ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS

Στείλτε μας τις έρευνες σας, τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε την κάτωθι φόρμα.

Η χρήση της Ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είναι ελεύθερη προς όλους. Κάθε υλικό που αποστέλλεται σε αυτή, τίθεται αυτόματα στη διάθεση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πήγή ή συγγραφέα εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.

Η επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της παρούσας ιστοσελίδας είναι http://www.olympiada.wordpress.com και αποτελεί ιδιοκτησία της AUTOMATTIC Inc, 60 29th street, San Francisco, CA, 94110  τηλ. +1 8772738550  Ηλθε. Διευθυνση: Wordpress.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AUTOMATTIC Inc.

Η ανακατεύθυνση στην ηλ. διεύθυνση http://www.olympia.gr είναι ευγενική παροχή αναγνώστη ο οποίος δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τους συνδέσμους και γενικά οτιδήποτε αναγράφεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η ανακατεύθυνση μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή αφού αποτελεί χορηγία χωρίς καμμία υποχρέωση ή δέσμευση.

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας παραμένουν στην κατοχή της μόνιμης ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας http://www.olympiada.wordpress.com της οποίας οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα επαναφοράς της παρούσας διεύθυνσης χωρίς να δεσμεύονται από τον κάτοχο της διεύθυνσης http://www.olympia.gr που προσωρινά παρέχει την προαναφερόμενη ηλ. διεύθυνση χωρίς δέσμευση ή υποχρέωση.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες στο http://www.olympiada.wordpress.com δεν  αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης. Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς η ιστοσελίδα να φέρει καμία ευθύνη.

Το http://www.olympiada.wordpress.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω  συνδεσμων » οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά και την ποιότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του http://www.olympiada.wordpress.com και κάθε ενδεχόμενη τροποίησή τους διέπονται από το Αμερικανικο Δίκαιο. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε servers στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βενεζουέλα και σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ, με απόλυτη ευθύνη και κρίση της wordpress.

Η διεύθυνση επικοινωνίας όπως και οι φόρμες εισαγωγής σχολίων είναι στην απόλυτη διάθεση οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όποιων θεωρούν ότι θίγονται από αναρτήσεις ή σχόλια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Κάθε ένσταση, διαφωνία ή διεκδίκηση γίνεται απολύτως σεβαστή και χρήζει άμεσης προτεραιότητας και προσοχής. Διαχειριστής του Φόρουμ: Σπύρος Τρίψας, Δημοσιογράφος.

For your articles, opinions or anything you might want to share with us, mail to olympianspirit@gmail.com

Alternatively use the form below.

500 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ / CONTACT & TERMS”

 1. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το Νέο μου τραγούδι Για την Μακεδονία μας και ελπίζω να το αγαπήσετε! Θα χαρώ ιδιαίτερα αν το κοινοποιησετε να το απολαύσουν και όλοι οι φίλοι της σελιδας!

  Μου αρέσει!

  1. – ΜαγιαβΟΤΑΝολόγοι «ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ» μάς καταντούν βΟΤΑΝικά μυαλά καί πεθαίνουν ως Έλληνες κι`όσοι δέν γονατίζουν νά προσκυνήσουν μάς καίνε τά βΟΤΑΝικά Τακαλάκια τών ΓΕΕΘΑ, ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ αλλά μπροστά σέ φωτιά πού βάζεις συνέχισε νά γελάς.+++

   Μου αρέσει!

 2. Επειδή με αυτά που γράφετε (ειδικά με το γλείψιμο στον αηδιαστικό καμμένο) αηδιάζω μέχρις σοβαρών στομαχικών διαταραχών, σας παρακαλώ θερμώς να με βγάλετε από τη λίστα των παραληπτών των εμετικών σας κειμένων. Δυστυχώς δεν έχετε επιλογή «unsubscribe», όπως είστε υποχρεωμένοι να έχετε. Αν δεν σταματήσετε να μου στέλνετε τα ηλίθια κείμενά σας θα αναγκαστυώ να σας καταγγείλω για παράβαση των κανονισμών. Σας υπενθυμίζω το e-mail μου: mastoras@pathfinder.gr

  Μου αρέσει!

 3. Καλό το τραγούδι, μπράβο φίλε συνέλληνα. Μόνο αν γίνεται να ξαναηχογραφηθεί σε λιγώτερο λαικό στύλ στη φωνή, με καταλαβαίνεις. Δεν μ’ αρέσει το σημερινό «λαικό».

  Μου αρέσει!

 4. TO BHMA 3-2-1967 σελ. 4

  Από την διάλεξη του κ. Π. Σαντορίνη

  ΕΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΟ 1967;

  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΑ του 4ου Σεμιναρίου Άστροναυτικής και Διαστήματος,

  μίλησε χθές ο ομότιμος καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

  κ. Π. Σαντορίνης, με θέμα <>.

