ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS

Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε την κάτωθι φόρμα.

Η χρήση της Ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είναι ελεύθερη προς όλους. Κάθε υλικό που αποστέλλεται σε αυτή, τίθεται αυτόματα στη διάθεση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πήγή ή συγγραφέα εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.

Η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της παρούσας ιστοσελίδας είναι http://www.olympiada.wordpress.com και αποτελεί ιδιοκτησία της AUTOMATTIC Inc, 60 29th street, San Francisco, CA, 94110  τηλ. +1 8772738550  Ηλθε. Διευθυνση: Wordpress.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AUTOMATTIC Inc.

Η ανακατεύθυνση στην ηλ. διεύθυνση http://www.olympia.gr είναι ευγενική παροχή αναγνώστη ο οποίος δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τους συνδέσμους και γενικά οτιδήποτε αναγράφεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η ανακατεύθυνση μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή αφού αποτελεί χορηγία χωρίς καμμία υποχρέωση ή δέσμευση.

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας παραμένουν στην κατοχή της μόνιμης ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας http://www.olympiada.wordpress.com της οποίας οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα επαναφοράς της παρούσας διεύθυνσης χωρίς να δεσμεύονται από τον κάτοχο της διεύθυνσης http://www.olympia.gr που προσωρινά παρέχει την προαναφερόμενη ηλ. διεύθυνση χωρίς δέσμευση ή υποχρέωση.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες στο http://www.olympiada.wordpress.com δεν  αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης. Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς η ιστοσελίδα να φέρει καμία ευθύνη.

Το http://www.olympiada.wordpress.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω  συνδεσμων » οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά και την ποιότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του http://www.olympiada.wordpress.com και κάθε ενδεχόμενη τροποίησή τους διέπονται από το Αμερικανικο Δίκαιο. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε servers στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ, με απόλυτη ευθύνη και κρίση της wordpress.

Η διεύθυνση επικοινωνίας όπως και οι φόρμες εισαγωγής σχολίων είναι στην απόλυτη διάθεση οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όποιων θεωρούν ότι θίγονται από αναρτήσεις ή σχόλια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Κάθε ένσταση, διαφωνία ή διεκδίκηση γίνεται απολύτως σεβαστή και χρήζει άμεσης προτεραιότητας και προσοχής. Διαχειριστής του Φόρουμ: Σπύρος Τρίψας, Δημοσιογράφος.

For your articles, opinions or anything you might want to share with us, mail to olympianspirit@gmail.com

Alternatively use the form below.

500 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS”

 1. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ………………

  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ?

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ !

  ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ !

  ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΙΓΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ?

  Μου αρέσει!

 2. Ζμπίγνιου Μπρζεζίνσκι και πάσης υφηλίου!

  Γιατί άραγε να διακινδύνευαν οι ΗΠΑ να συμμαχήσουν με τους αντι-σημίτες νέο-ναζί στην Ουκρανία;

  από τον Κρις Ερνέστο, 15 Μαρτίου 2014 Information Clearing House

  Ένα από τα κλειδιά μπορεί να βρεθεί αν ρίξουμε μια ματιά στο βιβλίο ‘Η μεγάλη Σκακιέρα’ του Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι, 1997, όπου έγραφε, «Η Ουκρανία, ένας νέος και σημαντικός χώρος πάνω στην Ευρασιατική σκακιέρα, είναι ένας γεωπολιτικός «πιλότος», επειδή αυτή ταύτη η ύπαρξή της ως ανεξάρτητης χώρας βοηθάει στο να μεταμορφωθεί η Ρωσσία. Χωρίς την Ουκρανία, η Ρωσσία παύει να είναι μια ευρασιατική αυτοκρατορία.»

  «Εν τούτοις, αν η Μόσχα ξανακερδίσει τον έλεγχο της Ουκρανίας, με τα 52 εκατομμύρια πληθυσμό και τους σπουδαίους φυσικούς πόρους της αλλά και την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσσία αυτομάτως ξανακερδίζει και τα μέσα να καταστεί ένα ισχυρό αυτοκρατορικό κράτος, σε Ευρώπη και Ασία.»

  Ο Μπρζεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τζίμμυ Κάρτερ από το 1977 ως το 1981 και κορυφαίος πολιτικός σύμβουλος του Μπάρακ Ομπάμα, έγραφε ότι η πολιτική των ΗΠΑ όφειλε να είναι «μη απολογητική» για την προαγωγή της «αποκλειστικής κυριαρχικής θέσης της Αμερικής επί τουλάχιστον μία γενιά, κατά προτίμηση και παραπάνω.»

  Ο Μπρζεζίνσκι ανέλυε την σπουδαιότητα της σχεδόν άγνωστης Ουκρανίας εξηγώντας στο βιβλίο του 1997, «Γεωπολιτικοί πιλότοι είναι τα κράτη η σημασία των οποίων δεν πηγάζει από την ισχύ και την δυναμικότητά τους παρά μάλλον από την ευαίσθητη θέση τους… που σε μερικές περιπτώσεις τους δίνει ένα ιδιαίτερο ρόλο είτε στον καθορισμό της πρόσβασης προς σημαντικές περιοχές είτε στην άρνηση πόρων σε κάποιον σημαντικό παίκτη.»

  «Η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν, η Νότια Κορέα, η Τουρκία και το Ιράν παίζουν το ρόλο κρίσιμων γεωπολιτικών πιλότων,» έγραφε στην ‘Μεγάλη σκακιέρα’, ένα βιβλίο που θεωρείται από πολλούς ως ένα προσχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ.

  Ο Μπρζεζίνσκι έγραφε ότι η Ευρασία είναι «η σκακιέρα πάνω στην οποία συνεχίζει να παίζεται ο αγώνας για την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία,» και ότι «είναι επιτακτικό να μη αναδυθεί κανένας Ευρασιάτης αντίπαλος, ικανός να επικρατήσει στην Ευρασία και να αντιπαρατεθεί έτσι στην Αμερική.»

