Ένα δήθεν αντιρατσιστικό κίνημα που διοργανώνει ένα πολιτιστικό και φυλετικό πόλεμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μου στα σόσιαλ μίντια με θέμα το υποτιθέμενο αντιρατσιστικό κίνημα σε ΗΠΑ και Βρετανία. Δημοσιεύσεις που έγραψα με αγανάκτηση και πόνο ψυχής βλέποντας το συγκεκριμένο κίνημα να εξαπολύει τελικά ένα υστερικό ρατσιστικό πόλεμο κατά των λευκών, βανδαλίζοντας ακόμη και αγάλματα ιστορικών μορφών που ανήκουν σε όλη την ανθρωπότητα, όχι ειδικά στη λευκή φυλή (Κολόμβος, Τζέφερσον, Τσώρτσιλ).

Ένα πολιτιστικό πόλεμο που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις ανατινάξεις μνημείων από τους Ταλιμπάν και τις μαζικές πυρπολήσεις βιβλίων από τους Ναζί. Ένα πολιτιστικό και φυλετικό πόλεμο που δυστυχώς συντηρείται και ενθαρρύνεται τόσο από τα παγκοσμιοποιητικά μίντια όσο και από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. Ένα πόλεμο που θα βυθίσει τις ΗΠΑ σε χειρότερη ανεργία και θα οδηγήσει αρκετές επιχειρήσεις στο να βάλουν λουκέτα.

Tην ώρα που έγραφα τις παραπάνω γραμμές μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι γκρεμίστηκε και κάηκε το άγαλμα του Τζορτζ Γουάσιγκτον στο Πόρτλαντ του Όρεγκον αφού πρώτα οι Black Lives Matter έγραψαν στη βάση του αγάλματος “Γενοκτόνος Αποικιοκράτης”.

12 Ιουνίου

Όταν χειραγωγεί το μεγάλο κεφάλαιο κινήματα και διαδηλώσεις φροντίζει να τους δίνει αντιρατσιστικό προσανατολισμό και ΟΧΙ ΤΑΞΙΚΟ. Το να κατέβουν αγάλματα του Κολόμβου και του Τζέφερσον είναι πολύ βολικό. Μας βάζουν να ασχολούμαστε με το ποιοι ήταν (τάχα) ρατσιστές πριν 500 χρόνια αντί να ασχοληθούμε με το ποιοι μας πίνουν το αίμα σήμερα.

12 Ιουνίου

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από το “1984”, το έργο του Τζορτζ Όργουελ που περιγράφει μια δυστοπική κοινωνία. Είναι ανατριχιαστικά επίκαιρο τώρα με τις “αντιρατσιστικές” διαδηλώσεις, ιδιαίτερα όμως το σημείο που τονίζω με τα μπολντ γράμματα. “Κάθε αρχείο καταστράφηκε η παραποιήθηκε, κάθε βιβλίο ξαναγράφτηκε, κάθε εικόνα ζωγραφίστηκε ξανα, κάθε άγαλμα και δρόμος και κτίριο μετονομάστηκε, κάθε επέτειος μεταβλήθηκε. Και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέρα με τη μέρα και λεπτό με το λεπτό. Η ιστορία σταμάτησε. Τίποτα δεν υπάρχει εκτός από ένα ατελείωτο παρόν στο οποίο το Κόμμα έχει πάντοτε δίκιο“.

13 Ιουνίου

Στις ΗΠΑ υπάρχουν προτάσεις να κατέβουν τα αγάλματα του Γουάσιγκτον και του Τζέφερσον μετά τους αποκεφαλισμούς του Κολόμβου. Στη Βρετανία δεν απειλείται μόνο το άγαλμα του Τσώρτσιλ αλλά βγαίνουν ντοκυμανταίρ που θέλουν να υποβαθμίσουν την ιστορική συνεισφορά του. Στην Ελλάδα η Επιτροπή της Γιάννας συκοφαντεί Καποδίστρια και Καραισκάκη.

Πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι που εκπορεύεται από τους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους. Να κάνουν λοβοτομή στις ιστορικές μνήμες των λαών και να ακυρώσουν τις εμβληματικές μορφές που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία κάθε έθνους. Μετά δεν χρειάζεται ούτε το έθνος, ούτε η ανεξαρτησία του αλλά ούτε και η δημοκρατία με τη λαϊκή κυριαρχία.

13 Ιουνίου

Το αντιρατσιστικό κίνημα δημιουργεί φυλετικό πόλεμο σε μια πολυφυλετική κοινωνία σαν την αμερικανική που μόνο ρατσιστική δεν την λες σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τη Βρετανία. Πότε στην ιστορία τους οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν είχαν περισσότερο αντιρατσιστικό πλαίσιο νόμων από όσο σήμερα. Ποτέ στην ιστορία τους δεν είχαν διαμορφώσει αντιρατσιστικότερη παιδεία και πολιτισμό από ότι σήμερα. Και ξαφνικά έχουμε φυλετικό πόλεμο τον οποίον υποκινούν τα μεγάλα συστημικά μμε εξαιτίας της παράκρουσης που έπιασε έναν αστυνομικό ο οποίος όμως θα φυλακιστεί παραδειγματικά.