  Κατά την διάρκεια τής διαλέξεως ανακοινώθηκαν δύο υποθέσεις

  για την προέλευση των εξωγήινων όντων που πιθανώς

  επανδρώνουν τους ιπταμένους δίσκους.

  .Εάν πρόκειται για ανθρώπινα όντα της δικής μας περίπου

  βιολογικής κατασκευής, θα είναι περιωρισμένης διαρκείας ζωής

  και κατά συνέπειαν μας επισκέπτονται απο πλανήτη του ηλιακού

  συστήματος και όχι πέραν αυτού.

  .Εάν πρόκειται για επισκέπτες απο πλανήτες απομεμακρυσμένων

  περιόχων του σύμπαντος , σημαίανει ότι τα όντα αυτά παρέτειναν

  την ζωή τους πολύ περισσότερο τής δικής μας.

  .Το 1967 θα είναι το έτος τών ιπταμένων δίσκων μια και οι

  αμερικανικές άρχες παραδέχονται πλέον την ύπαρξη τους και

  ανέθεσαν σε είδικη επίτροπη του Πανεπιστημίου του Κολοράντο

  να ερευνήση τις περιπτώσεις που παρουσιάζουν σοβαρό

  ενδιαφέρον.

  . Ο ομιλητής επέστησε την προσοχήν των παρισταμένων

  επιστημόνων στις δημοσιεύσεις του <> περί των

  Ιπταμένων Δίσκων και ετόνισε ότι οι αμερικανικές άρχες

  συγκέντρωσαν 27.000 εκθέσεις και απο αυτές δεν μπόρεσαν

  να εξηγήσουν 700. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται επιφυλακτικότης

  και πραμερισμός των επιπολαίων εκθέσεων.

  Σ υ μ π ε ρ α σ μ α τ ι κ ά α ν έ φ ε ρ ε ότι:
  .E ί ν α ι α π ο δ ε δ ε ι γ μ έ ν η η ύ π α ρ ξ η Ι π τ α μ έ ν ω ν

  Δ ί σ κ ω ν και η ε π ι σ κ ε ψ ή τ ο υ ς σ τ ή ν Γ ή.

  .Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στήν ανάλυση των διαφόρων

  περιπτώσεων, επιδή η παρατήρηση αυτών γίνεται συνήθως

  απο άγραμματους ανθρώπους.

  . Μετά το τέλος της διαλέξεως του κ. καθηγητου επηκολούθησε

  συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την όποια διηυθυνε ο καθηγητής

  του Πολυτεχνείου κ. Σπύρος Κατράκης. Έλαβον μέρος ο πολιτικός

  μηχανικός κ. Β. Πιττακός, ο χημικός κ. Ν. Βαμακάς, οι οποίοι

  ανέπτυξαν ενδιαφέρουσες απόψεις .

  ΕΦΗΜ. ΤΟ ΒΗΜΑ 3-2-1967 σελ. 4

  Μου αρέσει!

 5. Μαρτύριο κατάντησε !!!
  Κάντε κάτι, πέφτει συνεχώς η σΕΛίδα.
  Κάνω διαρκώς επαναφόρτωσή της ! Ως πότε;
  Είναι μερικές μέρες τώρα που συμβαίνει αυτό.
  Σας έχω ήδη ενημερώσει με μήνυμα μέσω σχολίου σε κάποιο άρθρο/θέμα του σάϊτ.
  Ευχαριστώ.
  Υ.γ. Φαντάζομαι ότι και σε άλλους πρέπει να συμβαίνει το ίδιο.

  Μου αρέσει!

 6. Γεια σας.Σας παρακαλω να μην στελνετε τα κειμενα που εγω σας ειπα να μου στελνετε γιατι τα διαβαζω αμεσως.Δεν χρειαζεται να μου τα στελνετε.Ευχαριστω.kostasdoliotis@hotmail.com.

  Μου αρέσει!

