Ομολογία Άδωνι Γεωργιάδη: “Πέσαμε έξω” δηλαδή Καταστρέψαμε την Χώρα δεν έχω ευθιξία καλή καρδιά βρε ψωμί κι αλάτι (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πέθαναν 700 άνθρωποι. Εβαλες λουκέτο στο μαγαζί σου. Δεν βγάζεις τον μήνα με 534 ευρώ. Πεινάς με τα 0 ευρώ που δίνει στους ανέργους. Δεν υπάρχουν ΜΕΘ. Δεν υπάρχουν Γιατροί. Δεν υπάρχουν λεωφορεία. Εκλεισαν τα σχολεία. Μπήκες πάλι σε καραντίνα εξ αιτίας του. Αλλά μην το κάνουμε και θέμα. Συμβαίνουν αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσει την καρέκλα του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εντάξει προειδοποιούσε η αντιπολίτευση, αλλά μην το κάνουμε και ζήτημα

@trollokratis

Κάναμε λάθος. Καταστρέψαμε την χώρα. Ψωμί κι αλάτι. Καλή καρδιά βρε.

Σε αντίθεση με τα όσα είπε την περασμένη Πέμπτη ο πρωθυπουργός ότι δηλαδή «δεν ευθύνεται το άνοιγμα του τουρισμού για τη διασπορά του κορονοϊού», την Τετάρτη το πρωί ο υπουργός ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ήταν σαφής και αποκαλυπτικός.

Στάθηκε στο «πρωτόγνωρο του ιού που αιφνιδίασε με το δεύτερο κύμα σφοδρότητας του» και επισήμανε ως λανθασμένη τελικά την εκτίμηση για το άνοιγμα του τουρισμό και της οικονομίας με αυτό τον τρόπο όταν ανέβηκαν οι θερμοκρασίες.

Να θυμίσουμε ότι όταν την περασμένη Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον κ. Τσιόδρα του τέθηκε ακριβώς το ίδιο ερώτημα ανέφερε ως λάθος μόνο την καθυστέρηση στη λήψη μέτρων για τη Θεσσαλονίκη και τίποτα περισσότερο.

Δείτε τι είπε επί λέξη στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.dailymotion.com/video/x7xf3by

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