Εκτελεστικό απόσπασμα για Γάλλο παιδόφιλο εξετάζει η Ινδονησία- Κακοποίησε 300 παιδιά και έδερνε όσα δεν έκαναν σεξ μαζί του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον 65χρονο συνταξιούχο Francois Abello Camille τον περασμένο μήνα σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, ανακαλύπτοντας και δύο ανήλικα κορίτσια στο δωμάτιό του.

Ο Καμίλ αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου από εκτελεστικό απόσπασμα ή ισόβια, για σωρεία κατηγοριών – συμπεριλαμβανομένης της μαγνητοσκόπησης των παράνομων συναντήσεων – σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας των παιδιών της Ινδονησίας.
Οι ανακριτές λένε ότι βρήκαν βίντεο στον φορητό υπολογιστή του Καμίλ που τον έδειχναν να κάνει παράνομες σεξουαλικές πράξεις σε εκατοντάδες παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.
Ο συνταξιούχος είχε εισέλθει στην Ινδονησία με τουριστική βίζα πολλές φορές τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία.
indonesia gallos paidofilos1
«Πλησίαζε τα παιδιά και τα δελέαζε προσφέροντάς τους να δουλέψουν ως μοντέλα», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Τζακάρτα, Νάνα Σουτζάνα. «Αυτά που συμφωνούσαν να κάνουν σεξ μαζί του θα πληρώνονταν μεταξύ 250.000 και ενός εκατομμυρίου ρουπίας (17-70 $). Όσα δεν ήθελαν να κάνουν σεξ τα ξυλοκοπούσε, τα χτυπούσε και τα κλωτσούσε», πρόσθεσε.
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Camille κακοποιεί παιδιά στη χώρα εδώ και χρόνια και ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα θύματα.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4fWS_lhA5Hs&w=636&h=450]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