 7. Ο Κ. Καραμανλής είναι γνωστόν, ότι ουδέποτε εδέχθη, για τα Σκόπια, την ονομασία, που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και πως το Βέτο, που άσκησε, τότε, στο Βουκουρέστι, ήταν και το τελευταίο υπερήφανο «ΟΧΙ» της Πατρίδας μας.
  Σήμερα, όμως, είναι βέβαιον, ότι η παρούσα κυβέρνηση, αλλά και διάφοροι άλλοι κοινοβουλευτικοί, που επηρεάζονται από ξένα κέντρα αποφάσεων, έχουν αποδεχθεί σύνθετη ονομασία, που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».
  Θα πρέπει, λοιπόν, να ερωτηθούν ποιό θα είναι το όφελος της Ελλάδας, από την αναγνώριση των Σκοπίων, με σύνθετη ονομασία, που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Διότι, για τους Σκοπιανούς, θα είναι ένα τεράστιο «δώρο», αφού, δι’ αυτού του τρόπου, θα επιτύχουν την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ, για την Ελλάδα, είναι σαφές, ότι δεν προκύπτει κέρδος.
  Τα διάφορα φληναφήματα, περί αναγνωρίσεως της Ελλάδος, ως παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική, διότι η Ελλάδα, σήμερα, ούτως ή άλλως, αναγνωρίζεται, από όλους, ως παράγοντας σταθερότητας, τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επειδή, επαναλαμβάνω, η απόφαση, όπως προκύπτει από την σχετική ειδησεογραφία, είναι ειλημμένη, ως προς την ονομασία, η οποία, κατά τα φαινόμενα, θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», πρέπει να τονισθεί, ιδιαιτέρως, ότι, τυχόν, τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη θα πρέπει να συνοδεύεται από ρητές και αμετάκλητες δεσμεύσεις των Σκοπίων, που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δέον να είναι οι εξής:
  1. Ρητή και σαφής δήλωση, πως το όνομα είναι απλός γεωγραφικός προσδιορισμός και ισχύει έναντι πάντων,
  2. ΄Οτι αυτή η ονομασία θα παραμείνει εσαεί και δεν θα τροποποιηθεί, στο μέλλον, με μονομερή απόφαση των Σκοπίων,
  3. Ρητή και σαφής δήλωση των Σκοπίων, ότι αναγνωρίζουν πλήρως τα υφιστάμενα, σήμερα, σύνορα και ότι δεν έχουν, κατά της Ελλάδος αλυτρωτικές βλέψεις, και
  4. Δέσμευση, ότι θα τροποποιήσουν, άμεσα, τα σχολικά βιβλία, προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια, ως προς την σλαβική εθνοτική τους ταυτότητα και ότι η δέσμευση αυτή θα ελέγχεται, συνεχώς, ως προς την εφαρμογή της, από διεθνή επιτροπή.
  Τα ανωτέρω συνιστούν, νομίζω, τα ελάχιστα, που θα πρέπει να απαιτήσει η Ελλάδα, προκειμένου να συναινέσει.

  Μου αρέσει!

 8. Τον τούρκο τον ξέρουμε.ο διοικητής περιοχής Έβρου δεν υποψιαστηκε ……τίποτα!…Είναι εποχές τώρα να μην έχουμε τις ειδικές δυνάμεις να προστατεύουν περίοικους?…. Η διοίκηση του να το σιωπά. Να κάνουμε τα ίδια…….

  Μου αρέσει!

 9. Hi
  We would like to invite you to check our local business
  and leisure marketing called cityspotter.co.uk
  and add your business entry to the listing.

  Link to our website: https://cityspotter.co.uk/
  Link to add your listing: https://cityspotter.co.uk/membership-account/membership-levels/

  Looking forward to having you on board

  You can also contact me through skype if you have any question. Skype ID: ronnse.dev

  Best regards,
  Ron from cityspotter

  Μου αρέσει!

 10. Οι moderators σας πρέπει να είναι πολύ ηλίθιοι.
  Αφήνουν ότι αποδιαλεγούδι να σχολιάζει ενταύθα, αλλά δεν ανβάζουν σχόλια μου…
  Ζαγκλοποίηση στο έπακρο.
  Καλά να πάθετε…

  Μου αρέσει!

 11. scientific solution/explain ufo/uso and Triangle of Bermuda , around ufo/uso heavy gravity fields and gravitional time dilation & slow motion , crews heart 70/1 minute but 1 minute dilation more than 10 minutes , without any sense!!!! dangerous to navigation !!! i send safety message November 1979 TTT DE SWJC see google , you tube with my name Spentzas Polykarpos or Santorinhs Paul
  Paul Santorin 27 Οκτωβρίου 2019 – 12:40 μ.μ.
  Προς: skaisocial@gmail.com
  ορα ολα τα εμα google: Περιξ ιπταμενων δισκων βαρυτικη διαστολη του χρονου ΤΤΤ DE SWJC AROUND UFO USO GRAVITATIONAL TIME DILATION -SLOW MOTION WITHOUT ANY FEALING ….

