Πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS και επιστροφή των επτά βαθμών! Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

To CAS δικαίωσε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ! To Διαιτητικό Δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας και δικαίωσε τους ασπρόμαυρους!

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί στο Δικέφαλο και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και μάλιστα, με την υποσημείωση να δικάσει ξανά την υπόθεση δίνοντας βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πρόκειται στην ουσία για νίκη σε δύο σημεία για την πλευρά του ΠΑΟΚ. Το πρώτο αφορά βέβαια στην επιστροφή των επτά βαθμών και το δεύτερο έχει να κάνει με τη μη δεσμευτική εισήγηση της ΕΕΑ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, να αναγνωριστεί η δεσμευτικότητα της εισήγησης της ΕΕΑ αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την απόφαση του CAS, απέτυχε ολοκληρωτικά σε ότι επιχείρησε.

Η υπόθεση θα επιστρέψει στην επιτροπή εφέσεων που θα δικάσει από μηδενική βάση την υπόθεση, χωρίς να δεσμεύεται από την εισήγηση της ΕΕΑ. Ουσιαστικά η υπόθεση να μπει στην πραγματική βάση της όταν θα εξεταστεί από την επιτροπή εφέσεων.

Στην αγωνιστική προέκταση του θέματος, πέραν από τα προφανή οφέλη σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, είναι η επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ που ορίζει ξανά τη μοίρα του για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League!

Ο ΠΑΟΚ ζητάει άμεση εκδίκαση στην εφέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Καστάνης μέσα από το Metropolis 95.5, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου το θέμα να κλείσει στην εξέλιξη της φετινής σεζόν και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

πηγή: metrosport.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS και επιστροφή των επτά βαθμών! Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s