Δυστυχώς, ο Πολάκης δικαιώθηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανησυχίες που είχε εκφράσει ο Παύλος Πολάκης από τον Νοέμβριο, δυστυχώς έγιναν πραγματικότητα. Η απόφαση της κυβέρνησης να μην προμηθευτεί επιπλέον μονοκλωνικά αντισώματα, είναι σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό του ΣυΡιζΑ η αιτία για την αυξημένη θνητότητα που πραγματικά εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία. Ότι και να ισχύει, μόνον ο Πολάκης είχε προβλέψει την αύξηση των θανάτων. Η κυβέρνηση καλλιεργούσε την αίσθηση της «νίκης» απέναντι στην πανδημία, ανοίγοντας μάλιστα μέχρι και τα μπουζούκια!

Ακόμα και ο επικεφαλής του παγκόσμιου οργανισμού υγείας είχε προειδοποιήσει ότι για την αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτούνται όλα τα όπλα που έχουμε στην φαρέτρα, όχι μόνο τα εμβόλια.

Εδώ κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Διαβεβαιώναμε ότι το εμβόλιο είναι πανάκεια, καλλιεργώντας έτσι μία εγκληματική αίσθηση εφησυχασμού και ασφάλειας, η οποία συνέβαλε οπωσδήποτε στην αύξηση κρουσμάτων και θανάτων. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα στοιχεία.

Φυσικά τις απαντήσεις θα της δώσει η επιστημονική κοινότητα, η οποία σίγουρα θα ασχοληθεί για αυτές τις επιλογές που οδήγησαν στην μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης στην Ελλάδα. Η επιστημονική κοινότητα είναι αυτή που τελικά θα αποφανθεί για το εάν η απώλεια θεραπείας, οδήγησε σε απώλεια ζωών. Και εκεί θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Δείτε τι ανάρτησε πριν από λίγο ο Παύλος Πολάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