  Facebook Paul Santorin

  youtube

  Το τριγωνο των Βερμουδων – Μαρτυρια

  google ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

  my facebook Paul Santorin
  google TTT DE SWJC ….
  TO ALL CUBA , CARIBBEAN SEA , MEXIC GULF , triangle of Bermuda !!! area when ufo uso in Area !!! dangerous to navigation , air , even cars drivers , MOVING FORCE OF UFO USO <> IS A FORCE SIMILAR GRAVITY , AND THIS FORCE EXIST NOT ONLY JUST IN THE BODIES OF UFO USO , BUT AND AROUND BODIES UFO USO DEACRISING BY DISTANCE !!! PARADOXE OF TWINS EINSTEIN TIME RELATIVE !!! GRAVITATIONAL TIME DILATION AROUND UFO USO MOSTLY MORE THAN TWO 2 HOUS TIME DILATION !!!! HEART 70/20 ‘ MINUTES ABOUT REFLECTS REDUCED SEE MY STORY 1978 AUTUMN , SAME TIME SAME SHAPEU USO UFO IN AUSTRALIAN Pilot Frederick Valentic 1978 Oct 21st !!

  TOO MANY USO UFO 1978 IN MANY AREAS !!!

  scientific solution/explain ufo/uso and Triangle of Bermuda , around ufo/uso heavy gravity fields and gravitional time dilation & slow motion , crews heart 70/1 minute but 1 minute dilation more than 10 minutes , without any sense!!!! dangerous to navigation !!! i send safety message November 1979 TTT DE SWJC see google , you tube with my name Spentzas Polykarpos or Santorinhs Paul
  31 Οκτωβρίου 1978

  AKD (ALARM) TTT CQ DE SWJC TTT AROUND UFO tTIME MOVE SLOW , CREWS REFLECTS REACTION

  REDUCED ATTENTION, (WATCHES CLOCKS COMPAS SEEM RUTERN QUICKLY ,SEE EINSTEIN 1905 ABOUT TIME)

  SHIPS IN AREA CANNOT CONTACT TO COAST STATION DUE TO NO TIME ADJUST SWITC AVAILABLE IN RECEIVERS

  AND TRANSMITTERS , RADAR NO OBJECTIVE DUE TO NO GRAVITY/TIME BUTTON/ADJUST AVAILABLE.

  C L A R I F I E D / S P E C I F Y THAT THE INDICTORS OF CLOCKS AND COMPASSES S E E M E D T O VEER RAPIDLY

  W H I L E I N F A C T THE METABOLISM/REFLEXES OF CREWS ARE LATE!!!

  TTT CQ DE M/V POTHITI/SWJC ( CQ=ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ DE=ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΘΗΤΗ/SWJC, TTT=ΣΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ)

  AROUND UFOS TIME MOVE SLOW , REFLECTS OF CREW REACTION REDUCED AND CREW MAKE ACCIDENTS WITHOUT UNDERSTANDING…

  PAY ATTENTION NO QSO/CONTAC COAST STATIONS POSSIBLE

  DUE TO NOT TIME ADJSUST SWITCH AVAILABLE ON RECEIVERS/TRANSMITTERS,

  ALSO NO OBJECTIVE IN RADAR DUE TO NOT GRAVITY/TIME BUTTON/ADJUST AVAILABLE-

  FREQUNCIES CHANGE TO LOWER FILTER RCVD REJECT , ALSO RETURN WITH DELAY

  AND TIME SWITCH REJECT….

  FOR MORE DETAILS SEE EINSTEIN 1905 , PLANTIER FORCE, SANTORINHS PAYLOS UFO

  MOVE WITH GRAVITY FORCE.The thrill of a Greek sailor in the Bermuda Triangle in 1978 …
  Date / Date of publication 09/20/2018Author Strange Press 0
  The thrill of a Greek sailor in the Bermuda Triangle in 1978 …
  Share Article …
  Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
  4.7
  (14)

  What mystery is hidden wonder in the Bermuda Triangle? Why is permanently increased static electricity? Because the bodies of ships and aircraft do not obey their rulers?

  A Greek Merchant Marine radio operator, Mr. Polycarp Spentzas lived a shocking experience aboard «POTHITI SWJC» in November 1978 in the area of the enigmatic Bermuda Triangle.

  According to Mr. Spentzas, in the area of the Bermuda Triangle is permanently increased static electricity and simultaneously displayed gravitational expansion of spacetime. When displayed on the unidentified region Flying or Underwater Objects, time acquires slowness and gives the feeling that flows extremely slowly, while sailors have the illusion that quickly flows, based on indications of the instruments, compasses and clocks, which seem to turn quickly!
  The radio operator of the Merchant Navy, Mr Polycarp Spentzas in November 1978
  The radio operator of the Merchant Navy, Mr Polycarp Spentzas in November 1978

  Paradoxically, this phenomenon is due, in the words of the principal Polycarpos Spentzas, the driving force of unidentified flying but underwater objects, which develops around it, and is decreasing with distance (Force Plantier, the name of French soldier first described its characteristics).

  Behold how the thread unwinds its unique history:

  We started from Porto Matanzas, Cuba, bound for Algiers, with average velocity of 11 miles. Shortly before 12 noon (local time), the officers of the ship Bridge looked alafiasmenoi. They counted and xanametrousan miles.

