Καθηγητής Σωτηρέλης: Ο Μητσοτάκης όσο δεν παραιτείται είναι απονομιμοποιημένος και βαριά εκτεθειμένος

"Στις πόσος υποκλοπές καίγεται ο πρωθυπουργός;"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

Καταιγιστικός ήταν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Σωτηρέλης σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις ραγδαίες εξελίξεις, στην εκπομπή του Κοντρα24 και την Αναστασία Γιάμαλη. Ο κ. Σωτηρέλης αφού επισήμανε τις βασικές πτυχές της υπόθεσης, απαρίθμησε τα βαριά ατοπήματα της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας πως η παραίτηση του Κ. Μητσοτάκη χωρίς κατ’ ανάγκην την προκήρυξη εκλογών είναι η μόνη αξιοπρεπής διέξοδος για κεινον αλλά και για την εκτόνωση της έκρυθμης κατάστασης. Μάλιστα, χαρακτηριστικά εξήγησε ότι όσο δεν υπάρχει πρωθυπουργική παραίτησή, ο Κ. Μητσοτάκης είναι απονομιμοποιημένος, πολιτικά ευάλωτος και εκτεθειμένος στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου ήταν κόλαφος και με τις ενέργειες της Δικαιοσύνης την οποία κάλεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να αναληφθούν σαφείς πρωτοβουλίες στη κατεύθυνση της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης, η οποία όσο μαίνεται τσαλακώνει ανεπανόρθωτα το προφίλ της χώρας στο εξωτερικό.

κώστας βαξεβάνης, kostas vaxevanis, βαξεβάνης, vaxevanis, baxebanis, βαξεβάνησ, ντοκουμέντο, documento, Predator, συνεντευξη μητσοτακη, συνεντευξη μητσοτακη αντ1, βρεντζοσ ολυμπιακοσ μητσοτακησ, γιαννησ βρεντζοσ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλωσεισ μαρινακη, Μαρινάκης, Γιάννης Βρέντζος, Βρέντζος, γρηγορησ δημητριαδησ, κυριακοσ μητσοτακησ, ευπ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, PREDATOR, REPORTERS UNITED

ΔΗΜΟΦΙΛΗ