εκφράσει και δια ζώσης την υποστήριξη του, υπάρχει όμως πολλα πρακτικά κυρίως προβλήματα.

Αρχικά ειναι ο πολεμος που δυσκολεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό και πολύ περισσοτερο στην Ουκρανια, Αλλα το κυριότερο πρόβλημα ειναι πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν γνωρίζει που κρύβουν τον Ζελένσκι και κανεις δεν του το λέει.

Φοβούνται να του πουν σε ποιο σημείο βρίσκεται κρυμμένος ο πρόεδρος της Ουκρανίας, μην του ξεφύγει καμιά κουβέντα και καρφωθούν καθως ο Έλληνας πρωθυπουργός ειναι καλοπροαίρετος και με αγαθή ψυχή και ειναι εύκολο να του αποσπάσει καποιος έστω και άθελα του μια τοσο πολύτιμη πληροφορία.

Ίσως οταν ολοκληρωθούν οι συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός και σταματήσει ο πολεμος ο Κυριακος επισκεφτεί τότε την Ουκρανια με στόχο να ειναι ο πρώτος δυτικός ηγέτης που πατάει το πόδι του στην χώρα αυτή μετά τη λήξη του πολέμου, κρατώντας συμβολικά ένα κλάδο ελαιας απο τα δέντρα της Αρχαίας Ολυμπίας, θέλοντας ετσι να μεταφέρει ένα παγκοσμιο αντιπολεμικό μηνυμα.

Βέβαια η ανθρωπότητα αναγνωρίζει ήδη την γενναία του στάση στην διαχείριση του πολέμου και η απόφαση του να δωρίσει η Ελλάδα απο το υστέρημα μας, έστω και κατασχεμένο πολεμικό υλικό αποτελεί αξιοθαύμαστο παράδειγμα προς μίμηση ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες. Οπως μάλιστα σχολιάζουν στο λαϊκο κομμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατάφερε να γίνει παγκοσμιο σύμβολο με ξένες πλάτες υπονοώντας το κατασχεμένο πολεμικό υλικό που δωρισαμε στους Ουκρανούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