  The fact that all the crew had noticed that the vessel was sailing with unusually high speed, but the institutions do not agree with this, as it showed a constant speed of 10 to 11 nautical miles. Some of my colleagues initially hypothesized maybe I made a mistake in timer, since I was the radio operator. But it did not happen and the ship tore the waves like a dolphin.

  At 12 noon, the captain asked the second officer to put in place, the steering wheel, a Pakistani sailor, as he did not feel well. He could not lift his arms and felt his body too heavy, like a pencil.

  Also, MORS signals sounded too quickly, while the coastal stations taken as a tape recorder playing the fast.

  Soon arrived upset Bridge ship the electrician from the engine to control the clock, he was noticed that all the clocks of the boat went ahead two whole hours. Also, the route of two to three cents seemed like I spent two hours!

  But, the helmsman could not hold a steady course, because the compass, which was gyroscopic and shielded from electromagnetic fields, turning like crazy! So, he had to put the autopilot and we managed to hold on to a sustainable path.

  But the strangest of all was a little after 5pm. The cook and I were playing backgammon in the smoking room, when suddenly we saw back and left the ship, ie the northwest side, just a few miles, a big white unidentified flying object in the sky. Then appeared two smaller flying objects in the west of the great and indeed, one of them attached on it. «Experiments of Americans …» I assumed and not xanaeida.

  I left immediately and went to the bridge to ask full of anguish if he had seen someone else these bizarre devices. Not the one had noticed. However, I was sure that something strange was happening with time and how we were affected by the acceleration of the movement of UFOs

  I looked at my watch and the time had passed. I put the receiver to 500 KHz, to fill in the calendar and heard too quickly MORS. Put and Time Signal to 15 MHz RWM (Radio Moscow) and heard too quickly and the time signals. So fast that I thought the station’s fault.

  I can catch another station and mechanically looked at the clock, which found that the Russian station «hit» normally fine. Jumped from his chair, I opened the window of the chart room and saw the Captain. Something like she stopped me and not told him anything. I can knock the MORS and noticed that my hands could not handle or five letters per minute, as it handles cent a minute, because I did about two minutes to go to the chair for the transmitter.

  Upset, I told the captain: «Our hands did not go, do not listen to us …» The Captain replied that nobody should not hurt the autopilot. The next day, the crew was discussing the strange events that have happened to anyone.

  A sailor complained that once lit the cigarette, not enough time to smoke, because it burned immediately. The Second Mate, who did shift 00: 00-04: 00, only went to his cabin and was washing his teeth to fall to sleep, cried the sailor that the time went very 23:40, so do not have time nor sleep . All of us, however, we felt bradycardia and hypothermia.

  For years now I try to explain this curious fact. I believe that the bradycardia and reduced crew reflexes due to gravitational time dilation. Gravitational waves (varyonia) emitted by the acceleration of UFO for take-off and other moves, biochemical acted in the metabolism of the human body, according to the theories of Bohr – Einstein.

  The news published in «ADESMEFTOS PRESS» newspaper on 17/08/1995 …
  The article, as published in «ADESMEFTOS PRESS» newspaper on 08.17.1995
  The article, as published in «ADESMEFTOS PRESS» newspaper on 17.08.1995
  Post Article

  https://strangepress.gr/2018/09/20/i-sygklonistiki-empeiria-enos-ellina-naytikou-sto-trigono-ton-bermoudon-to-1978/
  46 συνημμένα

  πολυβαρυτικες , πολυ χωρο- χρονικες Συσκευες , διοτι περιξ Ατια ατυα ισχυρη βαρυτης <>Σαντορινης Παυλος εφευρετης ρανταρ κ.α

  παρακαλω πλεον της γηινης βαρυτητος , plus g , multi g ειναι δυνατον
  αιτηση Σπεντζα Πολυκαρπου Αθηνα 15 Οκτωβριου 2019
  προς Πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης Τηλεπικοινωνίες Πλοίου και Ηλεκτρονικά Μέσα Ναυσιπλοϊας .

  αιτω με την παρουσα μου

  να κατασκευαστουν οργανα , διοτι σημερα ολα full digital αλλα μονον δια 1 g!!!!

  τα ψηφιακα ειναι ευασθητα , επισης σωμα πληρωμα των ακομη πιο ευαισθητο

  καρδια 70/1 λεπτο αλλα στις μεταβολες βαρυτητος το 1 λεπτο μεγαλωνει !!!

  μειωνονται αντανακλαστικα , ουτε σημα κινδυνου δεν προλαβαινουν να εκπεμψουν !!! εχει συμβει πολλες φορες

  πχ

  1 ) οι δεκτες και οι πομποι να εχουν επιπλεον ενα κομβιον ,

  οπως εχουν μαγνητοφωνα και cd fast/slow speed !!!

