ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS

Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε την κάτωθι φόρμα.

Η χρήση της Ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είναι ελεύθερη προς όλους. Κάθε υλικό που αποστέλλεται σε αυτή, τίθεται αυτόματα στη διάθεση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πήγή ή συγγραφέα εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.

Η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της παρούσας ιστοσελίδας είναι http://www.olympiada.wordpress.com και αποτελεί ιδιοκτησία της AUTOMATTIC Inc, 60 29th street, San Francisco, CA, 94110  τηλ. +1 8772738550  Ηλθε. Διευθυνση: Wordpress.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AUTOMATTIC Inc.

Η ανακατεύθυνση στην ηλ. διεύθυνση http://www.olympia.gr είναι ευγενική παροχή αναγνώστη ο οποίος δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τους συνδέσμους και γενικά οτιδήποτε αναγράφεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η ανακατεύθυνση μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή αφού αποτελεί χορηγία χωρίς καμμία υποχρέωση ή δέσμευση.

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας παραμένουν στην κατοχή της μόνιμης ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας http://www.olympiada.wordpress.com της οποίας οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα επαναφοράς της παρούσας διεύθυνσης χωρίς να δεσμεύονται από τον κάτοχο της διεύθυνσης http://www.olympia.gr που προσωρινά παρέχει την προαναφερόμενη ηλ. διεύθυνση χωρίς δέσμευση ή υποχρέωση.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες στο http://www.olympiada.wordpress.com δεν  αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης. Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς η ιστοσελίδα να φέρει καμία ευθύνη.

Το http://www.olympiada.wordpress.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω  συνδεσμων » οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά και την ποιότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του http://www.olympiada.wordpress.com και κάθε ενδεχόμενη τροποίησή τους διέπονται από το Αμερικανικο Δίκαιο. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε servers στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ, με απόλυτη ευθύνη και κρίση της wordpress.

Η διεύθυνση επικοινωνίας όπως και οι φόρμες εισαγωγής σχολίων είναι στην απόλυτη διάθεση οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όποιων θεωρούν ότι θίγονται από αναρτήσεις ή σχόλια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Κάθε ένσταση, διαφωνία ή διεκδίκηση γίνεται απολύτως σεβαστή και χρήζει άμεσης προτεραιότητας και προσοχής. Διαχειριστής του Φόρουμ: Σπύρος Τρίψας, Δημοσιογράφος.

For your articles, opinions or anything you might want to share with us, mail to olympianspirit@gmail.com

Alternatively use the form below.

499 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS”

 1. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το Νέο μου τραγούδι Για την Μακεδονία μας και ελπίζω να το αγαπήσετε! Θα χαρώ ιδιαίτερα αν το κοινοποιησετε να το απολαύσουν και όλοι οι φίλοι της σελιδας!

  Μου αρέσει!

  1. – ΜαγιαβΟΤΑΝολόγοι «ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ» μάς καταντούν βΟΤΑΝικά μυαλά καί πεθαίνουν ως Έλληνες κι`όσοι δέν γονατίζουν νά προσκυνήσουν μάς καίνε τά βΟΤΑΝικά Τακαλάκια τών ΓΕΕΘΑ, ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ αλλά μπροστά σέ φωτιά πού βάζεις συνέχισε νά γελάς.+++

   Μου αρέσει!

 2. Επειδή με αυτά που γράφετε (ειδικά με το γλείψιμο στον αηδιαστικό καμμένο) αηδιάζω μέχρις σοβαρών στομαχικών διαταραχών, σας παρακαλώ θερμώς να με βγάλετε από τη λίστα των παραληπτών των εμετικών σας κειμένων. Δυστυχώς δεν έχετε επιλογή «unsubscribe», όπως είστε υποχρεωμένοι να έχετε. Αν δεν σταματήσετε να μου στέλνετε τα ηλίθια κείμενά σας θα αναγκαστυώ να σας καταγγείλω για παράβαση των κανονισμών. Σας υπενθυμίζω το e-mail μου: mastoras@pathfinder.gr

  Μου αρέσει!

 3. Καλό το τραγούδι, μπράβο φίλε συνέλληνα. Μόνο αν γίνεται να ξαναηχογραφηθεί σε λιγώτερο λαικό στύλ στη φωνή, με καταλαβαίνεις. Δεν μ’ αρέσει το σημερινό «λαικό».

