Το παρασκήνιο πίσω από την περιπέτεια του Κυριάκου με το ξεχασμένο διαβατήριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8aab1be7 5253 4c62 9ab3 a8598f83d7deΜπορεί να πέρασαν δυο μέρες, η περιπέτεια του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως στα σύνορα με την Τουρκία με το ξεχασμένο -από τη γυναίκα του όπως ισχυρίστηκε- διαβατήριο, ακόμα μένει στην επικαιρότητα, συνεχίζοντας να χαρίζει στιγμές γέλιου.
Το παρασκήνιο πίσω από τη νέα γκάφα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας εκμυστηρεύτηκε στενός συνεργάτης του. 
Στη σημερινή του στήλη ο «Βηματοδότης» παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από τη νέα απροσεξία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, όπως του τη διηγήθηκε στενός συνεργάτης του προέδρου.
Όταν λοιπόν αντιλήφθηκε ότι δεν έχει μαζί του το διαβατήριο επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα και ρώτησε εάν μπορεί να εισέλθει στην Τουρκία επιδεικνύοντας μόνον τη βουλευτική του ταυτότητα, την οποία είχε μαζί του. Από το υπουργείο τον διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν, το πράγμα όμως «κόλλησε» στην τουρκική γραφειοκρατία, η οποία δεν επέτρεψε τελικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εισέλθει στη χώρα χωρίς διαβατήριο.
Τότε λοιπόν οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ ειδοποίησαν το γραφείο του στην Αθήνα και ζήτησαν να τους αποσταλεί επειγόντως και αεροπορικώς (με την Aegean) και το διαβατήριο και η ταυτότητα του προέδρου, όπερ και εγένετο.
Πηγή: altsantiri.gr
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