  2 ) τα παλμικα ρανταρ θεσης πλοιων , ακριβους παλμου

  να προστεθουν πλεον κυκλωματα , οπως ρανταρ τροχαιας

  λογω φαινομενου Αινσταιν ( αναλογο doppler-fizw)

  διοτι η συχνοτητα μικραινει και καθυστερει

  στη βαρυτητα περιξ ΑΤΙΑ ΑΤΥΑ .

  3) οι αυτοματοι πιλοτοι να αντεχουν σε μεγαλες βαρυτητες περιξ ατια ατυα

  ειτε να ειναι μηχανικοι

  προς ΕΚΠΑ Απο Σπεντζας Πολυκαρπος Facebook Paul Santorin

  θεμα : Οργανα , συσκευες κλπ Ουχί μόνον για 1 g αλλα multigravity!!! διοτι περιξ ιπταμενων δισκων uso ufo etc ουτε καν σημα κινδυνου δεν προλαβαινουμε να εκπεμψουμε , εκατονταδες πλοια δεκαδες αεροσκαφη !!

  αιτηση του Σπεντζα Πολυκαρπου προς Εκπα

  δια κατασκευη οργανων ικανα να δουλευουν σε διαφορετικες βαρυτητες

  MultiGravity plus G

  προς ΕΚΠΑ

  Aπο Σπεντζαν Πολυκαρπος Κατω Χρυσοβιτσα Θερμου Αιτωλ/νιας

  πολυβαρυτικες , πολυ χωρο- χρονικες Συσκευες , διοτι περιξ Ατια ατυα ισχυρη βαρυτης <>

  πολυ απλα ολα τα οργανα να δουλεουν και σε μεγαλυτερες βαρυτητες
  πολλα g

  ( να μην το ξεχνατε εμενα με Λενε Πολυ-καρπο , Πολυ-χωρο-χρονικο,
  Πολυ-βαρυτικο , ολα τα οργανα να μην ειναι μονον και μονον δια την
  βαρυτητα της γης αλλα δια πολλα g Συνηθως περιξ ατια ατυα συνολικη
  βαρυτικη διαστολη του χωρο χρονου πανω απο 2 ωρες !!! ισως τηλεπικοινωνιακοι χρειαστουν συνεργασια με φυσικους σχετηκοτητος
  οπως ο πατηρ Σκουντζος !!!κλπ δυστυχως ολοι σημερα λενε τωρα
  ολα full digital 1g !!!!δεν φοβουνται τιποτε δεν αντιλαμβανονται οτι
  τα ψηφιακα πολυ ευαισθητα !!!!! και δεν δουλεουν καθολου σε διαφορετικες
  βαρυτητες !!! οπου επικρατουν περιξ ατια ατυα , )

  διευκρινηση ολες οι συσκευες να δουλευουν και σε μεγαλυτερες βαρυτητες
  καθοτι περιξ ατια / ατυα ισχυρα δυναμη ομοια με την βαρυτητα
  συνηθως προκαλει 2 ωρες διαστολη του χρονου ,
  βεβαια χωρις καμια αισθηση
  οι ναυτικοι , οι οδηγοι ιχ αυτοκινητων , οι αεροποροι Λενε τα οργανα
  γυριζουν γρηγορα , διοτι ετσι φαινονται!!!!!
  στην πραξη ο ανθρωπινος οργανισμος το πιο ευαισθητο οργανο
  καρδια 70/20′ περιπου , συνολικα υπαρχει διαστολη πανω απο 2 ωρες
  απλα οι παρατηρητες λενε Χασιμο η κενο χρονου , αυτο λεγεται
  Αινσταιν παραδοξο διδυμων!!!

  ολα τα δικα μου google : ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

  (με κεφαλαια Ελληνικα εχω βαλει μερικα του διακεκριμενου Επιστημονα)

  δικα μου google Spentzas Polykarpos ttt de swjc …. περιξ ιπταμενων
  δισκων βαρυτικη διαστολη του χρονου …. θα βρειτε πολλα

  you tube

  το τριγωνο βερμουδων – μαρτυρια !!!

  την λεξη μαρτυρια ερχομαι πρωτος
  1 ) fast/slow speed button receivers / transmitters

  ενα παραδειγμα ολοι οι πομποδεκτες των πλοιων !!! αλλα και των
  αεροσκαφων , διαστημοπλοιων, υποβρυχιων αλλα και ιχ , ακομη και τροχαια
  πρεπει ενημερος !!!

  πρεπει ολοι οι πομποδεκτες να εχουν κομβιον fast/slow speed αναλογο
  κομβιον εχουν σημερα μονον τα μαγνητοφωνα και τα cd !!!

