Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο άνθρωπος που έκανε πράξη την κομμουνιστική επανάσταση στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει στο πάνθεον των κομμουνιστών επαναστατών, μαζί με τον Λένιν, τον Μάο, τον Χο Τσι Μινχ κλπ.
Το τελευταίο διπλό χτύπημα κατά των Ελλήνων εφοπλιστών, είναι η επισφράγιση της κομμουνιστικής επανάστασης που κήρυξε προσωπικά ο πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Θα είναι μάλιστα ο πρώτος μπολσεβίκος στην παγκόσμια ιστορία που κατέλαβε την εξουσία μέσω εκλογών!

Δεν ήταν μόνο η διαχείριση – αριστοτεχνική πραγματικά – με το ρωσικό δεξαμενόπλοιο και το ιρανικό πετρέλαιο, που πέταξε τον Ελληνικό στόλο έξω από τον περσικό για πρώτη φορά στην ιστορία. Ήταν και το τεράστιο επίτευγμα του στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής, να δεχτεί εμπάργκο στην μεταφορά ρώσικο πετρελαίου μόνο από τα πλοία! Ενώ από τους αγωγούς, συνεχίστηκε κανονικά…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος ηγέτης στην σύγχρονη ιστορία της Δύσης, που απαγόρευσε πλήρως την οικονομική και θρησκευτική δραστηριότητα των Ελλήνων, με πρόσχημα την πανδημία. Είναι ο άνθρωπος που απαγόρευσε την λειτουργία της ελεύθερης οικονομίας, δίνοντας παράλληλα οριζόντια επιδόματα για να επιβιώσουν οι αστοί. Επιδόματα τα οποία δεν Ξεχώριζαν τον ρεμπεσκέ από τον εργατικό, τον ικανό από τον ανίκανο, τον έμπειρο από τον ανειδίκευτο, τον άριστο από τον άχρηστο. Ακόμα και ο Λένιν χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επιτύχει κάτι παρόμοιο.

Έκτός φυσικά από το επίτευγμα Μητσοτάκη να κλείσει με νόμο τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τις εκκλησίες, ο Κυριάκος είναι ο άνθρωπος που πλέον παίρνει και τα σπίτια των αστών. Ο πλειστηριασμοί πλέον ακόμα και της πρώτης κατοικίας είναι ελεύθεροι, οι νοικοκύρηδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι λογαριασμοί προσομοιάζουν στην θηριώδη φορολογία που επέβαλλαν οι μπολσεβίκοι στο σύνολο του ρωσικού λαού.

Το ίδιο φυσικά ισχύει για τις επιχειρήσεις, από τα ψιλικατζίδικα μέχρι τις βαριές βιομηχανίες που πλέον βρίσκονται στο φάσμα της χρεοκοπίας.

Τέλος, το ρεκόρ όλων των εποχών που πέτυχες την τιμή της βενζίνης, καθιστά ακόμα και την μετακίνηση των ελλήνων σχεδόν αδύνατη. Πράγμα που είχε επιτύχει και με το λοκντάουν όπου για πρώτη φορά έπειτα από την Σοβιετική Ένωση, πολίτης απαγορευόταν να αλλάξει νομό.

το «Laissez faire et laissez passer» αγαθών και προσώπων τελείωσε με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να μην θυμηθούμε την γενναία απόφαση του πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που θα έκανε ακόμα και τον Ιωσήφ Στάλιν να τον προσκυνήσει…

Ο Κυριάκος είναι ο άνθρωπος που έφερε την κομμουνιστική επανάσταση στην Ελλάδα, δεκαετίες μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