Τι θα κάνετε κύριε Μητσοτάκη με τη συμφωνία των Πρεσπών;

Επερώτηση στον κ.Μητσοτάκη

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου  Ανεξάρτητος πολιτευτής

   Κύριε Πρωθυπουργέ τι θα κάνετε,  όταν στις εκλογές της 15ης  Ιουλίου των Σκοπίων κερδίσει το φιλικό σε σας κόμμα  VMRO  που θα ακυρώσει την επαχθή και επεχθή συμφωνία των Πρεσπών, όπως διακήρυξε;

   Εξ άλλου η έν λόγω συνθήκη είναι

ανίσχυρη, θνησιγενής, έωλη και μετέωρη εν τη γενέσει της, όπως ομολόγησαν έγκριτοι επιστήμονες και πολιτικοί και στις δύο χώρες, εξ αιτίας του τρόπου επιβολής και επικύρωσής της μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.
Η υποκριτική και θολή στάση σας δίκην μπλέ μελάνης σουπιάς θα αποκαλυφθεί κ. Μητσοτάκη και μπροστά στη νέα κατάσταση θα υπροχρεωθείτε να πάρετε ξεκάθαρη θέση.

   Συνέλληνες η θέση μου είναι και ήταν αρνητική στη συμφωνία των Πρεσπών που υπόγραψε ο Τσίπρας (για ποιούς λόγους 😉 και υποστήριξε – ανέχθηκε ο δίδυμος Μητσοτάκης  καλωσορίζοντας  τους ( τους αδερφούς όπως είπε) Σκοπιανούς στο ΝΑΤΟ και μη ασκόντας veto στη είσοδό τους στην Ε.Ε, όπως έπραξαν η Γαλλία – Ολλανδία ,αλλά και Βουλγαρία για δικούς της λόγους.
   Κ. Πρωθυπουργέ το ζήτημα επανέρχεται με νέα δεδομένα και τα έωλα και φαρισαϊκά  επιχειρήματά σας όσον αφορά τη μέχρι τώρα στάση σας  καταρρέουν, όπως θα πέσετε και σεις σύντομα με πάταγο από την εν γένει πολιτική σας, είστε αδύναμος και υποτακτικός στα κελεύσματα και τη θέληση των ισχυρών «φίλων» σας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τι θα κάνετε κύριε Μητσοτάκη με τη συμφωνία των Πρεσπών;”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s