  εγω χειριζα μονον 3 μορς αντι 22 σε χρονο 17» δευτερα κουρδιστου ρολογιου

  (παραπεμπω εδω αρχαιοι Ασσυριοι οπου βρεθηκαν δεκτες με παραπανω
  κομβιον ρυθμησης του χρονου !!!!)

  ακουγα ωριαιο σημα ΜΟΣΧΑΣ RWM παρα παρα πολυ γρηγορα
  συμφωνει ομως με κουρδιστο ρολοι ασυρματου που νομιζαμε οτι γυριζουν
  γρηγορα !!!! ιπταμενοι δισκοι , ενα μεγαλο με δυο μικρα αργοτερα απο κατω
  καπου 4 ναυτικα μιλλια απο το πλοιο , συνολικα την επομενη Μονον τα ψηφιακα ρολοια τα βαλαμε μπροστα πανω απο 2 ωρες , καμμια διορθωση
  στα κουρδιστα και τα αυτοματα seiko 5

  ολα τα οργανα συνεπως να προσαρμοζονται στις διαφορετικες βαρυτητες !!!

  οπως ειπα fast/slow speed πομποδεκτες εως 4 ωρες

  2) gravity/adjust press button RADARS SHIP POSITION RADARS
  πιεστικο κομβιον οπου θα προσθετει κυκλωμα
  ομοιο με ρανταρ ταχυτητος τροχαιας

  τα παλμικα ρανταρ !!! θεσης των πλοιων , να φερουν κομβιον προσθετο
  κυκλωμα δια φαινομενο Αινσταιν (αναλογο Doppler/Fizw)

  δηλαδη προσθετα κυκλωματα οπως εχουν τα ρανταρ ταχυτητος τροχαιας

  να εχουν στοχο Ατια ατυα

  και αφου ξερουμε οτι η Συχνοτης μικραινει και καθυστερει περιξ ΑΤΙΑ ΑΤΥΑ

  οπου υπαρχει διαφορετικη βαρυτητα !!!! ολοκληρα δικτυα θα εντοπιζουν

  νωρις ατια ατυα και ενημερωνεται κοινο μεσω ΠΣΕΑ κλπ ,

  (δυστυχως σημερα μονον Ατταλεια Τουρκια επισημο πανεπιστημιο
  κριμα που Ελλας ειχε Σαντορινη Παυλο )

  3) αυτοματο με γραναζια σκληρα και ελατηρια που θα αντεχη βαρυτητες
  περιξ ατια !!!!
  (τονιζω εδω κουρδιστα ρολογια καμια διορθωση την επομενη !!! μονον τα ψηφιακα πανω απο 2 ωρες μπροστα !!!!)

  υπολογιστης αντικυθηρων μηχανικος !!! αντεχει σε πολλες βαρυτητες !!!!!

  οι πυξιδες των πλοιων ειναι γυροσκοπικες ΑΔΡΑΝΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  λεγονται στη φυσικη , νομιζουν πληρωματα οτι γυριζουν γρηγορα !!!
  διοτι ο οργανισμος τους παει αργα !!!!! καρδια 70/20′ λεπτα περιπου
  αντι του 70/1 λεπτο !!!!

  δες τε δικα μου διαδικτυο , κινητο μου εχω αφησει γραμματειες
  οποτε θελουν καθηγητες επικοινωνησουν
  διοτι δεν τους βρηκα στα τηλεφωνα που μου δινουν 339 η 40 στο τελος
  ευχαριστω πολυ
  παντα στην διαθεσην σας
  στο facebook Paul Santorin

  1 ) fast/slow speed button receivers / transmitters

  ενα παραδειγμα ολοι οι πομποδεκτες των πλοιων !!! αλλα και των
  αεροσκαφων , διαστημοπλοιων, υποβρυχιων αλλα και ιχ , ακομη και τροχαια
  πρεπει ενημερος !!!

  πρεπει ολοι οι πομποδεκτες να εχουν κομβιον fast/slow speed αναλογο
  κομβιον εχουν σημερα μονον τα μαγνητοφωνα και τα cd !!!

  εγω χειριζα μονον 3 μορς αντι 22 σε χρονο 17» δευτερα κουρδιστου ρολογιου

  (παραπεμπω εδω αρχαιοι Ασσυριοι οπου βρεθηκαν δεκτες με παραπανω
  κομβιον ρυθμησης του χρονου !!!!)

  ακουγα ωριαιο σημα ΜΟΣΧΑΣ RWM παρα παρα πολυ γρηγορα
  συμφωνει ομως με κουρδιστο ρολοι ασυρματου που νομιζαμε οτι γυριζουν
  γρηγορα !!!! ιπταμενοι δισκοι , ενα μεγαλο με δυο μικρα αργοτερα απο κατω
  καπου 4 ναυτικα μιλλια απο το πλοιο , συνολικα την επομενη Μονον τα ψηφιακα ρολοια τα βαλαμε μπροστα πανω απο 2 ωρες , καμμια διορθωση
  στα κουρδιστα και τα αυτοματα seiko 5

  ολα τα οργανα συνεπως να προσαρμοζονται στις διαφορετικες βαρυτητες !!!

