Νέες απειλές τραπεζιτών για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής! Ζητούν να μην μπει όριο στη συμμετοχή για την ανακεφαλαιοποίηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

trapezites2Φτάνει η ώρα για τους τραπεζίτες για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Εδώ και καιρό, πάλευαν (και πέτυχαν) να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τους με δεκάδες δις ευρώ, αλλά ο έλεγχος να παραμείνει στους ίδιους!

Τελευταία στιγμή πήγε να γίνει μια κίνηση και να μπει ένα πλαφόν στο όριο συμμετοχής των ιδιωτών στην ανακεφαλαιοποίηση. Αυτό σήμαινε και κίνδυνος στα μάτια των τραπεζιτών, κρατικοποίησης και απώλειες των διοικήσεών τους παρότι θα αυξήσουν τα κεφάλαιά τους με λεφτά του ελληνικού λαού!

Αύριο εκτός απροόπτου θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι πιέσεις των τραπεζιτών (μέσω της τρόικα) για να απαλειφθεί αυτή η πρόταση για το όριο, γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Έτσι, για να μην φανεί ..κυβίστηση από καμία πλευρά, αλλά και να μην τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος (γελιούνται όμως), αναμένεται να το φέρουν με έμμεσο τρόπο και να μην κρατικοποιηθεί καμία τράπεζα, ίσως και να το κάνουν προς το παρόν ..γαργάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