  Αν καταλάβουμε την μακροπρόθεσμη οπτική του Μπρζεζίνσκι για την Ουκρανία, θα μπορέσουμε ευκολότερα να κατανοήσουμε για ποιο λόγο οι ΗΠΑ έχουν δώσει $ 5 δις στην Ουκρανία ξεκινώντας από το 1991, και γιατί σήμερα νοιάζονται υπερβολικά για την παραμονή της Ουκρανίας στη δική τους σφαίρα επιρροής.

  Μπορεί ακόμα να εξηγήσουμε για ποιο λόγο οι ΗΠΑ και πολλοί από τους διαύλους ενημέρωσης που διαθέτουν δαιμονοποιούν τόσο πολύ τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Τονίζοντας με έμφαση την σκληρή αντιμετώπιση της ομάδας ‘Πούσι Ράιοτ’, καταδικάζοντας αδιάκοπα την οπισθοδρομική θέση της Ρωσσίας επί των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, και επισημαίνοντας κατά κόρον τις ελλιπείς ξενοδοχειακές ανέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, η διοίκηση Ομπάμα αποπροσανατόλισε έξυπνα το κοινό από το ζήτημα της υποστήριξης των νέο-ναζιστικών ομάδων της Ουκρανικής αντιπολίτευσης από μέρους των ΗΠΑ, και κατάφερε τους αμερικάνους να καταπιούν την δική τους επίσημη εκδοχή σχετικά με το Ουκρανικό.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρζεζίνσκι ήταν επίσης εκείνος που πρώτος παρέβαλε τον Πούτιν προς τον Χίτλερ σε ένα παράρτημα εφημερίδας της Ουάσινγκτων της 3 Μαρτίου. Ακολούθησε την επόμενη μέρα η Χίλαρυ Κλίντον συγκρίνοντας τους δύο σε ένα σχόλιό της, και κατόπιν ο Τζων Μακαίην και ο Μάρκο Ρούμπιο, ο οποίος στις 5 Μαρτίου συμφώνησε με τα σχόλια της Κλίντον παραβάλλοντας τον Πούτιν προς τον Χίτλερ. Προφανώς ο Μπρζεζίνσκι εξακολουθεί να επηρεάζει την πολιτική φωνή των ΗΠΑ.

  Στο βιβλίο του, ο Μπρζεζίνσκι διατείνεται ότι «η Αμερική κατέχει την κορυφαία θέση στα τέσσερα καθοριστικά πεδία της παγκόσμιας ισχύος: στρατιωτικά… οικονομικά… τεχνολογικά… και πολιτιστικά.»
  Αν αυτό μπορεί να ίσχυε το 1997, σήμερα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει βασίμως ότι, εκτός από τα στρατιωτικά, οι ΗΠΑ δεν κατέχουν την κορυφαία θέση σ’ αυτά τα πεδία.

  Έτσι όταν στα τέλη της περασμένης χρονιάς ο ήδη διωχθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς ματαίωσε απρόσμενα τα σχέδια ενσωμάτωσης της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση χάριν των ισχυρότερων δεσμών με την Ρωσσία, οι ΗΠΑ διέβλεψαν ίσως ότι η Ουκρανία ξεγλυστρά ακόμα πιο μακριά από τα χέρια τους.

  Σ’ αυτό το σημείο, με τα πιόνια ήδη στις θέσεις τους, η κίνηση των ΗΠΑ ήταν να υποστηρίξουν την έξωση του Γιανουκόβιτς , όπως μαρτυρείται από την τηλεφωνική συνομιλία που διέρρευσε, μεταξύ της Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώριας Νύλαντ και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ουκρανία Τζόφφρεϋ Πύατ. Όταν οι ειρηνικές διαμαρτυρίες δεν κατέληξαν στην αποπομπή του Γιανουκόβιτς, η δύση εναγκαλίσθηκε την βία του υπερεθνικιστικού κόμματος της Ελευθερίας και της Δεξιάς.

  Στην σημερινή Ουκρανία, οι ΗΠΑ διατρέχουν τον κίνδυνο να συνδεθούν με τους αντι-σημίτες νέο-ναζί, κάτι που μάλλον αισθάνονται ότι μπορεί να ΄περιορίσει η αρθρογραφία των φίλιων δυτικών μέσων ενημέρωσης. Όμως παρ’ όλο που το ρίσκο είναι μεγάλο, οι ΗΠΑ φαίνεται να το θεωρούν αναγκαίο δεδομένης της γεωπολιτικής σημασίας της Ουκρανίας, όπως την χαρτογράφησε το 1997 ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι.

  (για τον χάρτη βλέπε, http://www.davekimble.org.au/GrandChessboard.JPG)

  Μου αρέσει!

