Σκάνδαλο Qatargate: Ο ανακριτής Μισέλ Κλεζ παραιτείται από την υπόθεση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια, ενδεχομένως, αναπάντεχη εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στο σκάνδαλο Qatargate, καθώς η ομοσπονδιακή Εισαγγελία ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως ο ανακριτής Μισέλ Κλεζ παραιτείται από την υπόθεση!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα «Soir», η ομοσπονδιακή εισαγγελία, σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, σημειώνει πως «στον φάκελο που αφορά υποψίες διαφθοράς εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρόσφατα προέκυψαν στοιχεία. Θα μπορούσαν να εγείρουν ορισμένα ερωτήματα ως προς την αντικειμενική λειτουργία της έρευνας».

Θυμίζουμε πως οι δικηγόροι της Εύας Καΐλή γνωστοποίησαν σήμερα πως η ευρωβουλευτής, η οποία ερευνάται για το σκάνδαλο Qatargate, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας. «Η Κα Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για την παραβίαση της κοινοβουλευτικής της ασυλίας, διότι παρακολουθείτο από τις μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή PEGA, η οποία θεσμικώς ερευνούσε την ύπαρξη παράνομου λογισμικού που παρακολουθούσε τις κινήσεις των ευρωβουλευτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