ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Κώστας Μπούζιος
Μήπως πρέπει κι εμείς να βγούμε στους δρόμους ή καλύτερα στις πλατείες και οκλαδών ειρηνικά με ένα κερί στο χέρι, να διαδιλόσουμε σιωπηλά κατά της βίας που προκαλούν κουκουλοφόροι και λαθρομετανάστες. Υπέρ της απλής ελληνικής οικογένειας που σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς και τους συμπολίτες της, που αγωνίζεται καθημερινά και χωρίς τυμπανοκρουσίες για μια καλύτερη Ελλάδα.
Μια Ελλάδα στην οποία δεν θα αποτελεί κίνδυνο για την δημοκρατία ο κάθε λογίς αναρχικός. Μια Ελλάδα με πολιτικούς που θα αντιστέκονται και θα διεκδικούν τα δικαιώματά μας και δεν θα σκίβουν το κεφάλι στις ξένες δυνάμης.
Μια Ελλάδα που δεν θα φοβάται τις αντιδράσεις μετά από ένα βέτο όπως αυτό για την ένταξη των Σκοπίων ως ΄Μακεδονία΄ στο ΝΑΤΟ.
Μια Ελλάδα που θα έχει δικαίωμα και υποχρέωση να παρέχει επαρκή και φτινή ενέργεια στους πολίτες της ακόμη κι αν αυτή προέρχεται από τον ΄εχθρό΄ των ΗΠΑ, τη Ρωσία.
Να κάνουμε γνωστό σε αυτούς που χαϊδεύουν τα αυτιά των αναρχικών πως αν ποτέ έρθουν στην κυβέρνηση, εμείς, τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που αγαπάμε την πατρίδα μας (και όχι οι 1000άδες που τα καίνε όλα, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως θα ρίξουν και κυβερνήσεις) δεν θα ανεχθούμε να αναγνωριστούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, δεν θα ανεχθούμε να μην τεθούν σε ισχύει και να μην ξεκινήσει η κατασκευή τόσο του αγωγού πετρελαίου, όσο και του φυσικού αερίου.
Και να ανάψουμε ένα κερί για όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για ιδανικά όπως η δημοκρατία, η ελευθερία και η οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