 3. Αγαπητοι μου συνελληνες θα ηθελα να σας περιγραψω περιστατικο που συνέβει πριν μια ωρα (περιπου 9:30μμ) μεσα σε λεωφορίο του ΟΑΣΘ στην γραμμη 14 (Ανω Τούμπας) στο οποίο ημουν επιβάτης. Καθώς το λεωφορίο ανοιξε τις πόρτες του στην στάση Καμάρα πετάχτηκαν μέσα 3 ατομα (αλβανικης καταγωγης όπως αργότερα ειπαν). Ο ένας ήταν με κουκούλα στο πρόσωπο και κρατούσε ενα πιστόλη το οποίο ακουμπόντας το στο μέτωπο του οδηγού του λέει να κλεισει αμέσως τις πόρτες. Κάνει νόημα στους άλλους δύο (χωρίς κουκούλες αυτοι) οι οποίοι φωνάξαν να βγάλουν όλοι τα πορτοφόλια τους εξω γιατι θέλουν λέφτα για να φάνε Δίπλα μου λέιε ένας απο τους επιβάτες να πάρουμε την αστυνομία . Καθως τους ακούει ένας απο τους κλέφτες του λέει «εμείς δεν φοβόμαστε την αστυνομία τι να μας κάνει» και συνεχίζουν να απαιτουν τα πορτοφόλια των επιβατών . Επειδή ο κόσμος δεν συμμορφωνόταν αρχισαν να τα αρπάζουν απο τις τσάντες των γυναικών και τα παντελόνια των ανδρών. Ένας γεροντότερος την στιγμη αυτή λιποθυμά (η παθαίνει καρδιακό.. δεν ειμαι σιγουρος) . Ένας απο τους επιβάτες τελικά παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία η οποία φτάνει σχεδόν αμέσως και φωνάζει απο το μεγάφωνο του περιπολικού της στους κλέφτες να βγουνε έξω απο το λεωφορέιο. Τελικά μπαίνουν οι αστυνομικοί στο λεωφορείο και συλλαμβάνουν τους 2 άοπλους κλέφτες ενώ ο 3ος κουκουλοφόρος κλέφτης παίρνει το κινητο και κάποια χρηματα απο τον οδηγό και το βάζει στα πόδια τρέχοντας μπροστά απο τα μάτια των αστυνομικών χωρίς αυτοι να αντιδράσουν. Ο κόσμος φωνάζει να συλλάβουν και τον οπλισμένο κλέφτη αλλά οι ασυνομικοί δεν αντιδρούν.Μερικοί απο τους επιβάτες μαζί με τους 2 συλληφθέντες μεταφέρονται στο αστυνομικό τμημα της Αριστοτέλους (κέντρο) για κατάθεση . Εκεί καθώς εντωμεταξύ εφτασα κι εγώ έξω απο το αστυνομικό τμήμα ακούω τους αστυνομικους να ρωτουν τον ένα τι εθνικότητας ηταν και να τους απαντά οτι ειναι απο την Αλβανία. Ρωτουν και τον δευτερο απο τους συλληφθέντες ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας τους κοροιδευτικά (σιγά μη σας πώ). Τότε οι αστυνομικοί όλως παραδόξως λένε στον ληστή που ειπε οτι ήταν Αλβανός «αντε εσύ φύγε και κοίταξε δεν ήταν σωστό να πάς να κλέψεις επειδή δεν ειχες χήματα, και μην το ξανακάνεις». Έτσι ο Αλβανός έφυγε. Στον δεύτερο που δεν εδεινε τα στοιχεία του του λένε «παρε τωρα τηλέφωνο στο φίλο σου αυτον δηλ. που οπλοφορούσε και το έσκασε και να του πείς να ερθει εδώ στο αστυνομικό τμήμα να παραδωθεί. Τότε εγώ απευθυνόμενος στον αστυνομικό του λέω καλά αφησες ελεύθερο τον ληστή να φύγει; Αυτός μου απαντά απειλητικά «αντε τωρα φύγε και δεν θα μας πείς εσύ την δουλειά μας» Διερωτόμαι τωρα εγώ μόνος μου μετά το περιστάτικο, καλά αυτή η αστυνομία θέλει το δικό μου το καλό ή το καλό των εγκληματιών . Και τελος πάντων τι επιδιώκουν αυτοι να πληρόνονται και να βλέπουν αμετοχοι ενα κράτος χάος. Τελικά σε αυτο το συμπέρασμα κατεληξα και εφυγα απαγοητευμένος. Στο τέλος τέλος δεν υπάρχει αστυνομία για τους πολίτες κι όμως πληρώνονται και τέλος πάντων ακόμα και εθελοντες να ήταν δεν βλέπουν απο απλό ανθρώπινο οτι πρέπει να εφαρμόζουν το δίκαιο ακόμη και αμμισθή. Τόσο δυσκολο ειναι να σκεφτόμαστε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ; Τι κρίμα για την χωρα μας. Αναφέρω το περιστατικό γιατι πιστεύω οτι μάλλον θα θέλουν να αποκριβή απο το κοινό (ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΜΕΙΣ Α!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ (ή να παίξουμε λίγο παραπέρα όπως λέγαμε παιδιά). Ρε παιδια αυτοι οι κρατικοί υπάλληλοι θέλουν κρέμασμα για όσα δια παραλέιψως δεν έπραξαν ως όφειλαν. Ποιος θα προστατέψει τους Ελληνες απο τέτοιους ανθρώπους . Ας ξυπνήσουμε διαπιστόνοντας οτι ειμαστε στην πορεία σχεδίου να γίνει η χώρα μας ενα χάος.

  Μου αρέσει!

  1. Ήταν ο βλάχος Σαμαράς της ΝΔ που τους έφερε και έκανε και τον αντιρατσιστικό νόμο υπέρ Εβραίων και κατά ΕΛΛΉΝΩΝ, καθώς και οι διαταγές του προς αστυνομικούς, τι δεν κατάλαβες;

   Μου αρέσει!

 4. Παρακαλώ να αναρτηθεί σχολιο αφου μελετηθεί η διεθνής πρακτική για την πολυ πρόσφατη συμφωνια των παρισταμενων Βενιζέλου και Μανιατη με τις πετρελαϊκές εταιρείες για Κατακολο, Πατραικος και ειδικότερα τα Ιωάννινα χερσαίο κοίτασμα με 25% όφελος για το Ελληνικο δημόσιο. Πιστεύω πως προκειται για μέγα σκάνδαλο εις βάρος του δημοσιου και Ελληνικού λαου και ότι οι μίζες καλα κρατούν. Κάποιοι πρέπει ήδη να βρίσκονται στην φυλακή την στιγμη που ο λαός στεναζει. Το γεγονός όμως έχει γενικώς αποσιωπηθει.

  Μου αρέσει!

