Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Δολοφόνησαν το παιδί της δικαστού που διερευνά το σκάνδαλο του παιδεραστή Επστάιν και της Deutsche Bank

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διεθνής των παιδεραστών ξαναχτύπησε δείχνοντας την ισχύ της – Το συμβόλαιο θανάτου έγινε στο σπίτι της δικαστού, ο γιος της δολοφονήθηκε, ο σύζυγός της είναι σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση. Η ίδια έλειπε από το σπίτι.

Ο 20χρονος γιος μιας ομοσπονδιακού δικαστή των ΗΠΑ δολοφονήθηκε και ο 63χρονος σύζυγός της τραυματίστηκε, σε επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϋ. Οι Αρχές δήλωσαν ότι η δικαστής, Έσθερ Σάλας, δεν τραυματίστηκε καθώς απουσίαζε.
Σύμφωνα με αναφορές, ο εισβολέας ήταν ντυμένος ως οδηγός κούριερ της FedEx και παραμένει ελεύθερος. Ο 20χρονος γιος της δικαστού, Ντάνιελ Άντερλ, άνοιξε την πόρτα στο σπίτι της οικογένειας στο Βόρειο Μπράνσγουικ το απόγευμα της Κυριακής και πυροβολήθηκε θανάσιμα. Ο σύζυγος της Σάλας, Μαρκ Άντερλ, 63 ετών, πυροβολήθηκε στη συνέχεια αρκετές φορές. Βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Τέσσερις μέρες πριν τη δολοφονία γιου της και τον τραυματισμό του συζύγου της, η Έσθερ Σάλας, είχε αναλάβει να χειριστεί την αγωγή επενδυτών κατά της Deutsche Bank, για αποτυχία παρακολούθησης πελατών «υψηλού κινδύνου», συμπεριλαμβανομένου του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.
Μήνυση στην Deutsche Bank από επενδυτές της επειδή έπαιζε τα λεφτά του παιδεραστή Επστάιν – Καταρρέει η μετοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