Νέα κοροϊδία: Εκεί που έλεγαν μέσα Ιουλίου τα 534 ευρώ τώρα το πήγαν τέλος Ιουλίου!

Με την υπομονή και τις αντοχές του κόσμου παίζουν εκεί στο Υπουργείο Εργασίας…

Το νέο χρονοδιάγραμμα πληρωμών της αποζημίωσης ειδικού σκοπού που ανακοινώθηκε, φέρνει στα τέλη Ιουλίου τελικά τις πληρωμές σε μισθωτούς σε αναστολή, στις επιχειρήσεις εστίασης, πολιτισμού, αθλητισμού, μεταφορών, τουρισμού καθώς και σε εποχικούς που επαναπροσλήφθηκαν.

Οι καταβολές της ειδικής αποζημίωσης του Ιουνίου θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου, για τους εργαζόμενους που δεν έχουν επαναπροσληφθεί ή επαναπροσλήφθηκαν μετά την 1η Ιουνίου και θα γίνονται σταδιακά και σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός Ιουλίου και έως τις αρχές Αυγούστου.

2 σκέψεις σχετικά με το “Νέα κοροϊδία: Εκεί που έλεγαν μέσα Ιουλίου τα 534 ευρώ τώρα το πήγαν τέλος Ιουλίου!”

  1. Μήπως ισχύει ο «τουρισμός για όλους»;;;;; Για δοκιμάστε να μπείτε! Είναι αδύνατον λόγω φόρτου!!!!!!! Και αν μπεις, μετά σε κόβει πάλι λόγω φόρτου και σου λέει να ξαναδοκιμάσεις. Και αν τελικά κατορθώσεις να ξεπεράσεις τον φόρτο, τότε σου λέει ότι η γυναίκα σου που έβαλες συνδικαιούχο…. το ΑΜΚΑ του αντιστοιχεί σε συγγενικό σου πρόσωπο και απορρίπτεται!!!!! Και μόλις περάσει η μέρα δεν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση γιατί πέρασε η προθεσμία, στα όρια της οποίας δεν μπόρεσες να κάνεις αίτηση γιατί είχε φόρτο εργασίας!!! ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

    Μου αρέσει!

    1. Διόρθωση: Και αν τελικά κατορθώσεις να ξεπεράσεις τον φόρτο, τότε σου λέει ότι το ΑΜΚΑ της γυναίκα σου που έβαλες συνδικαιούχο…. ΔΕΝ αντιστοιχεί σε συγγενικό σου πρόσωπο και απορρίπτεται!!!!!

      Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s