 5. ΕΠΕΙΓΟΝ….!!!!!
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,

  Επειδή εμείς, δεν συμφωνούμε, με νόμους που θα επιδοτούνται οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ όταν θα κακοποιούν παιδιά…..!!!! Δημιούργησα μια νέα αναφορά και ελπίζω να εγγραφείτε στο http://www.avaaz.org/en/contact
  ονομάζεται : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ «ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ»
  Το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις 200 υπογραφές θα μπορούσε να συμβεί μόνο με την βοήθειά σας.
  Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικά με αυτό και υπογράψετε εδώ :
  https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?Day2Share

  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

  Όταν διάβασα το νέο νομοσχέδιο σοκαρίστηκα, αμέσως σκέφτηκα να σας ενημερώσω να δημιουργηθεί μια καμπάνια στο INTERNET και να συγκεντρωθούν υπογραφές ώστε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνοντας μήνυμα σε αυτούς που ψηφίζουν για εμάς ότι, είμαστε ΕΔΩ και αγωνιζόμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά Μας για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον ….. Θα τα αφήσουμε εκτεθειμένα..; Πως είναι δυνατόν να κινδυνεύουν τα παιδιά και τα μωρά από τρομονόμους που ψηφίζονται κάτω από την απειλή της (ΤΡΟΙΚΑ) από (Έλληνες πολιτικούς) μέσα σε μία νύχτα και βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών μας αφού ζουν μαζί μας και μεγαλώνουν και τα δικά τους παιδιά…; Σας καλώ να καταψηφίσετε και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αφελείς ούτε αδιάφοροι και μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε στο μέλλον αυτού του τόπου. Προπάντων να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών μας. Δεν συμφωνείτε…;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή Σας.
  Στις 8 Νοεμβρίου 2011 δημοσιεύτηκε το νέο νομοσχέδιο όπου στον Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας αναφέρονται οι (αναπηρίες) των ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ.

  http://newpost.gr/var/files/blog/newpost/newpost.gr-fek.pdf
  (Στο φύλλο της Κυβέρνησης αριθ.2611—8 Νοεμβρίου 2011στην σελίδα 38170 αναφέρονται οι “αναπηρίες” ) ( PEDERASTS Percentage of Disability “P.o.D.” on page 38170 of the Gazette ).
  Συμψηφίζονται οι (αναπηρίες) και ο παιδόφιλος εάν , επικαλεστεί ότι είναι σαδομαζοχιστής, ηδονοβλεψίας, επιδειξιομανής φτάνει το 120% τοις εκατό (αναπηρία) δικαιούται όλες τις επιδοτήσεις….!!!!!
  http://newpost.gr/post/97280/sygnomi-koytroymani-gia-tin-apisteyti-gkafa-me-toys-paidofiloyszita-systasi-neas-eidikis-epitropis/

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

  Μου αρέσει!

 6. Εταιρεία αλκοολούχων ποτών κάνει έρευνα αγοράς σε bars-cafe στη Θεσ/κη, για προτίμηση ενημέρωσης από site-blog, προφανώς για να διαφημίσει τα προϊόντα τους ανάλογα με την φήμη κάθε site. Η ερώτηση ήταν: Ποια site-blog χρησιμοποιείτε για να ενημερωθείτε για διάφορα νέα-πολιτική-μουσική-κλπ (πολυθεματικά ή μονοθεματικά)
  Ελπίζω να μίλησαν για εσάς και άλλοι, για να μην υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησής σας από πολιτικούς… αν και οι εξαρτημένοι δύσκολα αποτοξινόνονται.

  Μου αρέσει!

 7. Υπέγραψε και εσύ αυτό το ψήφισμα : Προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα .

  Άμεση αποκατάσταση των Συμβασιούχων Stage και τήρηση δεσμεύσεων του .

  Υπόγραψε τώρα και εσύ αυτό το ψήφισμα !

  https://secure.avaaz.org/el/petition/O_Prothypoyrgos_tis_Elladas_Alexis_Tsipras_Amesi_apokatastasi_Symvasioyhon_Stage_kai_tirisi_desmeyseon_toy/?lEubajb&pv=0 #

  Μου αρέσει!

 8. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝ.ΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  20/4/2015
  Η συντονιστική των ΑΝΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εκφράζει την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ από τον δήμαρχο της πόλης κ,Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

  Ο γνωστός τουρκολάγνος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο καταφέρθηκε με απίστευτες φράσεις εναντίον του προέδρου μας Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

  Πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας έκανε για ακόμη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουταρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό!!!Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

  Αφήνουμε στο λαό της πόλης να κρίνει τις άκρως απαράδεκτες δηλώσεις ενός δημάρχου που υποτίθεται εκφράζει όλους τους πολίτες όπου και αν ανήκουν.

  Μου αρέσει!

 9. Ντά ! Ντά !!!!! Mπρουβουκάτσιε ταβαρίτς Mπρουβουκάτσιε !!!!! Σαμπουτάζ ταβαρίτς Σαμπουτάζ !!!!!! Η γνωστή δικαιολογία των μπολσεβίκων ότι είναι αχρηστοι , ανίκανοι και εθνικά επικίνδυνοι !!!!! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !

  Γουστάρω χοντρό δούλεμα τών tsiprokamεnistas kolotumbarios πρός τά χαχόλια τους αφού πρώτα σας αρπάξαν την βλακοψήφο σας και τώρα τά σώβρακα σας !!!!!

  Υποσχέσεις companeros tsiprokamenistas revolucionarios colpogrosseros kolotumbarios ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !

  Πριν τις εκλογες. »Εδω και τωρα Σχίζουμε μνημόνια , διαγράφουμε χρέη , αποκαθιστουμε μισθους – συνταξεις κλ !! »

  Στις εκλογες. » Εκει και υστερα Σχίζουμε μνημόνια , διαγράφουμε χρέη , αποκαθιστουμε μισθους – συνταξεις κλ !! »

  Μετα τις εκλογες » Ποτε και πουθενα Δέν Σχίζουμε μνημόνια ,Δέν διαγράφουμε χρέη , Δέν αποκαθιστουμε μισθους – συνταξεις κλ !! » Σχίζουμε μόνο …….δικτυωτά καλτσόν καί ζαρτιέρες ….αμα λάχει καί ..κανένα…καρώτο , κανένα …κολοκυθάκι …καμμιά μελιτζάνα …κλ !!!!!

