Η Κίνα έτοιμη να "πυροβολήσει" τον Τραμπ μέσω ΠΟΥ με όπλο το εμβόλιο κατά το κορονοϊού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άλλο επίπεδο είναι έτοιμη να ανεβάσει τον “πόλεμο” με τις ΗΠΑ η Κίνα, ειδικά μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να διακοπεί κάθε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν διστάζει να συγκρουστεί μετωπικά με τον κινεζικό “δράκο”, είτε κατηγορώντας τους προκατόχους του για την γιγάντωση της Κίνας ως οικονομική υπερδύναμη, είτε καθιστώντας την υπεύθυνη για την πανδημία του κορονοϊού.
Δασμοί στα κινεζικά προϊόντα, αμερικανικές πιέσεις σε τρίτες χώρες για να ακυρωθούν κινεζικές επενδύσεις και να αποκλειστούν κινεζικοί κολοσσοί από δημόσιους διαγωνισμούς, ειδικά σε τομείς υψηλής τεχνολογίας, η υπόθεση με τη Huawei, όλα αυτά στήνουν σκηνικό Ψυχρού Πολέμου.
Το συντριπτικό χτύπημα που ετοιμάζουν οι Κινέζοι
Σύμφωνα με ανώτατες διπλωματικές πηγές, η κινεζική αντεπίθεση ετοιμάζεται με όπλο το εμβόλιο για τον κορονοϊό!
Μια αντεπίθεση που θα είναι σφοδρή και θα είναι ικανή να προκαλέσει ακόμα και ανατροπή στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων, όπως και ανατροπή του ίδιου του Τραμπ, τον οποίο η Κίνα θεωρεί την μέγιστη απειλή.
Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι η Κίνα διαθέτει αστείρευτους πόρους για να ανακαλύψει πρώτη το εμβόλιο για την πανδημία. Έχει άλλωστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πρωτιάς. Ήταν η πρώτη χώρα που αντιμετώπισε τον κορονοϊό, άρα προηγείται στις έρευνες. Λένε μάλιστα, ότι είναι θέμα χρόνου να το έχει έτοιμο, εάν δεν το έχει ήδη!
Ο ΠΟΥ ως… σκανδάλη
Το επόμενο βήμα μετά την ανακάλυψη της… υπερσφαίρας του εμβολίου; Μα φυσικά το όπλο που θα την πυροδοτήσει. Και αυτό δεν θα είναι άλλο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον οποίο θα εκχωρήσει το εμβόλιο ΔΩΡΕΑΝ!
Στον ΠΟΥ, με τον όποιον η Αμερική έκοψε κάθε σχέση, όπως αποφάσισε ο Τραμπ! Και η επερχόμενη προεκλογική περίοδος των Αμερικανικών Προεδρικών εκλογών είναι η καλύτερη εποχή για “πυροβολισμούς”! Ασύμμετρο χτύπημα σε όλο του το μεγαλείο!
Τι θα κάνει τότε ο Αμερικανός (αν υποθέσουμε ότι δεν έχει προλάβει άλλος τους Κινέζους για το εμβόλιο); Δεν θα το πάρει για τον αμερικανικό λαό; Τότε θα εμφανίζεται ως ικέτης απέναντι στον ΠΟΥ που ο ίδιος είχε απορρίψει, ενώ η Κίνα θα παρουσιάσει ένα πρόσωπο παγκόσμιας υπερδύναμης με επιστημονική υπέροχη αλλά κυρίως, ανθρώπινο.
Ως ηγέτιδα του πλανήτη πλέον, θα δώσει και ένα ασύμμετρο χτύπημα στις πολυεθνικές του φαρμάκου που υπολογίζουν υπερκέρδη από την παραγωγή και τη διάθεση εμβολίου ανάλογα με το συμφέρον τους, ενώ η Κίνα θα το διαθέσει δωρεάν!
Τόμπολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