  οπως ειπα fast/slow speed πομποδεκτες εως 4 ωρες

  2) gravity/adjust press button RADARS SHIP POSITION RADARS
  πιεστικο κομβιον οπου θα προσθετει κυκλωμα
  ομοιο με ρανταρ ταχυτητος τροχαιας

  τα παλμικα ρανταρ !!! θεσης των πλοιων , να φερουν κομβιον προσθετο
  κυκλωμα δια φαινομενο Αινσταιν (αναλογο Doppler/Fizw)

  δηλαδη προσθετα κυκλωματα οπως εχουν τα ρανταρ ταχυτητος τροχαιας

  να εχουν στοχο Ατια ατυα

  και αφου ξερουμε οτι η Συχνοτης μικραινει και καθυστερει περιξ ΑΤΙΑ ΑΤΥΑ

  οπου υπαρχει διαφορετικη βαρυτητα !!!! ολοκληρα δικτυα θα εντοπιζουν

  νωρις ατια ατυα και ενημερωνεται κοινο μεσω ΠΣΕΑ κλπ ,

  (δυστυχως σημερα μονον Ατταλεια Τουρκια επισημο πανεπιστημιο
  κριμα που Ελλας ειχε Σαντορινη Παυλο )

  3) αυτοματο με γραναζια σκληρα και ελατηρια που θα αντεχη βαρυτητες
  περιξ ατια !!!!
  (τονιζω εδω κουρδιστα ρολογια καμια διορθωση την επομενη !!! μονον τα ψηφιακα πανω απο 2 ωρες μπροστα !!!!)

  υπολογιστης αντικυθηρων μηχανικος !!! αντεχει σε πολλες βαρυτητες !!!!!

  οι πυξιδες των πλοιων ειναι γυροσκοπικες ΑΔΡΑΝΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  λεγονται στη φυσικη , νομιζουν πληρωματα οτι γυριζουν γρηγορα !!!
  διοτι ο οργανισμος τους παει αργα !!!!! καρδια 70/20′ λεπτα περιπου
  αντι του 70/1 λεπτο !!!!

  δες τε δικα μου διαδικτυο , κινητο μου εχω αφησει γραμματειες
  οποτε θελουν καθηγητες επικοινωνησουν
  διοτι δεν τους βρηκα στα τηλεφωνα που μου δινουν 339 η 40 στο τελος
  ευχαριστω πολυ
  παντα στην διαθεσην σας
  στο facebook Paul Santorin

  https://www.ribandsea.com/face/3789-o-k-polykarpos-spentzas-katathetei-tis-prosopikes-empeiries-tou-gia-tin-emfanisi-u-f-o.html
  Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.!
  Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 04:10 | Γράφτηκε από τον/την Super User
  Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

  polykarposΔεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

  Προσφάτως ωστόσο, ένας συνάδελφος συνταξιούχος ασυρματιστής, ονόματι Πολύκαρπος Σπέντζας, άρχισε trigono.vermoudonνα με πολιορκεί τηλεφωνικώς ζητώντας να καταθέσει on camera τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, μολονότι δεν έχω κανένα λόγο να μην παραχωρώ το μικρόφωνο σε όποιον θέλει και πιστεύει ότι έχει κάτι να πει με επιχειρήματα. Ζήτησα μόνο από τον κ. Σπέντζα να μην αναφερθεί γενικώς και αορίστως σε ένα θέμα που το άκουσμά του και μόνο προκαλεί ειρωνικά σχόλια και θυμηδία σε αρκετούς ανθρώπους.

  Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα. Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας, με τις γνώσεις, την ευχέρεια του λόγου και τη δύναμη της μνήμης του, θυμίζει ποταμό που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! Διαπιστώστε το και μόνοι σας.

  0:00 / 4:49

  Strahttps://www.youtube.com/watch?

  ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
  Aleksandros Maragos

  8,6 χιλ. προβολές πριν από 3 έτη
  v=7NCDeXBolKk&feature=sharenge Press – Η συγκλονιστική εμπειρία ενός Έλληνα ναυτικού στο Τρίγωνο των Βερμούδων, το 1978…

  42:44 Παίζει τώρα
  Strange Press – Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.
  Strange Press

  367 προβολές πριν από 8 μήνες
  <span id="gmail-m_5862744813850220873gmail-m_1557847832631632134gmail-m_-456826441359106

  [Περικομμένο μήνυμα] Προβολή ολόκληρου του μηνύματος
  Περιοχή συνημμένων
  Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

  ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
  Προβολή βίντεο YouTube Strange Press – Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.

  Strange Press – Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s