  Περαστικα σας κουτοπόνηρα κλεφτο τσιριζο-πασοκια χαχολια πού νομίζατε ότι θα συνεχίσετε να λεηλατήτε το Δημόσιο Χρήμα όπως επί γεροπόρνου !!!!!!!!!!! Tα κεφάλια …μέσα ..πάλι στα σκατά ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!

  Υπεργολάβος της Lockheed ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Γ. Ταφύλλης;

  © Παρέχεται από: imerisia.gr

  Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για το ρόλο και το παρελθόν του γενικούς γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, Γ. Ταφύλλη.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας, φαίνεται πως υπήρχε επαγγελματική διασύνδεση από το παρελθόν ενός προσώπου με θέση-κλειδί στο υπουργείο Αμυνας που έκανε την εν λόγω ανάθεση στην εταιρεία Lockheed Martin, στην οποία εμπιστεύτηκε το αμφιλεγόμενο αυτό εξοπλιστικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, επικεφαλής του τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και δύο φορές υποψήφιο βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Γιάννη Ταφύλλη, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει ως υπεργολάβος με την εταιρεία HOMS – Ελληνικά Λειτουργικά Συστήματα Διοίκησης Α.Ε. πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α.Ω.) της Lockheed στην Πολεμική Αεροπορία. Πρόκειται για το πρόγραμμα WOM-SQOM (Wing Operetations Management και Squadron Operations Management), το οποίο ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη κατόπιν επιστολής του τέως υφυπουργού Αμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 και με περαιτέρω ειδική εντολή διερεύνησης της Εισαγγελίας που δόθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014.

  Ο κ. Ταφύλλης δεν υπήρξε κάποιο τυχαίο πρόσωπο ή ένας ακόμα εργαζόμενος στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Κι αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις που είχε δώσει ο ίδιος για το επίμαχο πρόγραμμα στην εφημερίδα «Αυγή» πριν από δύο χρόνια. Μετά τις καταγγελίες τότε του κ. Βενιζέλου περί «οφσετάδων που βρίσκονται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα», ο κ. Ταφύλλης είχε απαντήσει για ένα «φιλόδοξο πρόγραμμα που είχε σκοπό να οδηγήσει την Πολεμική Αεροπορία στον 21ο αιώνα».

  Γιάννης Ταφύλλης: Ο τρίτος στην πυραμίδα πολιτικός εκπρόσωπος του υπουργείου, με μεγάλη βαρύτητα στη λήψη αποφάσεων και στο επίμαχο deal των 500 εκατ. δολαρίων, συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία από το 2003 μέχρι και το 2006 κατά την εκτέλεση ενός αμφιλεγόμενου προγράμματος αντισταθμιστικών ωφελημάτων

  Το πρόγραμμα στο οποίο αναφερόμαστε είναι αυτό της διαχείρισης και διασύνδεσης των Πολεμικών Πτερύγων και Αεροπορικών Μοιρών Wing Operations Management (WOM)- Squadron Operations Management (SQOM). Την υλοποίηση του προγράμματος αυτού πρώτος ο τέως βουλευτής του κόμματος του κ. Καμμένου Γιώργος Νταβρής με καταγγελία του ανέδειξε ως σκανδαλώδη. Ο κ. Ταφύλλης είχε την ιδιότητα του Project Manager της υπεργολάβου εταιρείας σε ένα έργο που τελικά δεν υλοποιήθηκε παρά μερικώς, με αποτέλεσμα το θέμα να φτάσει στη Βουλή. Μάλιστα ο σημερινός γενικός γραμματέας είχε καταγγελθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για «σχέσεις με εται­ρείες εξοπλισμών», προφανώς εννοώντας τη Lockheed, καθώς αυτή ήταν που είχε εκχωρήσει το πρόγραμμα Α.Ω. WOM-SQOM στην εταιρεία όπου εργαζόταν ο κ. Ταφύλλης. Ο κ. Ταφύλλης είχε καλυφθεί τότε πλήρως και από τον τότε πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε «εξαίρετο αξιωματικό που τιμά με την παρουσία του τον ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των Mirage 2000».

  Μου αρέσει!

 10. Λοιπόν με απασχολεί το θεμα οτι ο »πατριώτης΄΄ καραμπελιάς κατηγορεί συνέχεια την κυβέρνηση κ τον πανο καμμένο θυμούμενος τα παλιά του κονέ με χρύσανθο.Κύττα όμως αυτό. Η Εσηεα μαζεύει υπογραφές κατά Καμμένου .Εκεί βλέπεις όλα τα ονόματα των νεοφιλελεύθερων δωσιλόγων.Ανάμεσα σε αυτά το ονομα του Μάκη Διόγου εκλεγμένου στο ΔΣ της ΕΣηεα

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=40593

  Ο εν λόγω τύπος όμως έχει σχέσεις πολιτικές με τον καραμπελιά που ψάχνω να βρω αλλά δεν τον έχει αποκηρύξει.Το δε βιβλίο Διόγου έχει εκδοθεί απο τις εναλακτικές εκδόσεις

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=2932

  Επίσης αν ανοιξεις το αρδην ειναι ακομα συνεργατης απο παλιά

  http://ardin-rixi.gr/archives/5507
  Αρα κατι παιζει με τον καραμπελια κ την υπογεια διαπλοκη

  Μου αρέσει!

 11. http://www.red-pep.blogspot.gr/2015/06/blog-post_62.html
  Καραμπελιας κατα κωνσταντοπουλου απο το μπλογκ συνεργατη του Αρδην που ειναι εκλεγμενος στην εσηεα με τους μνημονιακους κ πρωην υπευθυνος μμε της ΔΗΜΑΡ ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος…
  Εγω ημουν στο 24 κ εξηγουσα τι παιχνιδι παιζεται.Τωρα ειμαι σιγουρος

  Μου αρέσει!

