Είπε ο Καιρίδης ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών»; [video]

Σκληρή κόντρα είχαμε πριν από λίγο στην Βουλή μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη.

ο Κ. Βελόπουλος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι έκανε βουλευτή έναν άνθρωπο που υποστήριζε ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών». Ο κύριος Καιρίδης απάντησε ότι πρόκειται για λάσπη, διαψεύδοντας ότι είπε κάτι τέτοιο.

Ο Βελόπουλος επανήλθε και κατέθεσε βίντεο με τις δηλώσεις Καιρίδη. Ο πρωθυπουργός που ήταν παρόν, παρέμεινε σιωπηλός…

3 σκέψεις σχετικά με το “Είπε ο Καιρίδης ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών»; [video]”

 1. Παρ όλα αυτά ….ουδέν σχόλιο και ας αφήσουμε τον Μέγα Κολοκοτρώνη να ομιλήσει….
  ………ο Σαγιάς, το πρωτοπαλίκαρό του, με εντολή του Κολοκοτρώνη τον σκότωσε. …Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση του Νενέκου, το μαζικό προσκύνημα τελείωσε. Ο φόβος ήταν πιο μεγάλος προς τον Κολοκοτρώνη, που έβαζε μπροστά το ιδανικό της ελευθερίας, παρά προς τον Ιμπραΐμ.

  Ο Μέγας ΕΛΛΗΝΑΣ Θεόδωρος Κολοκοτρώνης……έγραψε και λάλησε….

  «Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας. Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ’ ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον.

  ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΣ, ΝΕΝΕΚΟΥΣ…»ΕΛΛΗΝΕΣ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

  ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  Και ένα είναι βέβαιο …. η φωτιά και το τσεκούρι σήμερα είναι η πλήρης απομόνωση και απαξίωση τους από τον πολύπαθο Ελληνικό λαό, που είναι υποψήφιος για νέες προδοσίες και εκ των έσω και εκ των έξω……

  Search Results
  Web results

  Θα τρίζουν τα ιερά οστά των Ελλήνων ηρώων με … – Olympiaolympia.gr › 2020/06/30 › ellines-ir…
  Translate this page
  Jun 30, 2020 – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ …

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s