13 Ιουνίου

Τα συστημικά μίντια στις ΗΠΑ δεν μας λένε ότι η πολιτεία της Μινεσότα που έγινε το δήθεν ρατσιστικό έγκλημα εκλέγει Δημοκρατικούς συνέχεια από το 1976, έχει Δημοκρατικό κυβερνήτη, Δημοκρατικό Γενικό Εισαγγελέα, Δημοκρατική εκπρόσωπο στη Γερουσία και Δημοκρατικό Δήμαρχο στην ίδια τη Μινεάπολη. Δεν μας λένε βέβαια ότι η ευθύνη για το θάνατο του Φλόιντ δεν αφορά την ομοσπονδιακή αστυνομία αλλά την τοπική αστυνομία της Μινεάπολης, της οποίας ο επικεφαλής της είναι ο Αφροαμερικανός Medaria Arradonto. Δεν μας λένε επίσης ότι ο δήθεν ρατσιστής αστυνομικός που διέπραξε το έγκλημα είναι παντρεμένος με Ασιάτισα από το Λάος και έχει κατηγορηθεί για 18 βίαιες επιθέσεις με τα θύματα σε αρκετές περιπτώσεις να είναι λευκοί. Το να μιλάμε λοιπόν για ρατσισμό και ευθύνες Τραμπ στη Μινεσότα είναι κυριολεκτικά ανέκδοτο.

14 Ιουνίου

Εγώ που θέλω να εκδικηθώ για τους Κουρσάρους της Μπαρμπαριάς που σκλάβωσαν δια βίου 1.250.000 Ευρωπαίους που να απευθυνθώ; Υπάρχει καμια οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που να ασχολείται με το πρωτοφανές αυτό έγκλημα; Όχι τίποτε άλλο αλλά προέρχομαι από λαό που τους προηγούμενους αιώνες δεν σκλάβωνε αλλά έκτιζε τα σπίτια του στα ορεινά των νησιών για να αποφύγει τις επιδρομές των Αφρικανών Κουρσάρων. Το παιδομάζωμα βέβαια των Οθωμανών δεν το γλύτωνε, αυτό ήταν θεσμός.

15 Ιουνίου

Οι Ταλιμπάν ρίχνουν το άγαλμα του Τόμας Τζέφερσον στο Πόρτλαντ. Του πολιτικού που αν δεν είχε γράψει τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Πολίτη πιθανότατα θα υπήρχαν ακόμη σκλάβοι στις ΗΠΑ. Παρακολουθήστε τη στιγμή που η Δύση αρνείται τον πολιτισμό της και αγκαλιάζει τη βαρβαρότητα και το χάος.

16 Ιουνίου

Eίναι πολύ βολικό για τα καπιταλιστικά μίντια να ταυτίζουν την προοδευτικότητα με το δικαιωματισμό και όχι με την κριτική της νεοφιλελεύθερης μετάλλαξης του καπιταλιστικού συστήματος. Οι μαύροι, οι φεμινίστριες, οι ΛΟΑΤΚΙ, οι μετανάστες, είναι πρώτα από όλα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ που είδαν τα εισοδήματα τους να μειώνονται με την επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού και τις δουλειές τους να χάνονται. Αυτό όμως δεν το αναφέρει κανένα συστημικό συγκρότημα τύπου. Ούτε αναφέρουν πως το ΜΕΙΖΟΝ ζήτημα είναι η ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού από τους εργαζόμενους που ΔΕΝ πρέπει να διαχωρίζονται σε 100 μειονοτικές ομάδες. Αλλά πρέπει να συγκροτήσουν ένα πανίσχυρο εργατικό μπλοκ με αποκλειστικά ΤΑΞΙΚΑ συνθήματα που μπορούν να εμπνεύσουν λευκούς και μαύρους, ΛΟΑΤΚΙ και στρέιτ, φεμινίστριες και παραδοσιακές συζύγους.

17 Ιουνίου

Το να σπας μαγαζιά και να βάζεις φωτιές δεν είναι πάντα συνώνυμο του προοδευτισμού. Το έκανε ο Χίτλερ στη Νύχτα των Κρυστάλλων σε βάρος των Εβραίων. Το έκαναν οι Τούρκοι το 1955 σε βάρος των Ελλήνων της Πόλης. Λέγεται και πογκρόμ ενίοτε. Κανονικά αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ από τους διαδηλωτές είναι ένα γιγαντιαίο πογκρόμ σε βάρος αυτών που προσπαθούν να επανεκκινήσουν τις εργασίες και τις ζωές τους μετά από μια καταστροφική καραντίνα.

19 Ioυνίου

Ο Κολόμβος, ο Τζέφερσον και ο Τσώρτσιλ δεν ανήκουν ειδικά στη λευκή φυλή, ανήκουν ευρύτερα στην ανθρωπότητα. Τουλάχιστον η ιστορία που διδάχτηκα εγώ σε καμια περίπτωση δεν τόνιζε ότι ήταν λευκοί. Είναι λάθος λοιπόν από τους “αντιρατσιστές” να τους αποδίδουν ειδικά στη λευκή φυλή ώστε μετά να τους κατηγορήσουν για ρατσισμό, κατηγορώντας ουσιαστικά την ίδια τη λευκή φυλή στο σύνολο της. Πρόκειται για μια ΕΞΟΧΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ τοποθέτηση που σκοπεύει να δημιουργήσει φυλετική διαμάχη ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους στις ΗΠΑ (και στην Αγγλία). Ένα σκαλοπάτι βρίσκονται οι Black Lives Matter πριν μιλήσουν για την ανωτερότητα της μαύρης φυλής, αφού κατ’ αυτούς όλες οι ιστορικές μορφές των λευκών βρωμάνε. Και αφού απαιτούν οι λευκοί να τους πλένουν τα πόδια σαν πράξη εξιλέωσης. ΝΑΙ λοιπον στη συναδέλφωση λευκών και μαύρων και ηχηρό ΟΧΙ στους Ταλιμπάν που προσπαθούν να προκαλέσουν φυλετικό πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