 12. http://ardin-rixi.gr/archives/194097
  Eδω το γραφειο τυπου του χρυσανθου

  Eδω λοιπον θα μιλουσε ο αποστατης Δαμαβολιτης
  Το Άρδην την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 20.00 οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “Το δημοψήφισμα και οι συνέπειές του“. Θα μιλήσουν:

  Κώστας Δαμαβολίτης, βουλευτής ΑΝΕΛ

  Γιώργος Καραμπελιάς, Άρδην

  Κώστας Μελάς, οικονομολόγος

  Γιώργος Παπαδόπουλος – Τετράδης, πρ. διευθυντής σύνταξης Ελευθεροτυπίας

  Στην αίθουσα Ρήγας Βελεστινλής, Ξενοφώντος 4 στο Σύνταγμα.

  Μου αρέσει!

 13. Καλημέρα.
  Απευθύνομαι προσωπικά στο site ζητώντας με θερμή παράκληση από αυτό και τους ανθρώπους του να μου υποδείξουν την δυνατότητα ή κάποιον τρόπο, με κάποιες εντολές πλήκτρων, δεν γνωρίζω πώς, όμως θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να έχω την δυνατότητα να συλλέγω τα mail- των πρόσφατων σχολιασμών μου τα οποία υπέβαλλα προς το σιτε.
  Τι πρέπει να κάνω, τι εντολές και σε ποιό πεδίο του σάϊτ τις δακτυλογραφώ;
  Αυτό το ζητώ γιατί επιθυμώ να έχω αρχείο σχολίων μου.
  Παρακαλώ πείτε μου γι΄αυτό το θέμα τι πρέπει να κάνω;
  Ή μήπως αναλαμβάνετε- μπορείτε εσείς που διαθέτετε αυτοματισμούς και υψηλή τεχνολογία- τεχνογνωσία σε αντίθεση με εμένα που είμαι όψιμος και νεοείσακτος να μου τα στείλετε μέσω του mail σας στο mail μου;
  Θα σας ήμουν και σε αυτή την περίπτωση πάλι πραγματικά ευγνώμων.
  Τουλάχιστον θα μπορούσα να έχω τα πρόσφατα σχόλια του 2015;
  Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  Καλή Δύναμη σε όλους σας.
  Το έργο σας είναι δύσκολο, μα αξιέπαινο !

  © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™.

  Μου αρέσει!

 14. Μπορείτε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, τι έγινε με τις καταγγελίες πέρσι από την REALNEWS για τον ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ(από κάποιους μεσίτες δεν θυμάμε τα ονόματά τους). Για αγορές φιλέτων-οικοπέδων στην ΑΤΤΙΚΗ, για ΟΦΣΟΡ εταιρεία κλπ., η δικαιοσύνη έψαξε.

  Μου αρέσει!

 15. Ολύμπια από την στιγμή που έκανες κάποιες αλλαγές στη σελίδα σου συμβαίνουν τα εξής παράξενα:

  1.- Έπαψε να εμφανίζεται στα «προσφατα σχόλια» οποιαδήποτε αναφορά πράγμα που γινόταν αυτομάτως.
  2.- Δεν εμφανίζει, όπως γινόταν, επιβεβαίωση αναρτησης του σχολίου έστω και εάν αυτό δημοσιευθεί ύστερα από έλεγχο.
  3,- Δεν δημοσιεύονται τα σχόλια καθόλου ή στα πέντε μόνο το ένα.

  Συμβαίνει κάτι;

  © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™.

  Μου αρέσει!

 16. Ολύμπια από την στιγμή που έκανες κάποιες αλλαγές στη σΕΛίδα σου συμβαίνουν τα εξής παράξενα:

  1.- Έπαψε να εμφανίζεται στα «προσφατα σχόλια» οποιαδήποτε αναφορά της ανάρτησης πράγμα που γινόταν αυτομάτως.
  2.- Δεν μου δηλώνει, όπως γινόταν, επιβεβαίωση αναρτησης του σχολίου έστω και εάν αυτό δημοσιευόταν μετά από ΕΛεγχο.
  3,- Δεν δημοσιεύονται τα σχόλια καθόλου ή στα πέντε μόνο το ένα.

  Συμβαίνει κάτι;

  © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™.

  Μου αρέσει!

 17. Θα μου κάποιος απο εκεί μέσα τι τρέχει και δεν εμφανίζονται τα σχόλιά μου; Το έχω γράψει αρκετές φορές και με γράφετε ! Έχετε τόση πολύ δουλειά ;

  Μου αρέσει!

 18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
  δεν περιμενα ποτε (αν και βαμμενη αριστερη) οτι θα ησουν ενα απο τα εγκυροτερα σαιτ που επισκεπτομαι καθημερινα
  ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΝΟ και τον ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ που ενωσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ με την καθαροτητα τους.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  Μου αρέσει!

 19. Αίσχος! Θέλουν να γίνουμε Καθαρόδερμοι!!

  Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε μια άκρως προσβλητική σελίδα στο Facebook με τον τίτλο: Όχι στα Tattoo, μείνε Καθαρόδερμος!. Μια σελίδα στο ύφος της Χρυσής Αυγής. Απειλεί όσους είναι «δερματοστιγμένοι» ότι θα πάνε στην φυλακή για τη «δερματοστιξία» τους και θα μείνουν «άνεργοι για αυτήν τους την πράξη» !!!

  Ο δημιουργός τους μάλιστα ισχυρίζεται ότι τα Tattoo κάνουν τον άνθρωπο επιθετικό!

  Αν νομίζεις ότι το τατουάζ είναι ακόμα μία μόδα είσαι γελασμένος. Αν πάλι το μυαλό σου πάει σε παραβάτες, φυλακισμένους, ναυτικούς και πουτάνες μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις παρέα με τη γιαγιά μου.

  Ακόμα, στροβιλίζει στο μυαλό μου η μορφή της, με την λευκή κεντημένη ποδιά της, να στέκεται με φροντίδα πάνω από το τηγάνι με τους κεφτέδες στην κουζίνα και να σχολιάζει το γείτονα που συνάντησε το πρωί στο δρόμο, που είχε χτυπήσει στο χέρι του ένα τεράστιο δράκο. «Αυτά τα κάνουν οι φυλακόβιοι» μουρμούριζε ενώ γύριζε τους κεφτέδες.

  Το τατουάζ είναι θάρρος. Είναι γούστο, ανάμνηση, χώρος και χρόνος. Είναι εκείνα που δε θες να πετάξεις, όσα σημάδεψαν τη ζωή σου, είναι τα όνειρά σου. Είναι το ενθύμιο για τις γαμημένες μέρες που ήσουν έτοιμος να πέσεις σε κατάθλιψη και όμως επιβίωσες. Είναι η οικογένεια σου, τα θέλω σου, εσύ. Το θράσος που τόλμησες να παρακούσεις τα λόγια της μάνας σου και έπεσες στην αλητεία επειδή τόλμησες να χαράξεις με μελάνι το κορμί σου.

  Δε θα ξεχάσω την ημέρα που χτύπησα το πρώτο μου. Μου είχαν μιλήσει για πόνο, τον ξέχασα. Μου μιλούσαν για μόλυνση και εγώ θυμάμαι να του βάζω τις κρεμούλες του με περισσή φροντίδα. Μου έλεγαν ότι θα το μετανιώσω και όμως για κάποιον περίεργο λόγο μόλις έφυγα από το τατουατζίδικο η πρώτη μου σκέψη ήταν ποιο θα είναι το επόμενο.

  Αναγκάζομαι να ξαναγράψω τις σκέψεις μου από ένα παλιότερο άρθρο. Δυστυχώς αυτή η ελληνική κοινωνία θα μείνει για πάντα στο έλεος του στενόμυαλου ανθρώπου που κοιτάει μόνο το εξωτερικό μας. Δεν είμαστε αυτοί που φαινόμαστε, είμαστε αγνοί στην ψυχή.

  Αννα Μ. Θεοδοσίου

  http://www.zougla.gr/blog/article/1284326

  Μου αρέσει!

  1. Τι θάρρος βρέ άνθρωπε είναι το τατουάζ; Μια αηδία είναι. Αλητοσφραγίδα. Από πού ξεκίνησαν όλες αυτές οι μόδες; Για ψάξτε. Από τις φυλακές, ναρκομανείς, από ναυτικούς που τριγύριζαν σε μέρη εξωτικά και επηρεασμένα από πρωτόγονες φυλές, αγριεμένοι και οι ίδοι, που το παίζανε μάγκες και κοσμογυρισμένοι, από αμερικάνικες συμμορίες μηχανόβιων και άλλα τετοια. Ομοίως και τα κατεβασμένα παντελόνια (είμαι διαθέσιμος μέσα στη φυλακή), τα γκραφίτι (μουτζούρες όπου έβγαζαν τα απωθημένα τους οι μαύροι των γκέτο), η ράπ (ουρλιάζω τα βάσανά μου) κλπ. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι ιστορία. Αν είναι να διευρύνουμε το μυαλό μας λέγοντας ότι το τατουάζ είναι γούστο, είναι ελευθερία κλπ, ζήτω που καήκαμε. Μουτζουρώνομαι και είμαι ελεύθερος. Ελεύθερος από τι ακριβώς; Από το τι θα πούν οι άλλοι; Μα η ελευθερία πηγάζει από την γενναία ψυχή ακι τις γενναίες πράξεις που οφελούν όλη την κοινότητα, όχι έναν ναρκισσισμό. Το να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους με τις μουτζούρες στο δέρμα μας, και μετά να γεμίζουμε καρκίνους. Βλέπεις τον τατουαζιασμένα χέρια του σέφ στην τηλεόραση και σιχαίνεσαι το φαγητό που φτιάχνει.

   Μου αρέσει!

 20. Άλλο πάλι και τούτο !
  Έπαψαν να εμφανίζονται, δηλαδή δεν δημοσιεύονται καθόλου τα τΕΛευταία σχόλιά μου-
  τα σχολιανά μου σε πράγματα και καταστάσεις που με ενοχλούν σ΄αυτό τον τόπο-
  η οποιαδήποτε αναφορά της ανάρτησης αυτών πράξη η οποία συνέβαινε αυτομάτως. Επίσης δεν μου δηλώνει, όπως γινόταν, επιβεβαίωση ανάρτησης του σχολίου έστω και εάν αυτό δημοσιευόταν μετά από ΕΛεγχο.
  Συμβαίνει κάτι;

  © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™.

  Μου αρέσει!

 21. Δεν μπορώ πλέον να αναρτήσω σχόλια στο ολυμπία.
  Δε γνωρίζω το γιατί και δεν ξέρω τι να κάνω.
  Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως για κάποιο δικό σας λόγο συμβαίνει αυτό.
  Ευχαριστώ.
  Geoman.

  Μου αρέσει!

 22. Παναγιώτατε Πατριάρχα Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολαίε.
  Την Ευλογία Σας. Σας φιλώ το χέρι.

