Ακόμα και οι αστυνομικοί τα έχασαν με τη φρικιαστική δράση των Γερμανών παιδεραστών που συνελήφθησαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία της γερμανικής πόλης Münster εξάρθρωσε δίκτυο σεξουαλικής βίας εναντίον παιδιών – και, όπως τονίστηκε, τρομοκρατήθηκε από τις “απίστευτες εικόνες”… Κύριος ύποπτος: ένας 27χρονος που έχει ποινικό μητρώο κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Σε μια καλύβα, αρκετοί άντρες λένε ότι έχουν επανειλημμένα κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια ηλικίας πέντε και δέκα ετών, το ένα μετά το άλλο, για ώρες.
Και αυτό, τονίζει ο επικεφαλής της αστυνομίας του Münster, Rainer Furth, είναι μόνο μία λεπτομέρεια από τις πρόσφατες περιπτώσεις εκτεταμένης παιδικής κακοποίησης, τις οποίες αποκάλυψαν οι συνάδελφοί του – και είδαν τεκμηριωμένες σε “απίστευτες εικόνες”: “Ακόμη και οι πιο έμπειροι αξιωματικοί έφτασαν στα όρια του ανθρώπινα ανεκτού… και πολύ πέρα ​​από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Furth και μάλλον τα είπε όλα για το τι αντίκρισαν οι συνάδελφοί του…
germany mynster st paiderastia
Τις τελευταίες ημέρες, οι Γερμανοί αστυνομικοί έχουν συλλάβει έντεκα υπόπτους, επτά εκ των οποίων βρίσκονται υπό κράτηση. Η κατηγορία: σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Ο κύριος ύποπτος είναι ένας 27χρονος τεχνικός πληροφορικής που φέρεται να έκανε επάγγελμα τη διανομή των εικόνων κακοποίησης μέσω του Darknet.
Ο 27χρονος δεν είναι ξένος για την αστυνομία. Το 2016 και το 2017, καταδικάστηκε σε ποινές με αναστολή για διάδοση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Εκείνη την εποχή, το δικαστήριο τον διέταξε να υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μιας ανοιχτής έκφρασης παιδεραστικής τάσης. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο άντρας συμμορφώθηκε με αυτό το αίτημα.
Τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο, οι ερευνητές εξασφάλισαν ξανά υλικό από αυτόν – και χρειάστηκε ένας χρόνος για να μπορέσουν να το αποκρυπτογραφήσουν.
Οι έξι άλλοι ύποπτοι, κατά των οποίων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, είναι η μητέρα του από το Münster, 45 ετών και άνδρες από το Staufenberg bei Gießen, 30 ετών, Αννόβερο, 35 ετών, Schorfheide στο Brandenburg, 42, Kassel, 43 και Κολωνία, 41.
Τρία αγόρια ηλικίας πέντε, δέκα και δώδεκα ετών αναγνωρίζονται ως θύματα. Μέχρι στιγμής, όπως τονίζουν οι ερευνητές.
Όμως, οι καθαροί αριθμοί και τα δεδομένα, τονίζει ο Furth, “αντικατοπτρίζουν ανεπαρκώς τη διάσταση αυτού που πραγματικά συνέβη – στην κοινωνία μας.”
Οι αποδείξεις
Μετά από έρευνες σε δώδεκα τοποθεσίες, οι ερευνητές εξασφάλισαν σκληρούς δίσκους και δεδομένα με περισσότερα από 500 terabyte υλικού υψηλής επαγγελματικής κρυπτογράφησης. Οι εικόνες βίντεο στις οποίες είχαν πρόσβαση οι αξιωματούχοι τεκμηριώνουν τις πιο φρικτές πράξεις.
“Τέσσερις ενήλικες άνδρες κακοποιούν δύο μικρά αγόρια. Μαζί και άσχημα”, ο επικεφαλής της έρευνας, Joachim Poll, περιγράφει τι συνέβη στην εν λόγω καλύβα στο Münster σε μια νύχτα στα τέλη Απριλίου.
Οι πράξεις κακοποίησης, οι οποίες γυρίστηκαν εκτενώς, τράβηξαν για ώρες. Η καλύβα είναι εξοπλισμένη με διπλές κουκέτες με κύκλωμα βίντεο στο εσωτερικό, ενώ κάμερες βρίσκονται επίσης έξω.
Σε αυτή την καλύβα, ο κύριος ύποπτος λέγεται ότι διέθεσε τον δέκαχρονο γιο της συντρόφου του σε άλλους άνδρες για πράξεις βίας. Το παιδί “πωλήθηκε από το άτομο που έπρεπε να το προστατεύσει”, λέει ο Poll.
Το δεύτερο θύμα είναι ο πεντάχρονος γιος ενός άλλου φερόμενου δράστη από το Staufenberg. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αξιολόγηση ενός ήδη διαγραμμένου σκληρού δίσκου.
Ένα άλλο παιδί και, ως εκ τούτου, το τρίτο θύμα είναι ο δωδεκάχρονος ανιψιός του κατηγορουμένου από το Κάσελ.
Η μητέρα του κύριου ύποπτου είναι η ιδιοκτήτρια της καλύβας. Λέγεται ότι έδωσε τα κλειδιά στον γιο της και αποδέχτηκε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού…
Το αποτέλεσμα της έρευνας μέχρι στιγμής μετά από περίπου τρεισήμισι εβδομάδες είναι πιθανότατα μόνο η κορυφή του παγόβουνου, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Μάρτιν Μπότζενχαρντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