Ένας πατέρας αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε τον διασυρμό οταν διερρευσε βιντεο με προσωπικές στιγμές του παιδιού του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικο τελος έβαλε στη ζωη ένας ανδρας στη Ρόδο οπως απκαλυπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου. Συμφωανα με την εφημεριδα λοιπόν ένας πατέρας έβαλε τέρμα στη ζωή του σε μικρό νησί των Δωδεκανήσων, επειδή δεν άντεξε τη «ντροπή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Και ποια ήταν αυτή η «ντροπή» που τον ώθησε στην αυτοκτονία; Σύμφωνα με τη ροδίτικη εφημερίδα, ο πατέρας έφτασε στα άκρα από το γεγονός ότι διέρρευσε ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο που έδειχνε το γιο του σε ερωτικές στιγμές με έναν άλλο άνδρα.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο πατέρας οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω… ντροπής καθως δεν άντεξε τα πικρόχολα και σεξιστικά σχόλια για τον γιο του στο καφενείο του χωριού, επειδή το βίντεο που διέρρευσε, κυκλοφόρησε μεταξύ των κατοίκων του μικρού νησιού των Δωδεκανήσων.

Ο στιγματισμός από την τοπική κοινωνία είχε ως αποτέλεσμα ο μεσήλικας έδωσε τέλος στη ζωή του, με την υπόθεση να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και να γίνεται γνωστή και στα γύρω νησιά.

Συγκεκριμένα το άρθρο της dimokratiki.gr αναφέρει τα εξής:

Η είδηση προκαλεί, μοιάζει μαχαιριά στο στήθος. Πατέρας αυτοκτόνησε χθες από την ντροπή του.

Αιτία βίντεο από κινητό τηλέφωνο που διέρρευσαν στο μικρό νησί που δείχνουν τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Τα καφενεία σχολιάζουν και γελούν. Η μικρή κοινωνία αντιγράφει όλα όσα βλέπει στις οθόνες της τηλεόρασης, χασκογελά και θαρρεί πως είναι παιχνίδι.

Ντροπή και συνάμα πόνος, ανείπωτος πόνος για τον άνθρωπο που χάθηκε μα και για μια κοινωνία που έχασε τον προσανατολισμό της.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