Αυτή η χώρα δεν βάζει τελικά μυαλό. Το ίδιο λάθος που έκανε η Ελλάδα με το αντιτορπιλικό Λέων το έκανε και με το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

74C01B62-51D9-405F-AC14-18F48418F99AΠόσοι από εσάς δεν έχετε ακούσει για το περίφημο πείραμα της Φιλαδέλφειας; Συμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία στις 22 Ιουλίου του 1943 ένα πλοίο του Αμεριανικου ναυτικού εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά από το σημείο που ήταν αγκυροβολημένο, ταξίδεψε στον χρόνο και επέστρεψε πίσω.

Το συγκεκριμένο πλοίο το 1951 έγινε δωρεά στην Ελλάδα και αξιοποιήθηκε από το πολεμικό μας ναυτικό.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να παροπλιστεί αντί να αξιοποιηθεί  από την ελληνική κυβέρνηση και να μετατραπεί σε μουσείο καθώς το συνόδευε μια ξεχωριστή ιστορία ανεξάρτητα από το αν ήταν αληθινή ή όχι, αυτό στάλθηκε στις Φιλιππινες όπου διαλύθηκε και έγινε παλιοσίδερα.

Η Ελλάδα είχε στα χέρια της ένα θησαυρό που δεν αξιοποίησε εμπορικά.

Το ίδιο λάθος έγινε τωρα και με το Ελληνικό. Αντί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το γκρέμισμα των κτισματων του Ελληνικού τα οποια θα μπορούσαν να ανατιναχτούν στα πλαίσια των γυρισμάτων κάποιας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής όπως πχ. το mission impossible ή μια νέα ταινία του James Bond και να προβληθεί διεθνώς και η χώρα μας καταλήξαμε να έχουμε μια φιέστα της κακιάς ώρας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αυτή η χώρα δεν βάζει τελικά μυαλό. Το ίδιο λάθος που έκανε η Ελλάδα με το αντιτορπιλικό Λέων το έκανε και με το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s