  Θερμά παρακαλώ. Θερμότατα. Δεν γνωρίζω αν έχετε την δυνατότητα να εντάξετε στα θέματα της Μεγάλης Συνόδου το θέμα της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού του Σωτήρος, του Τ΄ματος του Έθνους. Κάτι που είχε τάξει ο θρυλικός Γέρος του Μωρηά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
  Είναι ένα ζήτημα που ενδιαφέρει την Ορθοδοξία και το οποίο είναι όραμα του ζεύγους Ιωάννη και Αικατερίνης Αναγνωστόπουλου. Αυτοί οι δύο αδελφοί μας έχουν δεσμευτεί να αναλάβουν, με δικά τους χρήματα στο σύνολο, της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού σε τόπο που η Πολιτεία θα παραχωρήσει.
  Το θέμα σας Το έχω γνωστοποιήσει και στο παρελθόν καθώς και σε όλους τους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος. Πλην ελαχίστων Αρχιερέων, οι υπόλοιποι δεν έχουν πάρει θέσιν. Ούτε και ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  Το όρμα τους είναι να αναγείρουν τον Ναό και να τον εγκαινιάσουν την 25η Μαρτίου 2021.
  Η δική σας συμβολή αλλά και ολόκληρης της Μεγάλης Συνόδου, τις εργασίες της οποίας παρακολουθούμε, θα συντελέσει λίαν αποφασιστικώς.
  Παρακαλώ μην αμελήσετε.

  .

  Μου αρέσει!

 23. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ: Προς olympia ………….____________

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS, ενώ παρακάτω έγραφε: Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com …………..

  …όταν λοιπόν συμφωνούσα με τους όρους του Ολύμπια/Ολυμπία φανταζόμουν ότι μέχρι κάποιου βαθμού αντίστοιχα θα ίσχυε (και αμφίδρομα) ο αλληλοσεβασμός των απόψεων- σχολίων- παρατηρήσεων κτλ από την πλευρά του προς όλους εμάς τους: —>>> Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας» <<<<<——-

  Ενώ λοιπόν φανταζόμουν/καταλάβαινα, ορθά ή λάθος (σείς θα μας πείσετε δια των αναμενομένων άμεσα επιχειρημάτων σας) ότι ο σεβασμός εκπέμπεται εκατέρωθεν, διαπίστωσα/παρατήρησα με έκπληξη σε ΕΛάχιστα- είναι η αλήθεια σχόλιά μου- την μη δημοσίευση των αποστελλομένων σχολίων προς ανάρτηση/εγγραφή/δημοσίευση κτλ.

  Συγκεκριμένα κάποιο χρονικό διάστημα πριν λίγο καιρό έστειλα- ιδιαίτερα προσωπικό και εγκάρδιο χαιρετισμό- ο οποίος απευθυνόταν σε συν σχολιαστή.

  Δεν αφορούσε λοιπόν καθόλου και κανένα σχόλιο επί δημοσιεύματος/άρθρου κτλ του σάϊτ αλλά ευπρεπές/ορθό/ευγενικό/πολιτισμένο χαιρετισμό μου προς εκείνον (τον άλλον σχολιαστή του σάϊτ) με τον οποίο αν και διαφωνούσαμε στις απόψεις/θέσεις/αντιλήψεις μας- περί του υπάρχοντος ή του προεξάρχοντος γίγνεσθαι- εν τούτοις είναι αλήθεια ότι είχαμε καταφέρει με το ένα με το άλλο να αναπτύξουμε (πάντοτε ιντερνετικά) μιά σχέση εγκάρδια, ευγενή και πολιτισμένη.
  Αντί λοιπόν ειδικά αυτό το σάϊτ να την αναδείξει σαν πρότυπο συμπεριφοράς την καταδικάζει, την " καταπίνει " κοινώς, την κάνει γαργάρα.

  Όλα αυτά εδώ, σε έναν χώρο ανταλλαγής ιδεών, συνειρμών, απόψεων, γνωμών μηδέ εξαιρούμενων κακοηθειών εκ μέρους των ενθέρμων. Το σάϊτ λοιπόν νομίζω ότι αρέσει σε αρκετούς.
  Το έχουμε αρκετοί πιστεύω προσωπικά σε υψηλή θέση στο είναι μας, στην έννοια και σκέψη μας αλλά μας στενοχωρεί κάνοντας τι:

  Αντί να διέγραφε ή αποφάσιζε την μη δημοσίευσή του σχολίου μου θα έπρεπε να είναι υπερήφανο που επιτυγχάνεται μέσα στην τόσο αγριότητα και ανθρωποφαγία κοινωνία, αντί λοιπόν να αναδείξει τις προθέσεις τις καλές, τις πολιτισμένες η ΟΛΥΜΠΙΑ αποφασίζει με το έτσι θΕΛω- και χωρίς κανένα επιχείρημα την μη ανάρτηση.
  Μάλιστα !
  Μπορώ να υποβάλλω μία πρόταση στο σάϊτ σας ενώ δεν θα παρΕΛειπα να ρωτούσα το Ολύμπια/Ολυμπία ευθαρσώς:

  Γιατί έγινε αυτό; …ενώ θα ήθελα να μου απαντήσει.
  Αλλά ακόμη και εάν δεν γίνει αυτό, δηλαδή δεν απαντηθεί το ερώτημά μου, τότε: Να επιτρέψει το σάϊτ την κάθε ανάρτηση/δημοσίευση /σχολίων μου κανονικά και εάν ή όπου είχε/έχει ενστάσεις ή αντιρρήσεις να βγει ευθαρσώς κάτω/παράλληλα με το δικό μου και να πει που διαφωνεί πού υπάρχουν αντιρρήσεις και γιατί.

  Μετά ας κάνει ο καθένας που διαβάζει τα σχόλια, τις σκέψεις του.

  Τα γράφω όλα αυτά γιατί συμπαθώ αρκετά την ΟΛΥΜΠΙΑ ενώ θα ήθΕΛα από καλή που είναι να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ έως ΑΡΙΣΤΗ, γιατί όχι πώς;
  Προάγοντας ανωτερότητα και πολιτισμό.
  Είστε ειλικρινά πολύ καλοί όλοι σας και ΜΠΡΑΒΟ σας γι αυτό που κάνετε συλλογικά ή όπως αλλιώς το υλοποιείτε.
  Όμως ο εχθρός το καλού, είναι το καλύτερο/ ο καλλίτερος.
  Εμείς γι αυτό σας τα λέμε, για να σας κάνουμε καλύτερους/άριστους, ανώτερους.

  Αυτά…
  © Χ₱ΙϟṱѲϟ ®™.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s