  Μου αρέσει!

 4. TO BHMA 3-2-1967 σελ. 4

  Από την διάλεξη του κ. Π. Σαντορίνη

  ΕΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΟ 1967;

  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΑ του 4ου Σεμιναρίου Άστροναυτικής και Διαστήματος,

  μίλησε χθές ο ομότιμος καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

  κ. Π. Σαντορίνης, με θέμα <>.

  Κατά την διάρκεια τής διαλέξεως ανακοινώθηκαν δύο υποθέσεις

  για την προέλευση των εξωγήινων όντων που πιθανώς

  επανδρώνουν τους ιπταμένους δίσκους.

  .Εάν πρόκειται για ανθρώπινα όντα της δικής μας περίπου

  βιολογικής κατασκευής, θα είναι περιωρισμένης διαρκείας ζωής

  και κατά συνέπειαν μας επισκέπτονται απο πλανήτη του ηλιακού

  συστήματος και όχι πέραν αυτού.

  .Εάν πρόκειται για επισκέπτες απο πλανήτες απομεμακρυσμένων

  περιόχων του σύμπαντος , σημαίανει ότι τα όντα αυτά παρέτειναν

  την ζωή τους πολύ περισσότερο τής δικής μας.

  .Το 1967 θα είναι το έτος τών ιπταμένων δίσκων μια και οι

  αμερικανικές άρχες παραδέχονται πλέον την ύπαρξη τους και

  ανέθεσαν σε είδικη επίτροπη του Πανεπιστημίου του Κολοράντο

  να ερευνήση τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν σοβαρό

  ενδιαφέρον.

  . Ο ομιλητής επέστησε την προσοχήν των παρισταμένων

  επιστημόνων στις δημοσιεύσεις του <> περί των

  Ιπταμένων Δίσκων και ετόνισε ότι οι αμερικανικές άρχες

  συγκέντρωσαν 27.000 εκθέσεις και απο αυτές δεν μπόρεσαν

  να εξηγήσουν 700. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται επιφυλακτικότης

  και πραμερισμός των επιπολαίων εκθέσεων.

  Σ υ μ π ε ρ α σ μ α τ ι κ ά α ν έ φ ε ρ ε ότι:
  .E ί ν α ι α π ο δ ε δ ε ι γ μ έ ν η η ύ π α ρ ξ η Ι π τ α μ έ ν ω ν

  Δ ί σ κ ω ν και η ε π ι σ κ ε ψ ή τ ο υ ς σ τ ή ν Γ ή.

  .Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στήν ανάλυση των διαφόρων

  περιπτώσεων, επιδή η παρατήρηση αυτών γίνεται συνήθως

  απο άγραμματους ανθρώπους.

  . Μετά το τέλος της διαλέξεως του κ. καθηγητου επηκολούθησε

  συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την όποια διηυθυνε ο καθηγητής

  του Πολυτεχνείου κ. Σπύρος Κατράκης. Έλαβον μέρος ο πολιτικός

  μηχανικός κ. Β. Πιττακός, ο χημικός κ. Ν. Βαμακάς, οι οποίοι

  ανέπτυξαν ενδιαφέρουσες απόψεις .

  ΕΦΗΜ. ΤΟ ΒΗΜΑ 3-2-1967 σελ. 4

  Μου αρέσει!

 5. Μαρτύριο κατάντησε !!!
  Κάντε κάτι, πέφτει συνεχώς η σΕΛίδα.
  Κάνω διαρκώς επαναφόρτωσή της ! Ως πότε;
  Είναι μερικές μέρες τώρα που συμβαίνει αυτό.
  Σας έχω ήδη ενημερώσει με μήνυμα μέσω σχολίου σε κάποιο άρθρο/θέμα του σάϊτ.
  Ευχαριστώ.
  Υ.γ. Φαντάζομαι ότι και σε άλλους πρέπει να συμβαίνει το ίδιο.

  Μου αρέσει!

 6. Γεια σας.Σας παρακαλω να μην στελνετε τα κειμενα που εγω σας ειπα να μου στελνετε γιατι τα διαβαζω αμεσως.Δεν χρειαζεται να μου τα στελνετε.Ευχαριστω.kostasdoliotis@hotmail.com.

  Μου αρέσει!

 7. Ο Κ. Καραμανλής είναι γνωστόν, ότι ουδέποτε εδέχθη, για τα Σκόπια, την ονομασία, που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και πως το Βέτο, που άσκησε, τότε, στο Βουκουρέστι, ήταν και το τελευταίο υπερήφανο «ΟΧΙ» της Πατρίδας μας.
  Σήμερα, όμως, είναι βέβαιον, ότι η παρούσα κυβέρνηση, αλλά και διάφοροι άλλοι κοινοβουλευτικοί, που επηρεάζονται από ξένα κέντρα αποφάσεων, έχουν αποδεχθεί σύνθετη ονομασία, που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».
  Θα πρέπει, λοιπόν, να ερωτηθούν ποιό θα είναι το όφελος της Ελλάδας, από την αναγνώριση των Σκοπίων, με σύνθετη ονομασία, που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Διότι, για τους Σκοπιανούς, θα είναι ένα τεράστιο «δώρο», αφού, δι’ αυτού του τρόπου, θα επιτύχουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ, για την Ελλάδα, είναι σαφές, ότι δεν προκύπτει κέρδος.
  Τα διάφορα φληναφήματα, περί αναγνωρίσεως της Ελλάδος, ως παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική, διότι η Ελλάδα, σήμερα, ούτως ή άλλως, αναγνωρίζεται, από όλους, ως παράγοντας σταθερότητας, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επειδή, επαναλαμβάνω, η απόφαση, όπως προκύπτει από την σχετική ειδησεογραφία, είναι ειλημμένη, ως προς την ονομασία, η οποία, κατά τα φαινόμενα, θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», πρέπει να τονισθεί, ιδιαιτέρως, ότι, τυχόν, τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη θα πρέπει να συνοδεύεται από ρητές και αμετάκλητες δεσμεύσεις των Σκοπίων, που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δέον να είναι οι εξής:
  1. Ρητή και σαφής δήλωση, πως το όνομα είναι απλός γεωγραφικός προσδιορισμός και ισχύει έναντι πάντων,
  2. ΄Οτι αυτή η ονομασία θα παραμείνει εσαεί και δεν θα τροποποιηθεί, στο μέλλον, με μονομερή απόφαση των Σκοπίων,
  3. Ρητή και σαφής δήλωση των Σκοπίων, ότι αναγνωρίζουν πλήρως τα υφιστάμενα, σήμερα, σύνορα και ότι δεν έχουν, κατά της Ελλάδος αλυτρωτικές βλέψεις, και
  4. Δέσμευση, ότι θα τροποποιήσουν, άμεσα, τα σχολικά βιβλία, προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια, ως προς την σλαβική εθνοτική τους ταυτότητα και ότι η δέσμευση αυτή θα ελέγχεται, συνεχώς, ως προς την εφαρμογή της, από διεθνή επιτροπή.
  Τα ανωτέρω συνιστούν, νομίζω, τα ελάχιστα, που θα πρέπει να απαιτήσει η Ελλάδα, προκειμένου να συναινέσει.

  Μου αρέσει!

 8. Τον τούρκο τον ξέρουμε.ο διοικητής περιοχής Έβρου δεν υποψιαστηκε ……τίποτα!…Είναι εποχές τώρα να μην έχουμε τις ειδικές δυνάμεις να προστατεύουν περίοικους?…. Η διοίκηση του να το σιωπά. Να κάνουμε τα ίδια…….

  Μου αρέσει!

 9. Hi
  We would like to invite you to check our local business
  and leisure marketing called cityspotter.co.uk
  and add your business entry to the listing.

  Link to our website: https://cityspotter.co.uk/
  Link to add your listing: https://cityspotter.co.uk/membership-account/membership-levels/

  Looking forward to having you on board

  You can also contact me through skype if you have any question. Skype ID: ronnse.dev

  Best regards,
  Ron from cityspotter

  Μου αρέσει!

 10. Οι moderators σας πρέπει να είναι πολύ ηλίθιοι.
  Αφήνουν ότι αποδιαλεγούδι να σχολιάζει ενταύθα, αλλά δεν ανβάζουν σχόλια μου…
  Ζαγκλοποίηση στο έπακρο.
  Καλά να πάθετε…

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s